maanantai 4. marraskuuta 2013

Excellent future -50%

Uusimmasta pirkka-lehdestä voi napata itselleen kupongin, jolla saa Citymarketista Lumenen Excellent future-sarjan tuotteet puoleen hintaan!  (Tarjous oli mun mielestä voimassa 17.11.asti.)

En ole vielä aikaisemmin käyttänyt vakituisesti yövoiteita, koska en ole tuntenut tarvetta. Nyt on kuitenkin alkanut näyttämään siltä, että pieni ihon "korjaustehoste" yön ajaksi ei olisi pahitteeksi. Tämä Lumenen uusi Excellent future sarja on suunnattu juuri kolmekymppisen iholle.
Yövoide korjaa ihon alla tapahtuvia muutoksia, ennen kuin ne muuttuvat näkyviksi. Myös näkyvien juonteiden ja ryppyjen pitäisi madaltua.
 Lakan ja omenan kantasolu-uutteet edistävät ihon kollageenin muodostumista.

 
Jolloin esimerkiksi leuan iho pääse niin helposti veltostumaan, vaan pysyy kimmoisampana.



Itse tosiaan ostin yövoiteen, joka olisi normaalihintaisena ollut 29.90 ja nyt siis hieman alle 15€ . On kiva päästä edullisti kokeilemaan uutta sarjaa ja voidetta, joka tuntui imeytyvän voiteen täyteläisyydestä huolimatta hyvin.


Sarjaan kuuluu yövoiteen lisäksi päivävoide, silmänympärysvoide sekä voiteiden alle, lisätehoa antamaan tarkoitettu seerumi. Seerumi sopii myös muiden Lumene voiteiden alle.Lumenen
sivuita voi halutessaan lukea tästä uusimmasta sarjasta lisää.


6 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä:-) Kiva blogi sulla!

  x Sarina

  VastaaPoista
 2. Postaa miten tehosi ja mitä mieltä olit tuotteesta:) pitäisköhän itsekin ostaa näin kolmenkympin kynnyksellä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikun ostat nyt,kun halvalla saat! :D
   Joo,kuukauden,parin päästä kerron,mitä tykkään..
   Nytkin tosin muistin yövoide asian vasta nyt aamulla. No,tulee sitten testattua tää myös päivävoiteena.
   Kyllä kolmeakymppiä pitää ehdottomasti kunnioittaa ryppyvoiteella!

   Poista
 3. Vai että uusi sarja. Eikös koko Excellent Future ole jo poistunut Lumenen sivuilta ja nyt Cittari näytti myyvän jäljelläolevia Excellent Futureita 10 euron hintaan.

  Olen itsekin jo useamman vuoden havitellut ko. sarjan seerumia, mutta en ole suostunut maksamaan siitä 30 euroa, mutta 10 euroa oli hinta, jota en voinut vastustaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kymppi on seerumista jo tosi kiva hinta! Tämä sarja vaikuttaa kyllä tehokkaalta. Mutta totta, näyttäisi olevan jo väistymässä uudempien tilalta :)

   Poista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)