keskiviikko 14. elokuuta 2013

Kuvasto tukat.

Muutama päivä sitten tuli taas H&M:n uusi kuvasto. Ei ollut ensimmäinen kerta,kun ihastelin niitä hiuksia! Kuvastoissa hiukset on harvoin mitään yliampuvan övereitä,vaan tosi luonnollisia.

Tämä lyhyen oloinen tukka on tehty kampauksella!Tiukka "banaaninuttura" vaan niiskaan.Omien hiusten inspis löytyi kuitenkin jo toista kertaa lastenpuolelta:D
Vaatteetkin oli tänä syksynä kivannäköisiä,en tosin tilannut mitään. H&M ostot tykkään tehdä mieluummin liikkeestä.
Kaikki kuvat H&M kuvastosta..

4 kommenttia:

 1. Hei! Tuon lapsen tukka iskee myös minuun :)) mä en oo vieläkään saanut sitä Fanletin pakettia :D eikä oikeesti jaksas enään yhtään odottaa :D oli tuossa vasta ystäväni kanssa puhe hiustenvärjäyksestä. Hän oli värjäyttänyt kampaajalla vaaleat hiuksensa tummiksi, mutta väri oli äkkiä haalistunut. Näin kai se monesti tekee ensimmäisellä kerralla kun värjää vaaleat tummiksi? Osaatko sanoa mistä johtuu että väri oli taas heti melkein lähtenyt vaikka oli värjäyttänyt toiseen kertaan hiuksensa samalla? :) ja mikähän auttaisi väriä pysymään hiuksissa :)? Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Pakettaja on tosiaan ärsyttävä odotella,varsinkin jos niissä kestää pidempään,kun luvataan!!
  Värin halistumisen tosiaan huomaa paremmin,kun siellä on vaalea alla.Sopiva hapete on tärkeä,johon vaikuttaa hiuslaatu ja hiuksen kunto.Jos hiukset ovat kovin huokoiset vaalennuksista,niin pienempi hapete riittää (n.3%) tai jos hiukset ovat lasimaiset tai paksut,kannattaa käyttää vähän isompaa hapetetta (n.6%).Kun värjää valean tukan tummaksi,käyttäisin esim. 6.4 + 5.3 tai 5.4 +4.3.
  Eli puolet kuparia ja puolet siitä asteen tummempaa kullanruskeaa väriä,jotta väriin tulee tarpeeksi lämpöä ja siitä tulee syvemmän näköinen ja haalistuessaankin se näyttää hyvälle.
  Toiseen värjäyksen voi sitten jo tehdä ilman kuparia tai lisätä sitä vain hiukan..) sitten on hyvä pestä hiuksia sulfaatittomilla shampoilla,säästääkseen väriä.
  Luulisin muuten,että saat sitä odottamaasi hazel vaahtoa käyttämällä juuri tuota sävyä hiuksiisi,kuin tuolla tytöllä!

  VastaaPoista
 3. Kiitti vastauksesta! :) tuon tytön hiukset on kyllä niin mahtavat ja väri niin nätti :) en oo vieläkään päässyt testaan vaahtoa, maksettu paketti eikä näy eikä kuulu..toki postin kautta tahtoo kestää kun menee oma aikansa kun lähettävät sen saapumisilmoituksen.. :)

  VastaaPoista
 4. No kylläpä kestää!..mutta eiköhän se sieltä pian tule:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)