maanantai 16. joulukuuta 2013

Testissä:jumbokiharrin, sauvakiharrin ja muotoilurauta

kiharrussauva


Isot kiharat ja laineet ovat tämän kuluvan vuosikymmenen  tunnusmerkki hiustyyleissä. Kiharoilta toivotaan luonnollisuutta, kokoa ja taipuisuutta.
.
Testailin parhaat välineet kiharoiden tekemiseen kotona.  Osa kuvista on aiemmin otettuja.


Jumbokiharrin:

jumbokiharrin remington
remington jumbokiharrin

Kauanko kului aikaa?  20min.

Kenelle sopii?
Yksinkertaisempi tekniikka, kuin muotoiluraudalla kiharrus. Vie kuitenkin enemmän aikaa, koska osion täytyy olla pienempi kuin muotoiluraudan kanssa.
 Sopii myös pidennyksille, koska hiusta ei vedetä.
 Saa hyvin samantyyppistä isoa kiharaa, kuin suoristusraudalla, mutta ei siloita ja litista hiusta, kuten rauta. Tästä syystä kampauksesta saa kuohkeamman.

Muuta? Lämpötilan kannattaa olla n. 200 astetta, että kihara muodostuu.

remington kiharrin
jumbokiharrin

jumbokiharrin

Muotoilurauta:

remington kiharrin

isot kiharat

Kauanko kului aikaa?  10 min

Millaisille hiuksille sopii?
 Karheille hiuksille, siloittaa pinnan samalla, kun kihartaa. Toimii hyvin kerrostetuissa hiuksissa. Mahdollisuus tehdä erikokoista kiharaa.

Muuta: Kannattaa käyttää vain täysin kuiviin hiuksiin, vaikka ohjeissa usein sanotaankin, että voidaan käyttää myös kosteisiin hiuksiin.


muotoilurauta


Kiharruspuikko:

remington kiharruspuikko
kiharrin remington

Kauanko kului aikaa? 25min

Minkälaisiin hiuksiin sopii?
 Kaikenlaisiin. Kihara muodostuu helposti ja siitä tulee kestävä.
Vie eniten aikaa, koska kiharrettava osio on pienin.
Tällä kihartimella on mahdollisuus tehdä myös "prinsessa kiharaa". Jos siitä ei pidä, sen voi välttää, ottamalla vähän erikokoisia osioita ja availemalla valmiita kiharoita niiden jäähdyttyä.

Muuta: Edullisin.

hiusten kihartaminen
sauvakiharrin


Parhaiten kiharat onnistuu, kun ne tekee hiuksiin, jotka on pesty jo edellisenä päivänä.
(Paitsi jos hiukset ovat ohuet tai nopeasti rasvoittuvat.)

Lämpösuojan käyttö on tarpeellista ja sen vaikutus kiharan pysyvyyteen ja muodostumiseen on hyvin isossa osassa! Aiheesta on tulossa oma postaus lähiaikoina. POSTAUS LÖYTYY täältä.*Jumbokiharrin saatu.


Nyt testattu myös GHD CREATIVE CURLS WAND!!!  Ihan paras sauva!  Postaus löytyy TÄÄLTÄ

18 kommenttia:

 1. Remingtonin sauvakiharrin on ihan huippu!!! Itselläni on tosi liukkaat ja paksut hiukset (puolipitkät), sauvakihartimella saa helposti kauniit ja kestävät kiharat. Jopa minä, maailman huonoin tukan laittaja osaan tehdä sillä vempeleellä kiharat. Suoristuraudalla ei onnistu sitten millään, eikä kiharasta edes tule yhtä nättiä.

  VastaaPoista
 2. Moi! Kiva saada tähän muidenkin kokemuksia :) Sauvalla saa kyllä tosi kestävät kiharat.
  On kyllä hyvä, kun kihartimissa ei oo enää sitä klipsua, niinkuin ennen vanhaan..se ei kyllä helpottanut käyttöä mitenkään.
  Joo, vatii jonkin verran reeniä, että kiharat muotoiluraudalla onnistuu, mutta se on kyllä tosi nopee juttu sit kun se sujuu.

  VastaaPoista
 3. Voi että sulle passaa ihanasti kiharat! :)

  VastaaPoista
 4. Jumbot on minusta ihanimmat, mutta perhana kun pysyvät huonosti kun on niin pitkä ja raskas tukka. Muotoiluraudalla en osaa kunnolla tehdä, ja tuolla tikulla ei tule ihan niin isoja kuin toivoisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuollainen iso kihara tosiaan suortuu aika äkkiä. Itse pidin lämpöä 200asteessa (jos se oli 180, kihara oli paljon veltompi).
   On kyllä totta, että sun hiukset on paksummat ja pidemmät, mikä tietenkin vähän vaikeuttaa hommaa.. Teen viimeistään ensiviikolla postauksen ihan huippuhyvistä tuotteista, joilla saa tosi kestävät (ja silti liikuvat:)) kiharat!

   Poista
 5. Tykkään jumboista eniten! Useimmiten suoristan hiukset, jotenkin tuntuu ettei minulle sopisi kihara... Aina kun olen koittanut, se on jotenkin näyttänyt hölmöltä. Tai sitten syy on siinä, etten osaa haha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai sitten et oo vielä tottunut katsomaan itseäsi kiharoilla?! Varsinkin just isompi kihara kyllä mun mielestä sopii lähes kaikille! Mutta ei suorissakaan kyllä mitään vikaa ole..

   Niin ja tolla jumbollahan voi tehdä vain muutaman kevyesti kiharretun suortuvan sinne tänne tukkaa..:)

   Poista
 6. Sain tänään pakettisi ja haluaisin vielä kiittää ihan hirmuisesti <3 Ps. oletpas kauniina näissä kuvissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla,että tuli perille..Unohdin laittaa niihin viestin mukaan, niin ne taisivat tulla nimettöminä :D -Kiitos.

   Poista
 7. Käy Lila vilkaisemassa, http://juilles.blogspot.fi/2013/12/kiitos-kommentista.html. :)

  VastaaPoista
 8. Siis voi että!! <3 älyttömän suuri kiitos ihanasta paketista! :)

  VastaaPoista
 9. Itse henkilökohtaisesti parturi-kampaaja opiskelijana tykkään tehdä kiharoita normaalilla muotoiluraudalla taikka piippiraudalla. Puikkokiharrin on jotenkin argh, poltain käteni aina :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään ihan eniten tehdä muotoiluraudalla kiharat, mutta aika monelta oon kuullut, että se on hankalaa.. (Se toinen puoli on nimittäin heiman hankalampi, kun itselle tekee.)

   Joo, mäkin on joskus kynttä pottanut ja se sattuu yllättävän pitkään :D Tulee tuossa isommassa sauvassa suojahanska onneksi mukana !

   Poista
 10. Mua harmittaa, kun hiuksiini saa todella huonosti suoristusraudalla kiharaa. Hiukseni on ilmeisesti liian karhea, kun ei meinaa onnistua vaikka laittaisi enemmänkin aineita. :/ Onneksi kotoa löytyy kuitenkin hyvä juombokiharrin, sillä saa semihyvät kiharat myös. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, joihinkin hiuksiin on hankalampi saada kiharat! Muutaman kerran oon töissä ollut epäuskoinen asian suhteen, mutta niin se vain on. Joskus niin käy myös tosi hyväkuntoisen hiuksen kanssa.
   Joo, Jumbolla saa kuitenkin aika samantyyppistä kuin raudalla :)

   Poista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)