lauantai 16. maaliskuuta 2013

Kulmakarvojen muotoilu

Eilen olin ajatellut näyttää muutaman helpon kampaus idean, mutta iltapäivällä Kosmo alkoi oksentamaan. Meihin muihin ei ihme kyllä tarttunut, eikä vieläkään tiedetä, oliko kysymys vatsataudista vai mistä. Ilta meni sitten siivotessa oksennuksia eri paikoista. Onneksi viimeisen kerran puolilta öin. Jaakko lähti 6 aikaan aamuvuoroon ja ehdin jo miettiä, että jos muhunkin tarttuu ja vauvan oksentelu jatkuu, tilanne olisi ollut aika hankala..saisikohan muuten isä jäädä tälläisissä tapauksissa kotiin?
 Kun kampauskuvia ei vielä ole, jätetään se myöhemmäksi."Pipopakkokin" näyttää jatkuvan, kun pakkaslukemat on sen verran korkeita.

Mulla itsellä on aika tuuheat kulmat jotka kasvaisivat jonkin verran myös yhteen ilman pinsettien käyttöä. Yleensä nypin joka päivä muutaman hajakarvan.
Joskus 90-luvun lopussa tein itselleni aika kapeat kulmat. Se näytti todella tyhmältä.

Kannattaa noudatella kulmien luonnollista paksuutta. Joskus näkee kulmakarvoja,jotka lähtevät aivan liian kaukaa toisistaan. Oma mielipiteeni on, että kulmat lähtee luonnostaan oikeasta kohtaa.
Keskeltä ei siis tarvitse poistaa muita kuin hajakarvat. Useimmiten nuo ensimmäiset karvat kasvaa suoraan ylöspäin,eikä viistoon.

Itse käytän kulmakynän sijasta mieluummin vinokärkistä sivellintä ja kylmän vaaleanruskeaa luomiväriä. Siveltimen avulla on todella helppo muotoilla kulmat luonnollisen näköisiksi.Töissä oli monesti meikkauksessa asiakkaita, joilla oli todella hentoiset kulmat luonnostaan. Tällä tavalla oli helppo saada kulmat näkyviin,ilman piirrettyä vaikutelmaa. Ja toisaalta myös pelkkien "aukkojen" paikkailu onnistuu hyvin.
Näitä siis käytän itse:

Eikä tarvitse teroittaa:)    Olen hankkinut tuon värin 8 vuotta sitten!Päivittäin olen sitä käyttänyt ja nyt vasta alkaa pohja pilkottaa.

Hahmottelin tyhjälle paperille tuolla siveltimellä muutamat kulmat. Ja mitä jämäkämpi sivellin sitä pikkutarkempi jälki.Oma sivellin on vähän liiankin pehmeä, pitäisi hankkia uusi.


Tästä kuvasta näkee,että kulmakarvan korkein kohta on vasta iiriksen uloimman reunan jälkeen.

Kulmakarvoilla on suuri merkitys ulkonäköön.
Kulmakarvojen luonnolliseen muotoon ei kannata liikaa puuttua. Tässä vielä muutamia kuvia erilaisista kauniista kulmakarvoista:
Tällä hetkellä tuuhet ja luonnolliset kulmat on muodissa, joten kannatta ehdottomasti nyppiä liian vähän, kuin liian paljon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)