tiistai 19. maaliskuuta 2013

Hiusten vaalennus kesäksi.

Varsinkin keväisin tulee halu saada hiukset vaaleammiksi. Ajattelin tähän nyt kirjoittaa muutaman keinon saada hiukset vaaleimmiksi kotikonstein. (Kampaaja käyntejä tietenkin suosittelen, jos siihen vain on mahdollisuus).

Joillakin kampaajilla on muuten käytössään KC:n värinpoisto Remover, joka säilyttää hiuksen luonnollisen väripigmentin ja poistaa värjätyn väripigmentin. Hiuksista ei myöskään tule karheita. Removerin käyttö on siis parhaimmillaan silloin kun;

-Hiustesi luonnollinen väri on vaalea, mutta värjätty tummemmalla värillä.

-Hiuksia ei ole värjätty mustalla tai tummanruskealla (remover poistaa väriä kerrallaan vain n.2astetta.

-Ensimmäiseen käsittelyyn, ennen vaalennusainetta, jolloin suurimmat värikertymät irtoaa, ja väristä tulee tasaisempi.

-jos haluat vain vaaleanruskeat hiukset, vaalean sijaan.

-Jos hiuksesi ovat kovin pitkät, ohuet, tai kovin käsitellyt. Perinteinen värin poisto saataisi olla liian rasittava hiusten
 kunnolle.

Removeria pitäisi löytyä niistä kampaamoista, joissa käytetään KC:n värejä.


 Jos hiukset ovat ihan mustat, punaiset tai tummat, kannattaa vaalennuksessa olla pitkäjänteinen. Ellei sitten halua lyhyempää mallia(ei sekään välttämättä huono vaihtoehto).

Usein puhutaan, että hiuksia kannattaa lähteä vaalentamaan raidoittamalla, mutta itse olen hiukan eri mieltä. Raidoista saattaa tulla liiankin eri sävyisiä. Uuteen tyvikasvuunhan raidat tulee helposti kirkkaanvaaleiksi ja värjätyn värin päälle kellertäviksi.

Aluksi siis kannataa laittaa vaalennusaine tai värinpoisto latvaan. Aivan kuten liukuvärissä!  Sitten toinen kerta niin, että n.5cm tyvestä jää värjäämättä ja vasta n.10min ennen värin pois pesua hieroa väri myös tyveen. (tyvessä värjäyskertoja vähiten, tai omaa tyvikasvua+pään lämpö tehostaa värin vaikutusta ja vaalentaa tyven nopeasti.) Päänahka ei myöskään tällä tavalla joudu niin suureen rasitukseen.

Väri ei taatusti ole vielä tasainen:) ,mutta nyt voit värjätä kaikki hiukset yhdellä samalla ruskealla värillä, mikä on tummuusluokaltaan lähinnä  latvan väriä. Kun tummasta/mustista on päästy jo näin pitkälle, nyt voi aloittaa raidoittamisen.

Ja edelleen:
Vaaleammiksi.Ja sitten voi alkaa ylläpitämään vaaleata väriä ja mahdollisesti taittamaan sitä kylmempään, jos tykkää. Esimerkiksi Goldwellin vaahtosävyt sopivat tähän hyvin.
Sävyt 10V ja REF ovat tehokkaita taittamaan kellertävyyttä, niitä voi ostaa esim. TÄÄLTÄ
Että näin. Kuten varmaan tiesittekin,vaalennus ei onnistu ihan hetkessä.
Kannattaakin edetä vaaleaa kohti niin, ettei tarvitse häpeillä siinä matkan varrella! Mitä pidempään pitää väliä, ennen seuraavaa värjäystä, sitä paremmin hiukset pystyvät palautumaan. Muista hyvät hoitotuotteet! Esim nämä:
79 kommenttia:

 1. Toi remover on tosi hyvä ollut ja oon monelle sitä käyttänyt, ketkä ovat halunneet vaaleampaa väriä tummien sijasta. Välillä on hiuksia, joissa on monta tummaa värikerrosta päällekkäin, niin toi remover ei välttämättä jaksa aina poistaa sitä tummuutta.. mä löysin joskus TOSI HYVÄN remover aineen, joka vastas koostumukseltaan täysin samanlaiseksi ku KCn mutta poisti tuplaten paremmin :) harmi ettei heti tuu mieleen mikä se oli :(

  VastaaPoista
 2. AA,mäkään en oo tajunnut,että muillakin merkeillä on removerin tapaista värinpoistoainetta.Jos vielä tulee mieleen,niin kerro tännekkin:)Toi kc tekee kyllä tosi silkkisen tuntuiseks hiukset!

  VastaaPoista
 3. Juu voin koodailla ku muistan sen taas! ;)

  VastaaPoista
 4. Juu voin koodailla ku muistan sen taas! ;)

  VastaaPoista
 5. Mitä suosittelisit, jos on mustat hiukset ja haluaisin mahongin ruskeaan/ ruskeaan? Miulla kuitenkin hiukset aika ohuet ja helposti kärsivät. Ajattelin myös vaaleita raitoja siihen ruskeaan. Haluaisin kuitenkin värjäyksen suorittaa kotona ja että menetelmät olisivat hiuksia säästäväisempiä! Kiitos etukäteen vastauksesta.

  VastaaPoista
 6. Moikka:) Onko sun omat hiukset minkä väriset ja onko tällä hetkellä tyvikasvua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma värini on aikalailla sellainen harmaan ruskea. -.-' Tyvikasvuakin on.

   Poista
  2. Ok! Se nimittäin vaikeuttaa hommaa. Tummaa väriä saa vaalennettua ainoastaan vaalennusjauheella ja jos se osuu sun oman värin päälle,se kohta tulee ihan vaaleeks ja ne kohdat,joissa väri alla,ei.

   Sun täytyy vielä värjätä myös tyvi,esim 3.0(eli ei ihan musta,mutta hyvin tumma. Varmista että kaikki tyvikasvu peittyy ja väri menee mieluummin vähän vanhan väri päälle!
   Sitten laitat värin poiston,mutta laita jauhetta kehite emulsion joukkoon vain 1/3. Tällä tavoin seoksesta tulee löysempää(eli helpommin levittyvää ja vähemmän vaalentavaa). Silloin väristä tulee tasaisempi ja todennäköisesti alta tulee mahonginruskea väri.

   Levitä tämä vaalennusaine ensin latvan alueelle(noin 1/3 koko hiusten pituudesta.Anna vaikuttaa n.10min sitten lisää vaalennusainetta ylemmäs hiuksiin,ei kuitenkaan tyveen asti (N.5 senttiä ilman väriä).Lisää myös latvaankin.vielä n.10 min. vaikutus aikaa.

   Nyt sulla pitäis olla hieman liukuvärjätyn näköinen tukka.(latvoihin on yleesä kerrostunut se tumma väri niin,että on myös mahdollista,että hiukset on nyt melko tasaväriset.tyvi vaan tummempi.
   Sitten voi sitten oman maun mukaan laittaa esim raidat hupulla Tai esim.balayage tekniikalla(ohjeet blogissa).
   Mikään kotona tehtävä vaalennus ei ole kovin hiuksia säästävä,mutta tässä on kuitenkin se hyvä puoli että hiuksia ei vaalenneta pohjalle(Sen päälle joutuis kuitenkin laittamaan uuden värin ja vaalennuskin olisi jo itsessään hiuksia rasittavampi.
   Toivottavasti ymmärsit tumman tyven pointin.Sillä jos sen jättää tekemättä,värjäys menee pilalle.
   Mieluummin jättää toistaiseksi raidat laittamatta.
   Hei!tosi paljon tsemppiä värjäysprojektiin!! tuu kertoon kuin kävi tai kysele,jos tulee vielä kysymyksiä mieleen.
   P.S.Nää vaalennushommat on aika monimutkaisia ja aikaa vieviä,mutta se kasvatuksen lisäksi on ainoo keino saada musta väri pois.

   Poista
 7. Kiitos vastauksesta! Juu laittelen viestiä, mitä näistä tuli! :) Ja ymmärsin ohjeet hyvin. :)

  VastaaPoista
 8. Siis, pitääkö värinpoiston jälkeen laittaa joku ruskea väri ja sen jälkeen alkaa raidoittamaan vaaleaksi? :O

  Mulla oli mustat hiukset ja sain siitä hiusväriallergian :/ mitään voimakasta reaktiota ei tullut mutta päänahka kutisi ihan hirveesti ja aloin pelkäämään värjäystä. Oon vuoden aikana värjänny hiukset varmaan 3 kertaa ja ainoastaan vaan karseen juurikasvun koska omaväri on maantienharmaa :/ yritin ettei osu päänahkaan...no sitten päätin että helpompi alkaa vaalentamaan :D

  Lähtökohtana siis noin 5-10cm juurikasvu sitten pari senttiä sellasta ruskeaa ja latvat mustat.

  Laitoin värinpoistolla raitoja mutta vaan alle koska pelotti mitä niista tulee...no oranssit/ punertavat. Nyt en tiedä mitä tekisin näille? Nyt näissä on juurikasvu,mustaa latvaa,oranssia,punaista :D

  tavoittelen sellaista luonnollista vaaleaa...en halua olla vetyperoksidi blondi :/ Oma värini saisi olla pohja ja sitten parin kk välein vain raidoitan raitavärillä juuria :) Mutta miten pääsen siihen lopputulokseen? Ajattelin että laitan värinpoiston ja jonkun vaaleanruskean mutta niin ettei osu päänahkaan...ja sitten alan raidoittamaan?

  Vai? Olen ihan pulassa mitä teen ja kampaajalle en pääse ://

  VastaaPoista
 9. Olipa hyvä päätös palata lähelle omaa väriä,kun noi allergia jutut on kyllä tosi pelottavia ja varsinkin sille mustalle allergisoituu helpommin!
  Joo,se on tosi hankala tilanne,kun vaalentaa ja on sitä tyvikasvua,kun sen päälle vaalennuksesta tulee ihan blondi ja värjätyn värin päälle kelta oranssi.:(
  Esim 8.0 tai 7.0 vois olla värin poiston päälle ihan riittävä tasoittamaan pohjaväriä,liian tuhkasta sävyä ei kannata laittaa,koska tällöin vaaleimmista kohdista saattaa tulle vihertävät ja oranssit keeltaoranssit kohdat,jäis kuitenkin lämpösiks.
  7.tummemmat taas saattaa helposti mennä liian tummaksi. Sitten tosiaan niitä raitoja päälle.
  Sitä värin poistoa,ei tarvitse välttämättä laittaa tyveen asti,koska se on varsinkin herkälle päänahalle aika rankka,vaikka ei varsinaistä väriaine allergiaa aiheutakkaan.
  Jos väri aineelle allergisoituu,niin oireita saattaa tietenkin tulla muistakin väreistä kuin mustasta,kannattaa tehdä se väripaketin käyttöohjeiden allergia testi.
  Sitten tietysti jos latvoista raaskii pätkästä vähän reilummin,niin se taas nopeuttaa ja helpottaa värjäys urakkaa:)

  Toivottavasti värjäys onnituu hyvin ja pääset kohta siihen sun tavoitteeseen:)

  VastaaPoista
 10. Siis mitä 8.0 tai 7.0? :D Olen vähä ulalla kaikista hiusjutuista kun monta vuotta vaan värjäsin tummalla ruskealla ja sitten siirryin mustaan :)

  Ajattelin nyt siis kokeilla tuota että laitan värinpoiston vain ekaksi latvoihin ja sen jälkeen ylemmäs...ja juuriin en kyllä laita ollenkaan koska annan oman värini olla pohjana vaalealle. Sen jälkeenkö suoraan vaan joku ruskea päälle ja siihe raitoja vaalealle raitaa?. Kuinka pitkää värjäysväliä suosittelet? :)

  Tää postaus oli ehkä mun pelastus! Kiitos!! :)

  VastaaPoista
 11. Moikka!Ollaan oltu mökkeilemässä ja nyt vasta koneen vierellä..
  ehkäpä joku tämän tyyppinen olisi hyvä sen värinpoiston(eli vaalennuksen)päälle:

  http://www.prestoimages.net/graphics08/648_pd208988_1.jpg

  tai

  http://pics1.ds-static.com/prodimg/178696/300.jpg

  Elikkäs nämä on niitä lorealin värejä,joissa on jonkun verran myös raitaainetta mukana.Saat molemmat saman tien. Voit vaikka vähän päästä tehdä lisää raitoja!

  Noi sävyt on siis tummuudeltaan 7 ja toinen on 8.
  (1.0 on musta ja 10.0 on vaalea.)  VastaaPoista
 12. Moikka! Minulla on luonnostaan vaaleat hiukset, jotka viime kesänä kuitenkin värjäsin mustiksi. Kävin kampaajalla ottamassa vaaleita raitoja ajatuksena vaalentaa hiuksia. Tyvikasvu kuitenkin alkoi häiritsemään, ja kun kampaajalle en päässyt, värjäsin hiukseni kotona (mahongin?) ruskeiksi.
  Nyt kuitenkin olen ottamassa pidennykset, ja hiukset pitäisi saada nopeasti blondeiksi/vaaleanruskeiksi. Eivät nämä nytkään hirveän tummat ole, mutta onko mitään keinoa (mikä ei tiputa kaikkia hiuksia päästä) saada näitä nopeasti vaaleiksi kotikonstein? =) kiitos!

  VastaaPoista
 13. Moikka!
  Minkä pituiset sun omat hiukset on?Onko Kerrostusta? Paksut vai ohuet?
  Mitä pidennystä oot ajatellu?

  VastaaPoista
 14. Omat hiukset on aika paksut ja puolipitkät. Kerrostusta ei sinäänsä ole, mutta jo yli 5 sentin pituiseksi kasvanut entinen "sivusiili" ja niinikään ylikasvanut otsatukka löytyy kyllä... Ajattelin ottaa sinetti tai teippipidennykset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä olisit mieltä liukuvärjätyn näköisistä hiuksista?
   Yleensä n.3 pakettia hiusta on hyvä määrä(teippi-pidennyksessä).Voisit ottaa 2 pakettia vaaleeta ja yhden paketin sitä väriä joka omissa hiuksissasi on nyt tai vaalentamisen jälkeen.
   Voisit laittaa teippiosioita niin,että välillä vastakkain on kaksi vaaleaa ja välillä tumma ja vaalea vastakkain (Voit myös vaihdella kumpi on päälimmäisenä,tumma vai vaalea osio).
   Ja ylimmäisissä teipeissä vastakkain voisi olla kaksi tummempaa,jolloin pinnassa väri jatkuu samana,kun sun oma ja vaaleattulevat sieltä välistä.

   Sitten voit jatkaa omien hiustesi vaalentamista rauhassa. Kun nostat teippejä uudelleen tyveen(.n7vko)päästä. Voit vaikkaa raidoittaa omaa hiustasi lisää. Ja asetella sitten teipit siihen sopivasti.On joka tapauksessa kiva,että vaalean joukossa on muutakin sävyä,ainakin mun mielestä:)
   Tällöin hiukset näyttävät monivivahteisen luonnollisilta.

   Teippipidennys on ihan huippuhyvä! Käytin monta vuotta,kun halusin vähän väliä pitkän ja lyhyen:D
   Teipeissä on todella tärkeää,että siellä välissä on oikean verran hiusta.Riittävän vähän jolloin teipit ottavat tarpeeksi toisiinsa,muttariittävän paljon,että omat hiukset siellä välissä jaksavat kannatella pidennysosion painoa.

   Tekeekö kampaajasitilauksen?Kampaamosta löytyy ne mallitupsut,niin voitte kampaajasi kanssa katsoa,mikä väri on lähinnä omaa hiustasi,ja mikävaalea siihen sopisi parhaiten rinnalle:)
   Voinko kopioda tämän kysymyksen ja vastauksen uuteen postaukseen?
   Voisinliittää samalla myös pari suuntaa antavaa esimerkkikuvaa lopputuloksesta:)

   Poista
 15. Kiitos vinkeistä, hyvältä kuullostaa! :)Ja tottakai voit kopioida!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva!Tässä olikin vähän pää tyhjänä aiheiden suhteen:)
   Laitan tänään tai huomenna,niin käy kattomas kuvat!

   Poista
 16. moi Lila.
  Olisin vailla neuvoa kun mietityttää seuraava asia:
  Mulla on "ruskeat" (kaupan värillä värjätyt) hiukset ja nyt haluaisin saada hiuksiin kirkkaan punaisen värin niin että tyvi ja yläosa olisi tummempi ja latvat räikyvän punaiset.
  Ostin lorealin liukuvärjäys paketin ja ajattelin että onnistuuko sillä ja sitten jollain tosi punaisella päälle koko hiuksiin?

  VastaaPoista
 17. Moikka!
  Kyllä,kuulostaa hyvältä suunnitelmalta:)
  Ehkä voisit laittaa sen päälle punaisen kestovärin ja sitten suoraväriä perään ja ylläpitoon.Punaista väriä taytyy ylläpitää suoravärein ainakin kerran viikossa:(
  Mutta jos jaksaa,niin punainen on kyllä upea!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tarkoitatko että koko hiukseen suoraväri vai pelkästään vaaleampaan osaan?
   Miten saan parhaiten liukuvärjäyksen onnistumaan ilman että tulee jyrkkiä rajoja?
   hienoa että löysin blogisi, täällä on kaikkea ihanaa :) vielä jos voisit tehdä postauksen kesä/helle meikistä, vink, vink :)
   blogisi on laitettu suosikkeihin :)

   Poista
  2. Ehkä väriä säästääksesi vain vaalennettuun osaan.

   Yritä tehdä mahd.siksak reuna. ja väriä ei kannata pitää,kuin hetken ylimmässä kohdassa(n.leuan korkeus).

   Kiitos,on oikeesti tosi kiva kuulla,että tykkäät:) Ja kiitos vinkistä,luulen,että jotain sen suuntaista tulee tässä heinäkuun aikana!

   Poista
 18. Moi!
  Ajattelin kysyä sinun mielipidettä.. Minulla oli aikaisemmin kaksi paksua mustaa raitaa kummallakin puolella hiuksia ja otsatukan alla.. Noh, kävin sitten värinpoistossa ja latvoista tuli punaiset, joten värjättiin entiset mustat osiot ruskeiksi, mutta väri ei ollut kestoväri. Nyt olen ollut noin 3kk värjäämättä hiuksia ja ajattelin kokeilla onneani, että lähtisikö punainen pois. Mitä mieltä olet asiasta? Kannattaako lähteä leikkimään vielä noilla värinpoistoilla? :/ Ja joo, muut hiuksistani ovat vaaleita..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!
   Joskus musta ja punainen saattaa olla tosi tiukassa!
   Oot kuitenkin jo niinkin kaun ollut värjäämättä,että mun mielestä voit jo kokeilla vaalentaa sitä kohtaa..voi olla,ettei punainen vieläkään kokonaan lähde,mutta kyllä se vatmasti vaalenee.laita väri vain siihen kohtaan,jossa on se tämänhetkinen ruskea!toisaalta kun väriä on vain otsatukan alla,ei kestä hirveän kauaa,kun saisit sen kasvatettua ulos.
   Ainahan on pieni vaara,ettei hiukset kestäkään uutta vaalennusta,kun en tiedä,millä hapetteella sitä on edellisen kerran vaalennettu.
   p.s.meidän kone hajos,uus ei oo vielä tullut,joten kirjoitan lapsen tabletista,en saa nyt tähän google profiiliani,mutta terveisin lila.

   Poista
 19. Hei! Minulla on liukuvärjätyt hiukset ja haluaisin kuitenkin hiuksistani kokonaan vaaleat. Tyveä en ole värjännyt pitkiin aikoihin, joten siinä on oma värini(?), joka on maantien/vaalean ruskea.Korvista alas päin hiukseni vaalenevat vaaleiksi. Miten siis kannattaisi toimia, jotta saisin kokonaan vaaleat hiukset?

  VastaaPoista
 20. Hei!Jos haluat aivan kaiken vaaleaksi,ei taida olla muuta vaihtoehtoa,kuin vaalentaa kaikki hiukset,mutta paras tapa kuitenkin olisi raidoittaa ja keskittyä päälliosaan,jakauksen mulemmillepuolille paljon ohutta raitaa,niin sävystäkin tulee nätti!
  Tähän tarvitset kyllä jonkun ystävän apuriksi:)

  VastaaPoista
 21. Moi....mul on luonnostaan jo tosi tumman ruskeet hiukset ja nut värjösin mustiks pari kuukautta sitte..haluisin värjätä vaalean ruskeiks...pystytkö auttaa mua.? Ku kävin kampaajal nii sano etteibvoi tehdä.mitää mun hiuksille...kuulemma liian tummat..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!
   Kyllä se onnistuu,mutta ainoa keino,miten saat vaaleamman värin, on vaalennusaine. Tuo removerkaan ei poista mustaa väriä,kuin asteen-pari,eikä sillä ainakaan tule sun omaa väriä vaaleammat
   Laittaiin siis vaalennus aineen koko hiuksiin,mutta hieman löysempänä(enemmän hapetetta,kuin yleensä,jolloin vaalennusane on helpompi levittää. Levitys aloitetaan latvoista,n.3osa koko hiusten pituudesta ja annetaan vaikuttaa 5-10min sitten vaalennusainetta levitetään ylemmäs,ei kuitenkaan tyvikasvuun saakka.
   Vaikutusaika ja sitten ihan hetkeksi tyveen (pari minuuttia).ja sitten pesu.
   Tämän jälkeen tulos on keltainen/oranssi.
   Sitten kuivataan ja valitaan värit (Ehkäpä 6.0 tyveen ja 7.0/7.1 latvaan).

   Koska tähän menee tavallista enemmän aineita ja aikaa,kuin "normaaliin värjäykseen",varaudu kalliimpaan hintaan.Muista myös kertoa aikaa varatessasi,että tarvitset alle tuon värinpoiston ja samalla voit tiedustella,paljonko tämä työ tulee maksamaan!

   p.s. Kannattaa varmaankin toteuttaa tämä jossain muussa kampaamossa,kuin siinä jossa sanottiin,ettei se onnistu, jos mahdollista:)

   Poista
 22. Halusin myös kysyy että ootko joku kampaaja?? :) tai onks sul oma kampaamo, voisit fiksaa mun hiukset..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kampaaja,mutta tällä hetkellä oon kotona,lapsen kanssa. Muuten kyllä, mielelläni:))

   Poista
 23. Ok kiitos tosi paljon sun neuvoista...mut jos sul on joskus aikaa...nii ilmottrle mulle. Ehkä sä voisit auttaa mua jotenkii.. :) ♡

  VastaaPoista
 24. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 25. Moikka!
  Kiitos:)
  Punainen on siinä mielessä hyvä valinta,että vaikka sieltä mustan alta tulisi oranssia,se ei haittaa..punaisen alle se on ihan hyvä juttu!
  Punaiset värit vaan on aika huonoja pysymään. Niitä pitääkin sävyttää melkein viikon välein jos,haluaa pitää hiukset kirkkaina. Punainen on myös yhtä hankala poistaa hiuksista, kuin musta, jos haluat jossain vaiheessa vaaleat.
  Mutta onhan punaiset kyllä hienot:))
  Jos vaalennat /teet värinpoiston koko päähän taidat tarvita 2 pakettia väriä.
  Ei haittaa jos pohja ei ole ihan vaalea/keltainen. Oranssin vaaleanruskea riittää! Ja tällöin punainen värikin tarttuu paremmin!
  Voisit laittaa ekan paketin ensin latvaan (leuan alapuolella) oleviin hiuksiin ja antaa vaikuttaa puolet ohjeen vaikutus ajasta(esim 15min) ja toinen paketti kaikkialle hiuksiin siihen perään,mutta pidä vain jäljellä oleva vaikutusaika! (esim.15min)
  Jos sulla on tyvikasvua, niin vaalennus-ainehan ottaa siihen paljon tehokkaammin,jolloin tyvestä tulee ihan valkoinen.
  Joten vaalennus kannattaa hieroa ihan tyveen vain ihan muutamaksi minuutiksi ja tällöin päänahkakaan ei turhaan rasitu vaalennuksista/värinpoistoista.
  Jos sulla on joku kaveri,jolla on punainen hiusväri, kannattaa kysyä vinkkiä häneltä, millä punaisella värillä värjätä ja millä ylläpitää väriä:)

  VastaaPoista
 26. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 27. Moikka lila! Olisi kiva jos osaisit neuvoa! Haaveilen aikalailla tuollaisista tämän postauksen 3 kuvan tukasta. Oma tukkani on saman vårinen kun kuvan pohja. Sitä on nyt tyvikasvua pari senttiä sitten on värjätty tummaa ja latvoissa ruskeaa (ruskeaa siksi että ollut liukuvärjätty vaalea jonka päälle värjätty tummalla joka ei tietenkää tarttunut hyvin) mitä lähtisin tälle tekemään. Minkä ajan varaan parturista. Ja jos haluan raidoittaa niin varaanko monisävy ajan? Raidoitukse hupulla? Vai foliolla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Tarkoitatko tuota Cameron Diazin kuvaa vai yhtä ylempää?
   Huomasin juuri,että tästä postauksesta on hävinnyt alkuperäinen kakkos kuva,mutta en tiedä missä vaiheessa:)

   Poista
 28. Cameronin yläpuolella olevaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin vähän arvelinkin:)
   Siinä mielessä tosi vaativa juttu,koska tummemman värjätyn ruskean päälle ei saa vaaleampaa ruskeaa väriä,muuten kuin vaalentamalla pohja vaaleammaksi ja värjäämällä uudestaa vaaleammalla värillä.
   Raidoittamallakin tietysti voi tummempia osia häivyttää mutta todennäköidesti rajan vielä erottaa.
   Onko sulla pääasia,että hiukset olisivat pääasiassa samanväriset,kuin sun oma väri vai tuollaiset latvoissa olevat raidat?

   Poista
 29. No mielellään latvoissa olevat raidat! En halua tasaväristä tukkaa! Hah no siksipä kysyinkin kun sellanen projekti etten tiedä mistä suunasta lähteä :D tosin oma tyvi ei ole hirveän erottuva aika tumman ruskea on omakin :)

  VastaaPoista
 30. Sori,jouduin eilen muihin hommiin..Niin, voisit leikata hiuksiisi kerrostuksen,ellei sitä jo ole,
  Sitten värjätä tyven mahdollisimman lähelle sitä ruskeeta,joka sulla nyt on.
  Raidat kannattaa laittaa foliolla ja jättää ihan päälimmäiset hiukset raidoittamatta. Tällöin raidat tulevat näkyviin vain latvoista ja hiusten välistä:)

  VastaaPoista
 31. Hei! Kommentoinkin keväästä ja pyysin apua mitä tehdä, jos haluan mustista mahoginruskeat tai ruskeat! Aika paljon töitä vaati, että saatiin tasainen minua miellyttävä väri. Pari kertaa värinpoistoa ja sitten ruskealla sävyllä kokonaan värjätty ja muutaman kerran tehty raitoja. Kuitenkin itsellä hentohius ja helposti kärsivä, niin jouduinkin hiuksiakin käydä lyhentämässä kampaamolla.

  Nyt sitten lopullisesti värjäsin suklaan ruskeaksi ja jätin raidatkin jäljelle. Värjäsin viime kerralla niin kuin sinäkin, että joka toinen kerros kokonaan ja toisesta kerroksesta vain tyvi ja raidat jäivät! Lopputuloksena tuli tasainen ja vivaihteikas väri!

  Kiitos kovasti värjäysvinkeistä! Ne todella auttoi minunkin hiustenvärjäysprojektissa. Kiva, että tällaisia blogeja on! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Ompa hauska saada palautetta ja kuulla miten värjäyksissä on käynyt!
   Joo, tuo kerroksittain värjääminen on kyllä yksi suosikeistani. Käytin sitä kampaamossakin todella paljon. Kiva kuulla,että se onnistuu hyvin myös kotona:)
   Tuohon ensimmäiseen hiusoperaatioon vielä..Muistitko tehdä vaalennuksesta miedompaa? Kun hiusta vaalentaa mustasta,ruskeaksi,hiuksia ei tosiaan kannata vaalentaa ihan liikaa,kellertäväksi asti. Siksi jauhetta kannattaa laittaa vain vähän:) Se säästää myös hiuksia.
   Onneksi kuitenkin lopputulos onnistui!
   Nyt vaan muistat olla värjäämättä takas mustiksi:D Ainakaan ihan heti..

   Poista
 32. Juu eli värinpoisto tehtiin miedompana, niin kuin ohjeessa neuvottiinkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä juttu:) on siinä kyllä aina oma hommansa saada tasainen väri!

   Poista
 33. Moi!
  Minulla on liukivärjätyt hiukset, tyvestä n. korvaan asti punaruskeat ja siitä latvoihin asti vaaleat. Haluaisin kesäksi vaaleat (eli oman värini) takaisin, osaisitko neuvoa kuinka aloittaa projekti? :)

  VastaaPoista
 34. Moi vaan:)
  kannattaisi ehkä ensin raidoittaa yläosa, muutama sentti jakauksen molemmin puolin, tosi tiuhaan, ja mahdollisimman pienillä raidoilla. Silloin saat heti alkuun yleisilmeen vaaleaksi, Varsinkin kun latvat sulla on jo vaaleat. Raidat kun hukkuu latvoissa muuten helposti pohjaväriin.
  Voit laittaa raitojen päälle vaikka vaahtosävytteen taittamaan keltaisuutta ja tasoittamaan väriä, esim. Goldwellin REF-vaahto.) Jos myös latvan vaaleassa on keltaisuutta, niin laita vaahtoa kaikkialle hiuksiin!

  Sitten vaan kesää kohden lisäät raitoja myös alla oleviin hiuksiin.-> Kesällä olet blondi:)


  VastaaPoista
 35. Moi! Mulla olis tarkotuksena saada mun luonnollisesta väristä mustasta lämmin, suklaan ruskea tukka, miten se onnistuis kun opiskelijabudjetti ei meinaa riittää kampaamokäynteihin...oon joskus 6vuotta sitten värjäilly punasella vaan päälle monta krt et on tullu ees joku punanen ja välissä vetäny mustaks takasin ja kokeillu ruskeita päälle tuloksetta (obviously). Viime värjäyksestä on yli kaks vuotta aikaa. Ihanaa jos osaat neuvoa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi!
   Ajattelin,että voisit kokeilla laittaa lorealin "Feria ombre sarjan uutuus sävyä; copper, mutta luin, ettei sen vaalennusteho välttämättä riitä mustiin hiuksiin.
   Joten olisikin ehkä parempi lähteä koittamaan Feria ombres 1 sävyä.
   Tällä saat vaalennettua pohjaa muutaman asteen, jonka päälle voisit laittaa esim. 6.35 .
   Yksi vaihtoehto on yös laittaa hiuksiin raitoja, jonka päälle sitten ruskea kestoväri.
   Oleeellista on joka tapauksessa pohjan vaalentaminen sen verran, että mustasta tulee ruskea:)
   Jos hiuksesi ovat polkkaa pidemmät, suosittelen ottamaan pari pakettia väriä, sekä ombrea, että kestoväriä!

   Poista
  2. http://shrani.si/f/1R/P0/1fJWloo2/loreal-preference-wild-o.jpg < elikä tuo siis? :) olen vähän toivoton näiden värien suhteen aina :D kiitos tuhannesti avustasi!! <3

   Poista
 36. Joo, just tuo:)
  En siis mene vannomaan, eikä mulla ole tästä omakohtaista kokemusta, mutta uskoisein sen toimivan hyvin myös tuohon sun tarkoitukseen! Osta tosiaan pari purkkia, jos sulla on polkkaa pidemmät hiukset:)
  >Ole hyvä vaan, toivottavasti onnistuu :)

  VastaaPoista
 37. Tukkakriisissäni löysin blogiisi ja voi että miten hyviä vinkkejä täältä löytyikään! Mutta tähän omaan kriisiini olisin halunnut kysyä sinulta vielä neuvoja. Värjäsin pari kuukautta sitten hiukset punaiseksi ja nyt kaduttaa, kun on aivan liian työläs väri pitää hyvännäköisenä. Haluaisinkin siis vaalentaa ja värinpoisto olisi edessä, mutta pelkään kuollakseni että poltan hiukset päästä tai sitten niistä tulee vaan kamalat oranssit. Tavoitteena ei ole blondia, vaan lähinnä vaaleanruskea ja siihen vaaleaa raidoitusta, jotta voisin jälleen kasvattaa siitä oman värini takaisin. Uskallanko laittaa värinpoiston päähän ja sitten sen päälle jonkin vaaleanruskean värin? Vai pitääkö kiltisti kipittää kampaamoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla!! :)
   Punainen on kyllä mustan lisäksi hankalin väri vaalentaa, joskus pigmentti on jopa mustaa tiukemmassa ja vaalennuksen jälkeen hiukset on kelatisen sijaan lohenpunaiset. Mutta hyvä kun sun tavoite ei oo ihan vaalea..
   Jos vaan mahdollista, tässä tilanteessa käyttäisin kampaamon palveluja. Jos väri saadaan siellä taas kohdalleen, sitä on sitten helpompi jatkossa vaikka ylläpitää itse.
   Oletko muuten kokeillut kuparin puna/oranssia tukkaa? Se sävy pysyy hiuksissa huomattavasti punaista paremmin, tosin kontrasti tyvikasvun kanssa on siinäkin suuri. Olialta ainakin tuli kivoja uusia sävyjä :)

   Poista
  2. Voi kiitos kun vastasit näin pikaisesti :) Vähän tätä pelkäsinkin, että punaista on hankala lähteä kotikonstella vaalentamaan. Erityisesti kun omaan ihanan punapigmentin luonnostaakin :D Kuparia en ole kokeillut, vaikka sitäkin on vahvasti tullut harkittua. Ehkäpä juuri tuon juurikasvunkin puolesta jätän sen kuitenkin kokeilematta :) Ei taida auttaa muu kuin mennä ammattilaisten käsittelyyn tällä erää! Kiitos jälleen tuhannesti vastauksestasi :)

   Poista
 38. Hei!
  Olen värjäämässä hiuksia mustasta punaiseksi.
  Olen nyt tehnyt kaksi värinpoistoa, joista ensimmäinen vaalensi hiukset tummanruskeaksi, ehkä vähän mahonkiseksi, ja parin viikon päästä kun tein toisen, tuli hiuksista oranssit liukuvärjätyn näköiset. Juuresta ja päälliosasta hiukset ovat vaalean oranssit, mutta latvoista tietenkin tummemmat, eivät kuitenkaan enää mustat vaan tummemmat ruskeanoranssit. Toista vaalennusväriä laitettaessa väri tietenkin loppui kesken kun luulin pärjääväni yhdellä, joten näissä oransseissa hiuksissa on nyt muutama tummempi kohta mihin väri ei riittänyt, takana sekä jakauksen vieressä hiusten juuressa.
  Ajattelin kysyä sinulta apua miten tämä kannattaisi korjata.
  Mietin pitäisikö vain vaalentaa värinpoistolla (tummat kohdat etsien) ne samanväriseksi kuin muut, vai ennemmin raidoittaa koko päätä jos tummemmat hukkuisivat raitojen sekaan? Vai onko tähän joku parempi keino? :D Itselläni alkaa olla ideat loppu, ja ajattelin että saattaisit osata auttaa. Ymmärsin aikaisemmista kommenteista, että punaisen alle riittää tuo vaalean oranssi varsin hyvin, mutta ilmeisesti sitten läikkien korjaamisen lisäksi pitäisi myös vaalentaa latvoja lisää, muutenhan ne luonnollisesti jäävät tummemmaksi kuin muu tukka, kun punaisen värin laittaa..
  Toivottavasti ymmärsit tästä sekavasta selityksestäni edes jotain, ja saisin jonkun vinkin tähän asiaan. :) Vielä viimeinen kysymykseni olisi se, kuinka kauan kannattaa nyt pitää väliä ennen seuraavaa vaalennuskertaa, oli se sitten raidoitus tai mikä tahansa? Ensimmäisen ja toisen värinpoiston välillä pidin 2-3 viikkoa välillä, milloin uskaltaa tehdä seuraavan?
  Kiitos jo etukäteen jos pystyt vastaamaan jotain! Ja oma värini on maantienharmaa, joka vaalenee kesällä hyvin auringossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja lisätäkseni edelliseen, hiukseni ovat siis puolipitkät eli n. 5-10cm yli olkapään. Olen nyt käyttänyt redkenin all soft sarjaa sekä kosteuttavaa tehohoitoa ja latvoihin jätettävää hoitoainetta, jotka ovat auttaneet hiusten kuivuuteen vaalennuksen jälkeen. Olisiko hiuksille hyvä käyttää vielä jotain rakennepaikkaavaa tms naamiota?

   Poista
  2. Moikka! Sori, että pari päivää on tässä kulunut.. olen kyllä mietiskellyt sun kysymystä. Kallistun tässä nyt kampaamon kannalle, koska en uskalla neuvoa sun vaalentamaan lisää, sillä en ole nähnyt hiusten kuntoa. Kampaajan on myös helpompi keskittää vaalennus niille alueille, joihin sitä tarvitaan. Sitten vielä punainen päälle!
   Jos nyt kuitenkin päädyt hommaan itse, niin pidä tosiaan pari viikkoa taukoa. En oikein osaa nyt näkemättä paremmin neuvoa. On nimittäin sen verran kinkkinen tilanne sulla siinä:)
   Punaisethan lähtee aika nopeasti kulumaan hiuksista, tuo Redkenin all soft on hyvä sarja, mutta aika pehmentävä tosiaan. Paljon vaalennetut hiukset vaatisivat tosiaan vähän rakennepaikkaavampaa. Esim. KC:n Color mask hoitoaineissa on proteiineja ja vielä tuo punainen pigmentti.
   Shampoon olisi hyvä olla värjätyille hiuksille tarkoitettu ja sulfaatiton. Esim Bonacure, La'nza, the body shop, life hair. -sarjoista löytyy tälläinen shampoo.

   Poista
  3. Kiitos vastauksestasi :) Hiukset on tottakai hieman kuivemmat kuin aikaisemmin, mutta muuta suurta eroa en ole huomannut värinpoistojen jälkeen. Ainakin tuntuu että kosteuttava hoitonaamio on auttanut vaalennuksen jälkeen, kun sillon latvat olivat vähän purkkamaiset pestessä mutta nyt tuntuvat jo huomattavasti paremmilta. Täytyy tässä miettiä uskaltaako nuo kohdat vaalentaa itse vai lähteekö sinne kampaajan penkkiin. Kiitos noista neuvoista, KC:n color maskia ajattelinkin kokeilla punaisen ylläpitoon ja pitää käydä vielä nuo muut läpi että saa sitten valikoitua niistä sen värjätyille hiuksille tarkoitetun. :)

   Poista
 39. Hei!
  Hiukseni ovat tällä hetkellä sävyä 5.0. Aikasemmin oli pohjalla tuo sama väri, mutta hiuksissani oli myös värinpoistolla tehtyjä raitoja ja kullanvaalealla värillä tehtyjä raitoja. Olen värjännyt kaikki hiukset kerran raitojen jälkeen. Millainenkohan olisi lopputulos, mikäli kokoeilisin hiuksiini tuota KC:n removeria? Tulisivatko raidat näkyviin? Juurikasvua on 1-2 cm ja oma värini on hieman vaaleampi kuin 5.0.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, saattaa hyvinkin tulla taas näkyviin removerin jälkeen! Tyveen asti tuota removeria ei kuitenkaaan kannata laittaa ettei siitä tule vaaleampi. Vaikka sen ei pitäisi sitä vaalentaa, mutta vaalenee oman kokemukseni mukaan kuitenkin hieman. Voit vaikka värjätä tyvikasvun jälkeenpäin, kun näet, minkä väriset pituuksista tulee:)

   Poista
 40. Moikka! Olen värjännyt hiuksiani punaiseksi viimeiset 3 vuotta, sitä ennen violettiseksi muutaman vuoden. Punainen väri on siis todennäköisesti aika tiukassa, vaikka olenkin ylläpitänyt pituuksia lähinnä värihoidoilla ehkä n. vuoden ajan ja värjännyt vain tyven. Haluaisin nyt kuitenkin hiukset omaa väriä lähelle, joka on tuo maantienvaalea. Olisiko tosta removeristä hyötyä, värinpoistoa en kuitenkaan haluaisi laittaa, kun on aika ohuet (vaikkakin ihan hyväkuntoiset) hiukset? Olen suunnitellut antavani punaisen haalistua ja sitten laittaa ruskean, jota sitten raidoilla voisi vaalentaa. Josko tuolla Removerilla saisi nopeutettua tuota haalistumista.

  VastaaPoista
 41. Moikka! Mun mielestä sun suunnitelma kuulosti kaikinpuolin tosi hyvältä:) Remover tehostuu hyvin lämmössä, eli kannattaa käyttää mietoa lämpöä vaikutusajalla! Removerin päälle kannattaa laittaa aika vaaleanruskea väri, se yleensä nimittäin ottaa aika tummaksi tuon removerin päälle. Ehkä joku 7tummuusluokan väri(tietenkin sellainen, joka riittää kuitenkin peittämään jäljelle jäänyttä punaisuutta! Tsemppiä projektiin:)

  VastaaPoista
 42. Hei! Voisitko suositella jotain mahdollisimman hellävaraista värinpoistoainetta, jolla saisi mustaksi värjätyn tukan muutamaa astetta vaaleammaksi? Minulla on siis useampi kerros sinimustaa väriä päässä ja muutaman sentin tyvikasvu lähempänä omaa väriäni, joka lienee vaaleanruskea / keskiruskea. Harmaitakin jo on. Haluaisin siis värin lähemmäs omaa väriäni. Tai siis ainakin joitakinasteita vaaleammaksi. Mietin vaan millä aineella kannattaisi lähteä yrittämään :) Tai edes kannattaako..?

  VastaaPoista
 43. Hei vaan!
  Katsoppa
  värinpoistosta
  kertova postaukseni ja tee niiden ohjeiden mukaan, mutta excellence creme 5.0 sijaan, voisit käyttää 4.0, koska luulen, että sinimusta on aika tiukassa ja pohja jää vielä melko tummaksi/punertavaksi.
  Kyllä mun mielestä kannattaa:) Sinimustan saa aina takaisin!
  Sinimustaan ei ,ikävä kyllä, taida kovin helävarainen tehota, mutta jos hiuksesi ovat ihan hyvässä kunnossa, niiden pitäisi tämä käsittely kestää. Voit myös "miedontaa" tehoa niin, että laitat vain 1,5 pussia vaalennusjauhetta hapetteen ja vaalennusvoiteen joukkoon.

  Onnistunutta värjäystä sulle!:)

  VastaaPoista
 44. Voiko punaisiin jotka ovat kuluneet laittaa jotain ruskeaa väriä päälle? Mulla pari senttiä maantienharmaata juurikasvua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hyvin voi laittaa! Esim keskiruskea 5.0 tai keskiruskea, kulta 5.3 voisi toimia hyvin. Vältä sävyjä, joissa on mahonkia, ettei punaista tule liikaa. :)

   Poista
  2. Ok kiitos tiedosta pelkään että tulee harmaat =) Katotaanpas mitä tulee tänään värin ostoon. Oon vaan niin kyllästynyt tähän punaiseen haalistuu hetkessä eli ei enään ikinä punasta kun en jaksa pitää väriä yllä =) Katsotaan kumpaa kaupasta löytyy jos löytyy kumpaakin ruskeaa menee taas kaupassa aikaa :D

   Poista
  3. Hei , jos pelkäät harmautta, valitse mieluummin tuo 5.3

   Poista
  4. Oi kiiiitos kauheena!!! Värjäsin juuri ja kuivasin hiukset tuli omasta mielestäni hyvät! Ihan aavistuksen haalakkapunainen tulee läpi ei oikeestaan ees voi sanoo punaseks mikä tulee läpi joku vaaleahko minusta ihan hyvä että tulee haalakka vähän läpi ei mee liian tummaksi, ja näyttää minusta aika luonnolliselta ja hyvältä ei nyt 100% tasanen tulos tullut, mutta hyvät on :) Kiitos tosi paljon värivalinnan auttamisessa.

   Poista
  5. Tosi kiva kuulla, että onnistui! Ei muuta kun ensikerralla vielä uudestaan sama väri päälle, niin pitäisi jo olla tasaisempi!
   Noissa kaupan väreissä ei ihan hirveästi ole yhdessä paketissa väriä, eli jos hiukset on polkkaa piddemmät tai tekee isoja värimuutoksia, niin kannattaa ostaa väriä ihan kaksin kappalein. Pitkiin ja paksuihin jopa 3. Sillä on iso vaikutus värin tasaisuuten:)

   Hienoa, että musta oli apua ja tosi kiva, että tulit kertomaan, että hyvin kävi:))

   Poista
 45. Osaatko neuvoa miten olisi hellävaraisinta vaalentaa värjättyä hiusta (väri 3) väriin nro5? Tuli lähinnä mieleen, että jos ei ole mikään kiire, (ja kun ei ole mikään kiire), niin voisikohan siinä onnistua niin, että joka kerralla värjäisi vain himpun verran vaaleammalla värillä? Tarkoitan, että ensi kerralla laittaisin yhden purkin väriä 3 ja sen seuraksi vaikkapa 1/4purkin väriä 4 ja siitä seuraavalla kerralla seuraksi 1/3 väriä 4 jne... Oma väri pohjalla on jotain 4 ja 5 väliltä. Tämä väri 3 (casting creme gloss) on sellainen, että se osin vaalentuu tai peseytyy pois hiuksista ja voin antaa värjäysvälin venyä 3kuukauteen ilman mainittavan selvää tyvikasvua, vaikka hiusten kasvu vauhti on aika reipas. Näin tosin käy myös väreillä 4 ja 5... jotenkin siis ei vain kunnolla näy se tyvikasvu, jollei valittu väri sitten taita vahvasti punaiseen, jolloin sävyero sen vuoksi on suuri.

  Niin, mutta luuletko, että voisin onnistua ns.vaalentamaan tuon pari astetta oikein tummasta vähän vähemmän tummaan ilman varsinaista valkaisua? Vai olisiko joku valkaisupesu hoitoaineen kanssa parempi ensin tehdä?

  Tuleeko ajatuksia mieleen?

  t.Anna

  VastaaPoista
 46. Hei osaatko neuvoa! Oma väri on jotain 4-5 väliltä ja aavistuksen on punapigmenttiä mukana. Värinä on 3.23 nyt, mutta haluaisin sen olevan enemmänkin joku 5.jotain. En tahtoisi käyttää valkaisuaineita...

  Luuletko, että voisin onnistua niin, että värjäisinkin joka kerta hiukkasen vaaleammalla. Tarkoitan oikein hidasta projektia. Ja siis että sekottaisin värin nro3 sekaan vaikkapa 1/4 tai 1/6 väriä nro4. Ja sitten seuraavalla kerralla nro3 sekaan vaikkapa 1/3 väriä 4 ja sitten seuraavalla vaikka 1/2 väriä nro 4 jne... kunnes lopulta väri olisi 5. Vai saankohan vääjäämättä aikaan raidalliset hiukset (horisonttiraidat)?

  Vai olisiko joku ehdotus oikein hellävaraisesta vaalennushommasta? Siis vaalennusaineet sekoitettuna runsaaseen määrään hoitoainetta tms?

  Suurin osa ohjeista joita kotivaalenukseen löysin käsittelivät tummista vaaleisiin hyppäämistä. Itse haluaisin kuitenkin olla edelleen tumma, vain muutaman asteen verran vähemmän tumma. Hyvin lähellä omaa väriä mieluusti.

  Tuleeko ehdotuksia mieleen?

  VastaaPoista
 47. OH, luulin, että se ensimmäinen viestini ei tullut, kun tämä ilmoitti jotain häiriötä! Sama kysymys siis näköjään nyt kahdesti :D

  t.Anna

  VastaaPoista
 48. Cutrinilla on remover, jota kun kokeilin, niin ei tehnyt mitään tyvelle, mutta poisti 3.asteisen värin. Myös Color B4 ja Oops removereita voi tilata netistä ja niihin saa hyvät ohjeetkin netistä. On mm. hyvä tietää, että tensidipesu (siis shampoopesu) ei ole paras mahdollinen removerin perään vaan pitäisi jollain rasvapitoisemmalla pestä. Tai siis voipi käydä niin, että removerin käytön jälkeen väri kyllä tulisi ulos hiuksesta, mutta sitä ei osata sieltä ns.huuhtoa ulos. Ja siihen tuo shampoo ei ole yhtä hyvä kuin joku moisturizer tms. B4 removerilla tuleekin oma buffer-aine tätä tarkoitusta varten mukaan.

  VastaaPoista
 49. Hei! Osaatko suositella jotain tiettyä tehokasta kaupan vaalennusainetta? Onko vaalennusaine vai värinpoisto parempi, vai onko niillä ylipäätään eroa? Minulla on noin 10v ajan mustaksi värjätyt hiukset ja haluaisin alkaa niitä vaalentamaan. Oma väri vaaleanruskea.

  VastaaPoista
 50. Hei! Osaatko suositella jotain tiettyä tehokasta kaupan vaalennusainetta? Onko vaalennusaine vai värinpoisto parempi, vai onko niillä ylipäätään eroa? Minulla on noin 10v ajan mustaksi värjätyt hiukset ja haluaisin alkaa niitä vaalentamaan. Oma väri vaaleanruskea.

  VastaaPoista
 51. Mulla olis yksi suuri hiusongelma.
  Oon reilu vuosi sitten värjänny hiuksiani mustalla ja tummanruskealla kasvivärillä joitain kertoja.Myöhemmin aloin värjään tummaksi ja punertavaksi kaupan normi väreillä.Nyt alotin hiusteni vaalennuksen.Kasvivärjätty kohta tulee leuan kohdalla esiin vihreänä.Mulla on pitkät hiukset ja nyt latvat on aika vaaleat jo ( 3 värinpoistoa raidottamala). Haluaisin kokonaan vaalean tukan.Oisikohan mitään konstia millä vihreät osat sais peitettyä? Peittyykö nejos värjää vaalealla hiusvärillä päälle?vai onko punaseen taittava väri ainut vaihtoehto?

  Kiitos jos pystyt vastaanaan :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)