perjantai 29. maaliskuuta 2013

Luonnollinen hiusväri


Luonnollisen väriset hiukset ovat suosikkejani: 


Luonnollisella en tarkoita välttämättä värjäämätöntä, vaan luonnollisen näköiseksi värjättyä.
Tälläisissä hiuksissa, väri on usein  tyvestä kevyesti tummempi. Hiuksissa ei ole isoja kontrasteja värien välillä, vaan ne yhdistyvät pehmeästi toisiinsa. Värjäys ei kuitenkaan ole täysin yksivärinen, joten se ei ole tunkkainen.


Seuraavissa kuvissa värjäys ei ole yhtä onnistunut. eikä hiukset myöskään näytä 
yhtä luonnollisilta.


Hiuksia raidottaessa, päälliosaan kannattaa tehdä hyvin ohuita raitoja tai jättää kokonaan raidoittamatta, jolloin ne tulevat näkyviin latvoissa ja hiusten välistä. Sävyissä kannatta suosia niitä värejä, joita hiuksissa luonnollisestikkin on. Keltaista tuskin keneltäkään luonnostaan löytyy, mutta kullan, hunajan ja vehnän hiekan sävyjä on paljon.

Valkoinenkin sävy on siinä mielessä luonnollinen, että pienillä lapsilla on usein lähes vakoinen tukka ja myös harmaantuneet hiukset saattavat olla valkoiset. Valkoiseksi värjätyt hiukset ovat raikkaat ja varsinkin yhdistettynä ,vaikka viileään beigeen, myöskin hyvin luonnolliset.
Ruskeat hiukset eivät milloinkaan ole luonnostaan mahongin ruskeat. Värjättynä voimakas mahonki saattaakin tehdä ihon kalpeaksi. Kuparit ja oranssit sävyt ovat usein parhaimmillaan lämminsävyisinä.
Lämpimiin ruskeisiin kannattaa yhdistää kylmempiä ruskeita, kun tavoittelee luonnollisen näköistä väriä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)