perjantai 2. elokuuta 2013

4D ultra.

Viime vunna tähän aikaan oli vielä kuukausi vauvan odotusta jäljellä, se pisimmältä tuntuva kuukausi! Löysin koneelta kuvia meidän 4D ultrasta, joka oli  riviviikolla 26+5.Alkuraskauden verikokeissa,mulla oli PAPP-A-arvo oli matala, joka saattoi merkitä mahdollisesti vauvan pienipainoisuutta tai ennenaikaista synnytystä. Tästä syystä päästiin käymään useammassa ultrassa, kuin tavallisesti.
Olimme ihan ihmeissämme, kun  mittausten jälkeen lääkäri katsoi vielä 4D (tai itseasiassa 5D)ultralla.
Yhtäkkiä ruudulla oli kuva vauvasta, joka näytti jo niin valmiilta syntymään, vaikka laskettuun aikaan oli vielä 3kuukautta aikaa!
Pulleaposkinen poika  näytti  heti niin omalta.<3


Kotona levittelin kuvat kaapin päälle näkyville ja vähän väliä, koko loppu odotuksen ajan, katselin kuvia ja  musta tuntui, että mulla oli jo ikävä vauvaa, vaikkei se ollut vielä syntynytkään!


Lisää kuvateksti
Ai niin, matala arvo ei aiheuttanut  ennenaikaista synnytystä ,40+6  .Eikä myöskään pienipainoisuutta, 4115kg   :)4 kommenttia:

 1. Uskomattoman ihana blogi sinulla !
  ihastuin vallan heti kun löysin tämän toisen blogin kautta.
  Jotain niin luonnollista ja maalaisromantiikkaa, sellaista aitoa. Ei mitään turhaa ylimääräistä vaan perushommaa..hienostuneen tyyliin. Tulee mieleen ranskalaiset blogit..maanläheistä.
  Plussaa se vielä että olet äiti !
  Lisäksi olet kaunis kun mikä, oikea luonnollisen kaunis :)
  jokapaikasta pursuaa nimittäin valtavasti sitä että kuinka pitäisi olla viimeisen päälle puunattu barbie.mutta tällaisia suomalaisia blogeja olen kaivannut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että,kun tulin iloiseksi tästä sun kommentista:))
   Hieno kuulla,että tästä blogista välittyy tuollainen aito fiilis!
   Välillä tuntuu,kun kirjottaa tälläistä kauneus/hius-aiheista blogia,että tästä tulee "vääränlainen" kuva.
   Ja kiitos kauniista sanoista :)

   Poista
 2. Moi! Olisi kiva tietää että mimmoset down riskiluvut sinulla oli? Ei tietenkään ole pakko näin tuntemattomalle vastata mutta itsellä on nyt sama juttu että s pappa arvo matala ja rv 26 ultra pian tulossa ja ressi on kauhea! :/ kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi!
   En nyt ihan tarkkaan muista muista, mutta koska niskapussi turvotusta ei ollut ja mun ikäkään ei niitä vielä ilmeisesti hirveästi nostanut (silloin 29v) Niin riskiluku oli joku yli1000 ainakin.
   Lääkäri kertoi, että tässä riski liittyisi lähinnä pienipainoisuuteen ja ennenaikaiseen synnytykseen. Mutta kontrolleissa kuulemma vauvat on kuulemma ollut jopa tavallista isompia. ja näin meilläkin.
   Kosko syntyi RV 41 ja painoi 4115kg
   Kiva, kun teillä on pian ultra! Se ainakin vähensi mun stressiä, kun näin, että kaikki oli hyvin:)

   Poista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)