torstai 9. toukokuuta 2013

Päivä kuvina.


7.00
8.00
9.00
10.00
11.00
12.00
13.00
15.00
16.00
18.00
19.00
20.00
21.00
Elikkäs eilinen päivä kuvina.
 Mai käy Steinerkoulua ja sinne täytyy kulkea meiltä kahdella bussilla. Menen Main kanssa toisen bussimatkan ja toisen Mai kulkee itse.
Meillä on noi aamut kyllä sellasta säätöä välillä. Mä oon surkea seuraamaan kelloa ja inhoan kiirettä. Mai taas on aika hidas pukija ja vieläpä aika päättäväinen sen suhteen, mitä haluaa päälleen laittaa. Maaliskuussa piti saada kevät-takki ja nyt sitten talvitakki..Sitten kun siinä vaihdellaan villakangastakista ja neonväriseen tuulitakkiin,niin omasta mielestä kengatkin pitäis vaihtaa mokkakengistä lenkkareihin...ja siitä sitten syntyy seuraava väittely. Yleensä joudun kyllä antamaan periksi,kunhan ehditään sinne bussiin.
Ja loppujen lopuksi samapan se,kunhan on riitävästi päällä,tai edes mukana! :)

Mailla oli koululla "kakkujuhlat",jonne oltiin Kosmon kanssa iltapäivällä menossa.
Puolelta päivin Jaakko otti seuraavaa postausta varten kuvia. (Kihara-aihetta tulossa siis seuraavaksi).  Kerrankin oli jotain menoa hiustenlaiton jälkeen. Viimeksi, kun otettiin  kampauskuvat, kävin s-marketista hakemassa päivän ruuat, ja  siinäpä se.

Kakkujuhlien jälkeen Maille tuli Kaveri yökylään ja tytöt halusivat käydä keskenään kaupassa. Ostivat sitten kurkkupastilleja ja ne piti laittaa kuumaan veteen .

Illalla olinkin sitten aika poikki ja odottelin Jaakkoo iltavuorosta. Päästiin vasta 22.00 aloittaan Suomi-Usa peli. Pelihän alkoi hyvin,mutta loppui 4-1. Huomenna toivottavasti Voitto!
 Mä oon muuten niin kyllästynyt  "HUIKEE" sanaan ,jota ne on nyt pari vuotta noissa peleissä hokenut! Myös Voice of Finlad oli yhtä "huikeeta" esitystä. Onhan niitä nyt muitakin sanoja sen tilalle,ihan  vaihteeks.
mieletön, upea, suunnaton, häikäisevä, mahtava, valtaisa, valtava.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)