perjantai 31. toukokuuta 2013

Kampauksia polkkatukille

1.


kuva täältä

kuva täältä
kuva täältä
4.
kuva täältä

kuva täältä
6.
kuva täältä
7.
kuva täältä
8.
kuva täältä

1.Lainekiharat on aika hankalat itse toteuttaa, ne vaativat kampaajaltakin aikamoista sorminäppäryyttä. Nappasin tämän kuvan kuitenkin esimerkiksi kiharoista, jotka alkavat tyvestä asti. Tämä look sopii parhaiten, kun hiuksiin ei ole leikattu otsista. Jakaus on parhaimmillaan sivulla. Kiharra raudalla tai sauvalla. Viimeistele hienojakoisella lakalla. 

2.Sliipattu, taaksepain vedetty polkka syntyy kampaamalla kosteisiin hiuksiin tasaisesti geeliä ja sitten annetaan vain kuivua. Hiusten kuivuttua, ne voi myös kammata kertaalleen. Tähän voi myös lisätä hiuspannan tai näyttävät korvikset.

3.Vedä hiukset taakse, joko kohottaen tupeerauksella tai sileästi,molemmat on muodissa.
Tässä otsatukasta on hyötyä.

4.Kiharakampauksessa levein kohta on nyt alareunassa. Tämä ,latvoista kihara malli, sopii hyvin myös silloin, jos hiuksissa on otsis. Lakka kannattaa suihkutella alhaaltapäin esim.piikkikammalla hiuksia nostellen.

5.Toispuoleinen koriste. Sopii myös kiharrettuun tukkaan. Tee voimakas sivujakaus ja laita koriste jakauksen puolelle.

6.Tämä ihana,rento tyyli syntyy parhaiten kevyesti kiharrettuun tai luonnonkihariin hiuksiin. Laita hiuspuuteria ja tupeeraa jokapuolelta tyvestä ja muutamista kohdista myös latvasta.  Lakkaa ja aseta panta,tai nauha.

7.Oikeanpuoleisessa kuvassa on käytetty isoa, litteää hiuskoristetta niskassa.  Sellaisen avulla voi polkkahiuksetkin kiinnittää ylös ja peittää koristeella lyhyet niskahiukset, jotka eivät yllä ylös asti kiinni.

8.Helpoin juhlalook, eli panta, joka laitetaan hippityyliin hiusten päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)