sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Hyppy kesälomaan.

Kerrankin voitiin tehdä kesälomareissu säiden mukaan. Jaakko on isäkuukaudella ja Mailla loppui koulu ja itselläkin lomailut vaan jatkuu. (Äitiyslomahan loppui toukokuun lopussa,mutta vielä jatketaan kotona!)
Tiistai iltana lähdettiin Mikkeliin. Ja yhden bussimatkan ja 3 junamatkan jälkeen oltiin perillä. Onnistuttiin pakkaamaan sen verran kevyesti,että kaikilla oli oma selkäreppu. Ja Kosmolla rattaat. Keskiviikko aamun mentiin Visulahteen. Paikka oli aikaslailla samnlainen,kuin 90-luvulla,mutta 30 asteen hellepäivänä vesipuisto oli ihan loistava!

Kosmokin jaksoi yllättävän hyvin lämpimän päivän,vaikka hattu ei meinannut päässä pysyä.
 Kamerasta katsoin,että tulipa kiva kuva lapsista, Kosmokin hymyilee oikeeseen suuntaan...Noh,tätä kun isompana versiona katsoo,niin eipä tuo juuri hymyltä näytä,vaikka karusellissa hauskaa olikin, tukalan kuuma ilma paistaa vähän hymynkin läpi.
Onneksi useimmissa kaupoissa myydään smoothieita vauvoille, niitä on helppo ottaa mukaan lisäjuomaksi. Kun vesi ei kaikessa yksinkertaisuudessaan vieläkään maistu:)
Illalla Jaakon Isä heitti meidät saareen mökille.

Mökin vieressä asusteli utelias norppa,joka kävi muutaman kerran nostamassa päätään ihan muutaman metrin päästä. Muuten se köllötteli pikkusaarellaan.
Neljä päivää  ilman nettiä ja puhelinta(akku loppu) teki varmaan ihan hyvää:) Nyt kun ilmat taas hetkeksi viilenee,ehtii tässä koneella taas istua.


7 kommenttia:

 1. Ihanalta mökkilomalta vaikutti! Piti katsoa kahteen kertaan ja hieraista silmiä Main uuden huolettoman kesähiuslookin edessä. Kauniisti sopii polkkakin. T. M.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo,talvesta asti Mai toivoi kesäksi polkkatukkaa, Että "Tuuli tuntuisi niskassa" Eihän siihen voinut sanoa ei. :) Vaikka kyllä hiukan kirpaisi leikata niin pitkät hiukset. Mutta kiva on tää lyhytkin ja tosiaan helpompi!

   Poista
 2. Moi.
  Ihania kesäloma kuvia.
  Katsoin myös että Main hiukset lyhentynyt aikas paljon =)
  Tosi hienot, hyvin sopii polkkakin.
  Helmillä on jo aikas pitkät hiukset ja aina takussa. Tosi huonosti tykkää pitää kiinni niitä. Leikatakaan ei sais yhtään =D
  Nyt on lupa torstaina leikata vähän, hauskaa.
  Mukavaa lomailuja.
  T:Noora

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo,meillä oli sama juttu,enkä edes voinut valittaa,kun ite halusin pitää pitkinä:) Mutta kyllä nyt kampa luistaa!

   Poista
 3. Ihan sattumalta eksyin blogiisi... Et todennäköisesti muista minua, olin Tori-lehden järjestämässä muuttumispäivä-jutussa jokunen vuosi sitten, ja teit minulle upeat hiukset ja meikin. Sen jälkeen jonkun kerran kävinkin luonasi trimmauksessa kunnes jäit kotiin niin suloisen poikasi kanssa! Kuvista päätellen asutaankin ihan samoilla "huudeilla" !

  Ihanaa kesää teille!

  Taina Malm

  VastaaPoista
 4. Hei,Wau!Hauska sattuma!
  Hyvin muistan sut:) Joo,muutettiin Annalaan Kosmon syntymän jälkeen,täälläkös tekin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, täällä lähempänä Siwaa asustellaan. Esikoinen on siinä Annalan koulussa, toinen poika Karosessa. Pienempi kaksikko on Metsäniityn päikyssä. Pieni on maailma =) Monesti olen ajatellut kuinka kaipaankaan (tai päässä pesivä tuulenpesä kaipaa) osaavia käsiäsi!

   Ehkä joskus törmätään!

   Taina

   Poista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)