keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Keltaisuuden poisto hiuksista.

Muutama vinkki keltaisuuden taittoon:

Keltaiseen väriin toimii parhaiten violetti.
Oranssisuuteen taas sininen.

Jos hiukset ovat melko tasaisesti keltaiset,niitä on helpompi taittaa,kuin silloin jos niissä on useampaa väriä. Yleisimmin oranssihtavaa ja ehkä lähes puhtaavaaleat latvat. Tällöin esim.tehokkaat hopeashampoot saattavat viedä pois keltaisuutta,mutta oranssi jää oranssiksi ja valkoisesta tulee harmaa.

Jos hiukset  kuitenkin ovat tasaisesti keltaiset,niihin kannattaa kokeilla ammoniakitonta GOLDWELLIN SOFT COLOR vaahtoa.VALIKOIMASTA sävyt 10bs 10bg ja 10v sopivat tähän tarkoitukseen.
10bg=beige silver
10bg=beige gold
10v=violet.

Soft color vaahtoa voi hyvin käyttää myös esimerkiksi liukuvärjättyjen hiusten taittoon,sillä se ei juurikaa vaikuta hiusten tummempaan osioon.

Uudesta tehokkaasta REF-sävystä,voit lukea täältä.

Goldwellin vaahtoja voi ostaa esimerkiksi TÄÄLTÄ

Hyviä ja tehokkaita hopea shampoita keltaisuuden poistoon, löytyy ainakin Idhair elementsiltä ja Fudgelta. Redkenin miehille suunnattu silver charge shampoo toimii myös naisille:)

Taittavia vaalennusvärejä käytettäessä kannattaa muistaa,että ne aina myös kuluttavat hiuksia ja rasittavat päänahkaa.Toisaalta niistä löytyy myös vaalennustehoa,mitä ammoniakittomista  tuotteissa ei  ole.


Jos hiuksista löytyy monia lämpimiä sävyjä kannattaa taitto tehdä kampaajalla,sillä silloin voi eri kohtiin laittaa eri sävyjä. (vaaleampiin kohtiin vähemmän taittoa ja  keltaisimpiin kohtiin enemmän pigmenttiä sisältävää väriä).Näin väristä saadaan tasaisempi.

Lämpimän sävyiset vaaleat hiukset voivat olla myös kauniit,tällöin vaalennuksen myötä syntynyttä epätoivottua keltaisuutta voi taittaa  vaikka beigellä:

kuva täältä


    Vertailun vuoksi:

 


9 kommenttia:

 1. Moi! Mites sit onnistuu parturissa värjäys jos alta on oranssi ja päältä blondi? haluaisin siis todella vaalean blondin koko hiuksiin. Kiitos jo etukäteen vastauksesta! :)

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Kannattaa todella keskittyä sen alaosan vaalentamiseen.
  Eli ensin vaalennus aine alaosaan ja vaikutus aika. Ja sitten pesupaikalla koko päähän hyvä Taittava sävy! Jos,alaosa on vaalennuksen jälkeen keltaisempi(todennäköisesti on),niin sävy kannattaa laittaa ensin vaikuttamaan siihen.
  Tämän uskoisin onnistuvan yhdellä kampaamokäynnillä:)
  Seuraavalla kerralla voi sitten esimerkiksi laittaa vaalennusvärin kaikkialle hiuksiin.

  VastaaPoista
 3. Moi mä oon tehny kolme kertaa värinpoiston mustista hiuksista. Ja nyt mul on tosi vaaleet mutta ne on kellertävät. Haluisin blondit hiukset, voitko auttaa mua kertomalla että mitä nyt teen?? Raidoitanko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Sun kannattaa nyt ehdottomasti kokeilla keltaisuutta taittavaa sävyä. (Esim. Goldwellin REF on tehokas!)
   Se saa hiukset näyttämään vieläkin vaaleammilta, kuin keltaisuus häivyttyy. Lisäksi on hyvä hetki pitää taukoa hapete väreistä , jotta hiukset ja päänahka saa toipua.
   Myös hoitoaine ja shampoo voivat olla hopeoivia.

   Poista
 4. Ok kiitos tosi paljon vinkeistä aion kokeilla sitä...;)

  VastaaPoista
 5. Heii itellä just hiusten vaalennus operaatio takana ja hiukset on ny kellertävät. Ja haluaisin suunnilleen tämän väriset hiukset http://weheartit.com/entry/group/3534306
  oma väri on semmone perus ruskee. ( maantie harmaat ) ja mietin et jos käytän tota REF sävyä nii tulisko hiuksista sit ihan vaaleet ja miten saan sit niihin tommosen haluamani värin? vai voinko tehä nyt niin et ostan kaupasta värin joka on ton värine niinku tuosa kuvasa vai miten mun kanttii tehä.. en raaskis kovin hirveenä ostella eri juttuja ko mahollisimma halvalla haluisin selviytyä :D

  tosi sekava teksti mut oon ny iha päästä pyörällä et mitä mun kanttii tehä.
  KIITOS jos vastaat !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä voit laitta esim sen REF sävyn, se ei vaalenna lainkaa, anoastaan taittaa, eli jos sun hiukset ovat ovin keltaiset, ne ovat todennäköisesti 9 asteen vaaleat.

   tuossa kuvassa on aoka puhdas vaalea kyseessä joka on tehty raidottamalla. Luonnollisuutta siihen saa se, että tyvessä ja hiusten väleissä on vielä omaa sävyä jäljellä:)

   Nyt tosiaan kannattaa taittaa sitä keltaisuutta ja jakossa laitella raitoja, ja taittaa sävyä aina tarpeen tullen:)

   Poista
 6. Moi, osaisitkohan auttaa? :-) Eli vaalensin kotikonstein liukuvärini pois, mutta tukka on tyvestä nyt aivan platinanvaalea ja latva johon en koskenut, 9-10 asteiset. Pystyisikö esim. jokin kevyt väri (osaisitko suositella?) sävyttämään tätä platinanvaaleaa kohti luonnolisempaa sävyä? Näyttää nimittäin aika.. mielenkiintoiselta tämä väriero tällä hetkellä :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Sori, kun huomasin tämän vasta nyt. hmm. Oliskohan se hyvä jota käytin tässä postauksessa:
   http://paastavarpaisiin.blogspot.fi/2014/11/luonnollinen-vaalea-kaupan-hiusvareilla.html

   Elikkäs tonne tyveen meni garnierin 8.13 , mutta en tiedä sitte, onko tuo liian kylmä väri, siihen sun latvaan nähden.. Ja olisi hyvä aina pitää vähän väliä, ennen kuin laittaa uuden värin vaalennuksen päälle, mutta ymmärrän hyvin tilanteen "vakavuuden" :D Tsemppiä, toivottavasti tulee hyvä!

   Poista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)