keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Pidennyksellä vaaleat hiukset

 1. Tälläinen kysymys tuli "hiusten vaalennus kesäksi"postauksen kommenteihin:
 2. Anonyymi:
  Moikka! Minulla on luonnostaan vaaleat hiukset, jotka viime kesänä kuitenkin värjäsin mustiksi. Kävin kampaajalla ottamassa vaaleita raitoja ajatuksena vaalentaa hiuksia. Tyvikasvu kuitenkin alkoi häiritsemään, ja kun kampaajalle en päässyt, värjäsin hiukseni kotona (mahongin?) ruskeiksi.
  Nyt kuitenkin olen ottamassa pidennykset, ja hiukset pitäisi saada nopeasti blondeiksi/vaaleanruskeiksi. Eivät nämä nytkään hirveän tummat ole, mutta onko mitään keinoa (mikä ei tiputa kaikkia hiuksia päästä) saada näitä nopeasti vaaleiksi kotikonstein? =) kiitos!

 3. Moikka!
  Minkä pituiset sun omat hiukset on?Onko Kerrostusta? Paksut vai ohuet?
  Mitä pidennystä oot ajatellu?

 4. Anonyymi:
  Omat hiukset on aika paksut ja puolipitkät. Kerrostusta ei sinäänsä ole, mutta jo yli 5 sentin pituiseksi kasvanut entinen "sivusiili" ja niinikään ylikasvanut otsatukka löytyy kyllä... Ajattelin ottaa sinetti tai teippipidennykset.


  1. Mitä olisit mieltä liukuvärjätyn näköisistä hiuksista?
   Yleensä n.3 pakettia hiusta on hyvä määrä(teippi-pidennyksessä).Voisit ottaa 2 pakettia vaaleeta ja yhden paketin sitä väriä joka omissa hiuksissasi on nyt tai vaalentamisen jälkeen.
   Voisit laittaa teippiosioita niin,että välillä vastakkain on kaksi vaaleaa ja välillä tumma ja vaalea vastakkain (Voit myös vaihdella kumpi on päälimmäisenä,tumma vai vaalea osio).
   Ja ylimmäisissä teipeissä vastakkain voisi olla kaksi tummempaa,jolloin pinnassa väri jatkuu samana,kun sun oma ja vaaleat tulevat sieltä välistä.

   Sitten voit jatkaa omien hiustesi vaalentamista rauhassa. Kun nostat teippejä uudelleen tyveen(.n7vko)päästä. Voit vaikkaa raidoittaa omaa hiustasi lisää. Ja asetella sitten teipit siihen sopivasti.
   On joka tapauksessa kiva,että vaalean joukossa on muutakin sävyä,ainakin mun mielestä:)
   Tällöin hiukset näyttävät monivivahteisen luonnollisilta.

   Teippipidennys on ihan huippuhyvä! 
   Käytin monta vuotta,kun halusin vähän väliä pitkän ja lyhyen:D
   Teipeissä on todella tärkeää,että siellä välissä on oikean verran hiusta. Riittävän vähän jolloin teipit ottavat tarpeeksi toisiinsa, mutta riittävän paljon,että omat hiukset siellä välissä jaksavat kannatella pidennysosion painoa.Tekeekö kampaajasi tilauksen?
   Kampaamosta löytyy ne mallitupsut,niin voitte kampaajasi kanssa katsoa, mikä väri on lähinnä omaa hiustasi,ja mikävaalea siihen sopisi parhaiten rinnalle:)   Muutama  suuntaa-antava kuva vielä lopputuloksesta,vaikka näissä kuvissaei pidennystä kaikissa olekkaan.
   kuva täältä
   kuva
   täältä
   kuva täältä
   kuva täältä

9 kommenttia:

 1. hei, voiko tummia pidennyksiä värjätä vaaleiksi joa haluan liukuvärjätyt hiukset ja haluan pidennykset ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!
   Ajattelitko hankkia ihan uutta hiusta vai värjätä jotain vanhoja?
   Ainakin Rapunzelilla on valmiiksi liukuvärjättyjä pidennyksiä,mutta ne on kyllä clip-onit.
   En kyllä uutta hiusta lähtisi vaalentamaan,rakenne kärsii niin paljon,saatta jopa mennä kokonaan pilalle,riippuen hiuksen laadusta ja vaalennuksesta!
   Ehkä jotain vanhoja,käyttämättömiksi jääneitä pidennyksiä uskaltais kokeilla,jolloin menetys ei oo niin suuri!
   Tuolla yllä olevalla tavalla saa liukuvärjätyn näköisen,jos omasi on tummat tai liukuvärjätyt:)

   Poista
  2. juu, ihan uutta tukkaa ajattekin. harmittaa vaan että just kun sain liukvärjätyn tukan ( piti käydä kolmesti kampaajalla ) niin täytyy värjätä kokonaan tummaksi jos haluan piennykset, toki voin laittaa raitoja mutta niihin olen jo kyllästynyt, eikä clip onit kiinnosta. A ne näkyy selkeästi ja B en osaa laittaa niitä päähäni tai jaksais nähdä niin paljon vaivaa joka aamu :(

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Motherfuckin fashionin Laurallahan oli jossain vaiheessa omat hiukset vähän yli olkapäiden. Niissä oli liukuvärjäys ja pidennykset. Lauralla on teippipidennys. Tässä kuvaa:
   http://fuckfash.blogspot.fi/2012/10/281012.html

   Miltä vaikuttais? :)

   Poista
 3. onnistuisiko liukuvärjäys clip-on pidennyksillä? tahtoisin mustasta vaalenevat liukuvärjätyt hiukset ja hiukseni ovat nyt mustat. miten kannattaisi toimia?
  http://1.bp.blogspot.com/-hF31b0xicVE/UNwcibkMooI/AAAAAAAAF3w/n0I6vk88tlk/s1600/hius1.jpg < tuollaista haaveilen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kullä onnistuu,mutta ihan musta on ehkä hieman liian kova sävy vaalean kanssa.
   Joku vaalennus siihen pohjalle voisi olla hyvä.Rittäisi,että hiukset vaalenisivat pari astetta.3 tummuusluokkakin on hyvin tummaruskea.
   Vaalennuksella en siis tarkoita mitään oranssia tukkaa:D vaan ihan sen verran vaaleampi,että kaikista musti väri irtoaa. Tämä onnistuu vaalennusjauheen ja hapetteen seoksella,jossa hapete on tavanomaista miedompi ja sitä on isompi osa,kuin tavallisesti( esim. raidoittaessa)

   Joka tapauksessa,ihan vaaleaa ei kannata pidennyksiin valita,vaan esim. sävy #27 tai ihan #2/6 jossa on ihan tummaa ja ruskeeta sekaisin.Itse valitsisin jälkimmäisen,varsinkin jos pohja jää mustaksi-> tulee paljon luonnollisempi:)

   Poista
 4. Moi! Tää on tosi vanha postaus mutta löysin googlettelemalla sattumalta :D
  Mulla on olkapäille asti ulottuvat hiukset, jotka tyvestä muutaman sentin astetta 3 ja loput astetta 4-5 (tyvi meni värjätessä tummemmaksi kuin vaalennetut latvat). Nyt käytössä tummanruskeat clipsit mutta ajattelin koittaa ombre-pidennyksiä.
  Chloeshairilla oli kahdet kivansävyiset pidennykset mutten ymmärrä noista numerokoodeista mitään. Näytti ig:n kuvissa tosi kivoilta. Sävyt oli siis #p6/60 cacao brown ja #6/16 ombre chestnut. Menisköhän noista kumpikaan järkevästi tähän 4-5 tummuusasteiseen tukkaan vai näyttäsköhän ihan kauheelta .. :D
  Niin ja tiiätkö myiskö mikään hiustenpidennyskauppa tän väriseen tukkaan sopivia ombre pidennyksiä (clipsejä), jos noi ei käy näihin..?

  VastaaPoista
 5. Moikka! Sori, huomasin tämän vasta nyt.. Kannattaa laittaa viestiä (vaikka kuvan kanssa Chloesille. Siellä on todella hyvä asiakaspalvelu ja auttavat sua löytämäään sopivan värin:)) Toi 6/60 on ihana sävy kyllä. Aika vaalea tosin. Eli tuo eka numero( näissä 6. tarkoittaa tummuutta ja seuraavat sävyä ja vivahdetta..) :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)