maanantai 17. helmikuuta 2014

Tälläiset hiuksista tuli

Viimepostauksessa näytin yhden tavan hiusten raidoittamiseen kotona. Tässä lopputulos.
Näissä ikkunan edessä otetuissa kuvissa hiukset näyttävät jo aika vaaleilta.

Muutama kuva muutama kuva hiusten välistä, ennen taittosävyn laittoa:
Nämä osiot jäävät siis piiloon, kun jakaus vaihdetaan paikalleen:

Sain Goldwellilta testiin erisävyisiä vaahtoja:
Sieltä löytyikin heti uusi suosikki; 8N sävy.
Kivan beige vaahto, jolla saa taitettua tummempaakin keltaista.

Teenkin noista vaahtosävyistä vielä ihan oman postauksen.

Tällä tekniikalla saa tosiaan aika paljon vaaleutta lisää, varsinkin hiusten latvaan. Mullahan olikin jo tuossa pohjalla muutama ohut vaalea raita myös päälimmäisissä hiuksissa.


20 kommenttia:

 1. Kuinka tummiin hiuksiin tuolla tavalla voi tehdä raidat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä voi tehdä oikeastaan kuinka tummiin hiuksiin tahansa:) Jos pohjavärissä on epätasaisuutta (esim. tummempaa kerrostunut latvoihin tai vaaleampaa tyvikasvua). saattaa se näkyä vaalennetussa osiossakin eri sävyisinä kohtina.

   Poista
 2. Moi.
  Tosi ihanat tuli. Erittäin hyvän väriset.
  Ja kiitos taas hyvästä ja helposta raidoistus menetelmästä =)
  T:Noora

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos noora! Joo, eikös ookkin yllättävän helppo:)

   Poista
 3. Hei! Olen lukenut tässä näitä hiustenvärjäys postauksiasi ja kiitos hyvistä vinkeistä! Kyselisin sellaista, että olen värjännyt hiuksiani lushin hennalla (caca brun) n. kolme kertaa viime vuonna. Viimeksi kesäkuussa-13. Olen haaveillut tuosta pehmeästä liukuväristä mutta en ole uskaltanut sitä alkaa touhuamaan kun on se henna ollut käytössä.
  Voiko puhtaan kasvihennan (Sisälsi hennaa ja indigoa) päälle laittaa vaalennusainetta? Olen käyttänyt hiusten väriä tasoittamaan crestolin luonnollista tummanruskeaa n kerran kuukaudessa muutaman kk ajan. Kasvatan siis omaa hiusväriä. Liukuväri toisi piristystä tähän kasvatusoperaatioon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla!
   Mun täytyy myöntää, että mulla on tosi vähän kokemusta hennasta..ja jotain sellaista mäkin olen kuullut, että hennan jälkeen vaalentaminen olis aika hankalaa. Joten tässä asiassa en osaa oikein neuvoa:(
   Oot varmaan yrittänyt googlailla asiaa? Yritin äsken vähän etsiä, mutta mitään varmaa vastausta en äkkiseltään löytänyt. Paljon asiasta kyllä juttua riitti.. Toivottavasti löydät jostain vastauksen tähän ongelmaan!! :)

   Poista
 4. Moikka!:) Mulla ois yks ksymys jos ehdit vastaan!:)
  Oon googlaillut paljon asiaa noista goldwellin vaahtoja, mutta en oo varma mikä niistä mun kannattais ostaa. Tykkään aika kirkkaan vaaleesta tukasta, mutta silti luonnollisesta. Mun oma tukka on viime värjäämisen jälkeen aika keltanen, ja en tiä onko se 10V liian platinaks tekevä, niin oon miettiny tota 10GS tai 10GB. Olisko sulla niistä mitään mielipidettä/kokemusta?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mielelläni vastailen:)
   Mulla on itseasiassa juuri "työn alla" uusipostaus noista vaahdoista! Sun kannattais ottaa 9BG, jota voit laittaa ihan kuiviin hiuksiin vaikuttamaan esim. 15 min. Siitä tulee aikas luonnollinen sävy. REF taittaa sitten tehokkaammin, eli jos hankit sitä. se saattaa tarttua vähän liiankin "silveriksi" mutta se kuitenkin tasoittuu kun sitä pesee shamppoolla. Eli tavallaan REF:stä saa ehkä enemmän tehoja irti :D
   Voit myös ostaa molemmat ja sekoittaa vaahdot käsissä ja laittaa hiuksiin:)

   Tosiaan, muutaman päivän päästä tulee postausta kuvien kera!

   Poista
 5. Todella kivat hiukset tuli :) Mä oottelen tota postausta noista vaahdoista!

  VastaaPoista
 6. Hei ! Oliko sulla siis tossa alla värinpoisto tehty ? Vai tuliko tonne pohjalle noin leveästi pelkällä raidotuksella ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Ei ole värin poistoa. VärjäysTekniikka löytyy ed.postauksesta:) Sori, kun huomasin viestin vasta nyt..

   Poista
 7. Heippa! Nyt on ihan pakko kysyä neuvoa.. :) Itsellä on tummanruskea pohja, jossa vaaleanruskeita raitoja ja vaaleita (jotka valitettavasti ovat keltaisia!). Haluaisin kovasti näistä vaaleista raidoista kunnolla vaaleita eli keltaisuuden kokonaan pois. Eniten toivoisin, että tulisivat kylmemmän sävyisiksi (inhoan tätä keltaisuussa). Mikäköhän näistä vaahdoista voisi parhaiten tehota näihin keltaisiin raitoihin? Mietin tuota REF sävyä, mutta onko se liian raju, eli vaalentaako mahdollisesti myös vaalean ruskeata hiusta? Kiitos jo etukäteen vastauksestasi! Blogisi on aivan mahtava, niin monta ihanaa vinkkiä täältä saanut, iso kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka huomasin vasta kysymyksesi.. Nämä vaahtosävyt eivät lainkaan vaalenna, ainoastaan sävyttävät. Eivät näy siis tummassa pohjavärissä. Ei ole REF liian raju, myös 10V on tehokas. Jos haluat tehoja, pidä pitkään, hyvin pyyhkuivatussa tukassa. ja huuhtelu(ei siis shampoo pesua enää vaikutus ajan päätteeksi) Jos haluat keveän sävyn. lisää märempiin hiuksin ja pidä vähemmän aikaa. Joka tapauksessa nämä lähtevät ihan muutamassa pesussa kulumaan, joten ei ole katastrofi, vaikka menisinkin liian kylmän sävyisiksi, mitä epäilen:D

   Poista
 8. Kiitos vastauksestasi! :) Huomasinkin, että eivät tosiaan vaalenna vaan siis sävyttävät. Kumpaa sinä ennemmin suosittelisit käytettäväksi, tuota REF-sävyä vai mainitsemaasi 10V:tä? Saako tuolla 10V:llä myös kylmänsävyiseksi raidat eli saako keltaisuuden sävytettyä kokonaan edes hetkeksi pois? Kiitos vinkeistä! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)