keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Paras itseruskettava -Vaahto voide vai spray

Tilasin talvella Theboksen alesta st morizin itseruskettavia tuotteita,jopa kaksin kappalein. En osannut päättää ottaisinko vaahtoa vai lotionia. Sävyä dark vai medium. Otin sitten Vaahdon, sävynä dark ja lotionin mediumina.
Vaikka hankinta oli tehty kesää varten, halusin kuitenkin heti testata tätä blogeissa kehuttua merkkiä. Aikaisemmin olin käyttänyt vain Doven asteittain päivettävää voidetta, Acon vastaavaa ja Lorealin sublime bronze spraytä.
Ensimmäisenä kokeilin lotionia. Sekoitin voidetta tavallisen kosteusvoiteen joukkoon,j olloin väri voiteen väri vaaleni tummanruskeasta vaalean vihertävään. En meinannut  millään saada tasaisen näköisesti levitettyä tätä yhdistelmää. Sitten huomasin,että käsi on värjäytynyt punaruskeaksi.
Kaivoin hiusten värjäykseen hankkimani suojahanskat ja jatkoin niillä. Mutta tällä kertaa pelkkää st morizin lotionia. Jotenkin se tuntui nihkeältä, eikä edelleenkään oikein levittynyt.
Voi olla,että olen  niin tottunut vaaleaan voiteeseen, josta ei heti näe, miten epätasaisesti se onkaan iholla ja kuitenkin tummuessaan väri on suhteelisen tasainen. Lopputulos keskellä talvea oli kuitenkin mun makuun hiukan liian tumma. Sävy kuitenkin oli tosi hyvä ja luonnollinen. Ei keltainen, ehkä hieman punertava jopa.

 Vaahtoa olen kokeillut kerran, mutta sekin olijotenkin hankala levittää. Saattaa olla,että nämä tuotteet todella vaativat kintaan levittyäkseen. En vaan sitä älynnyt tilata.

Nyt sitten kesällä löysin Seppälästä st moriz spray itseruskettavan. Se on suosikkini näistä kolmesta, vaikka spray ei ole ihan niin hienojakoista, kuin esimerkiksi lorealin suihkeessa.
Eniten ärsyttää suuremmat  pärskeet, joita tulee välillä, vaikka kuinka kaukaa suihkuttaisi ja vaikka kuinka olis vatkannut pulloa ennen käyttöä. Spray kannattakin lopuksi kevyesti pyyhkeellä tms.hieroa ihoon.

St,moriz sarja:

+Paras sävy
+näkee mihin kohtaan levittää
+ edullinen hinta
+ok tuoksu

-Vaikea levittää tasaisesti
-tarvitsee kintaan,muuten jää käsiin.
-Saatavuus
-Lähtee parissa päivässä


 

2 kommenttia:

  1. Täytyy kokeilla, en oo ees tiennyt tälläsestä merkistä, oon tainnu jämähtää doveen mikä ei oo ees hyvä:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varsinkin jos haluaa vähän tummemman,kun mitä Dovella saa,niin tää on kyl hyvä! Vaikka on Dovessakin se hyvä puoli,että se on niin nopee laittaa ja kuluu tasaisesti pois.

      Poista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)