torstai 2. toukokuuta 2013

Puput pihalle.


Pauli ja pipsa puput muuttivat sisältä ulkovarastoon. Sieltä niitä on helppo päästää hyppelehtimään takapihalle. Vielä kun hommaisi muutaman kanan tuohon kuopsuttelemaan,niin olisi mukava maalaistunnelma täällä omassa pihassa ja vois melkein unohtaa,että TKL:n bussit kulkee aidan takaa.

Se lapsen silitys,jossa laitetaan kämmen turkkiin ja sitten puristetaan nyrkki yhteen!


 Tyttö,nimeltä Pauli joutui vielä jäämään odottelemaan vihreää ruohoa jalkojensa alla. Nämä jalat ovat nimittäin sen verran vikkelät,että myös toiselle puolelle pihaa tarvitsee ensin rakentaa aita.
 
Naapurin perhe kävi eilen takapihalla päästämässä vappupallon taivaalle ja heiluttivat sille. Ei kyllä onnistuisi meillä! Palloa yleensä säilötään niin kauan,kunnes se on tyhjä ja ehkä vielä vähän aikaa senkin jälkeen. Jo ihan tavallisen RAX-pallon karkaaminen harmittaa. Ihan käsittämättömän paljon.
Kerran bussikuski huusi mulle,että nyt lopetat sen puhelun ja puhkaset tuon lapses ilmapallon,se haittaa näkyvyyttä keskioville!! Mitä??  Hänellä ei tainnut olla omia lapsia.Tai ylipäätään kokemusta lapsista. Ei niiden palloja vaan aleta puhkomaan!
Laitettiin ilmapallo vaan sitten alas,piiloon äkäiseltä kuskilta. Onneksi se riitti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)