tiistai 1. lokakuuta 2013

Paras mineraalimeikkivoidepuuteri

Tutustuin Emani mineraalimeikkisarjaan muutama vuosi sitten. Tämän sarjan tuotteet olivat yllättävän peittäviä, eivätkä kuivattavan oloisia, kuten jotkut aikaisemmin kokeilemani mineraalipohjat.

Varsinkin pohjien koostumus ja peittävyys on ihan huippuluokkaa! Sävy "Linen" on monen ihonväriin sulautuva lämpimän beige sävy, joka ei ole punertava.
Sarjasta löytyy meikkivoidepuutereita, sekä jauhemaisina, että puristeena.
Itse tykkään puristeesta enemmän, ihan käytännön syistä: Se kulkee kätevämmin kassissa mukana. Tämä tuote on nimittäin ihan loistava meikin korjailuun.
Parhaimman tuloksen ja peittävyyden saa, kun levittää meikkivoidepuuterin kosteutetulle iholle tai vaihtoehtoisesti jonkin meikinpohjustus-tuotteen päälle. Näin iho vastaanottaa ja kiinnittää suuremman määrän peittäviä väripigmenttejä.
Puuteria ei luonnollisestikaan tarvita mattapinnan antavan tuotteen päälle. Sen sijaan extrapeittävyyttä haluava voi sutia meikkivoidepuuterin, ohuen nestemäisen meikkivoiteen päälle.
Emanilta löytyy myös nestemäisiä mineraalimeikkejä.


Emani mineralssilla on myynnissä myös tälläinen pakkaus, joista löytyvät meikkivoidepuuteri ja sivellin sen levitykseen, jauhemainen poskipuna ja kaksi jauhemaista luomiväriä.
Pakkauksen hinta on 79-89€.
Sain Emanilta pakkauksen light 2 ,jossa pohjan sävy on linen.

Kaikissa pakkauksissa  tulee mukana kaksi  sävyä luomille. Kullanhohtoinen ja punaruskea.
Poskipuna on  enemmän persikkainen, kuin pinkki. Sopii syksyyn.


Tähän meikkiin on lisätty vielä mustaa kajalia ja ripsiväriä.*Yhteistyöpostaus.

2 kommenttia:

 1. Todella kaunis silmämeikki! :)

  Mäkin tykkäisin juuri pressatusta mineraalipohjasta, mutta en ole enää mineraaleja uskaltanut ostaa, kun tuntuvat aina pistelevän mun iholla niin hirveästi. Lisäksi Bare Minerals veti ihon täysin tukkoon, mutta se todennäköisesti johtui vismutista. Pitäisi varmaan rohkaistua, ja kokeilla taas jossain vaiheessa., todella kauniin ihon niillä kun saa aikaiseksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:)
   Toi on harmi,kun joihinkin tuotteisiin iho herkistyy. Mulle on käynyt niin kaikkien heleyttävien voiteiden suhteen, ihan sama mikä merkki;Lumene, Aco, Vichy..Kaikista alkaa silmät vuotamaan:(

   Poista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)