keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Dermablend meikkivoide: ennen/jälkeen


Vieläkin odottelen Dermablendin nestemäistä meikkivoidetta, josta saattaa hyvinkin tulla uusi lempparini. Sitä postia odotellessa, halusin tehdä postauksen Vichyn Dermablend-sarjan meikkivoidepuuterista ja peitepuikosta.


Mun iho on viimevuosina ollut aika herkkä reagoimaan hormonivaihteluihin ja varsinkin tuo leuan "hormonialue" on paikka johon näppylät iskee. Nyt on taas se vaihe kuusta, kun joka päivä tulee uusi näppy. Perus finnit paranee nopeasti , mutta ihonalaiset näpyt kestää pidempään ja jättää välillä myös arven. Oon kuitenkin selvinnyt aika vähillä iho-ongelmilla.


Omalle ihotyypille tälläinen meikkivoidepuuteri on ehkä hieman liian mattainen koostumukseltaan ja yleensä käytänkin nestemäisiä tuotteita. Tälle tulee kuitenkin olemaan käyttöä, nimittäin meikin korjaukseen tämä sopii tosi hyvin ja  pieni määrä riitti viemään punaisuutta.


Nenänpieliin ja silmänalusiin lisäsin vielä siveltimellä peitepuikkoa.

Näiden Dermablendien sävyistä tykkään erityisesti, sillä vaikka vaihtoehtoja on vain 3:
15 opal, 25 nude, ja 35 sand.
Mulla on meikkivoidepuuterissa keskimmäinen sävy, eli 25nude ja peiteväri 15opal.

Talveksi nuo vaaleimmat eli opal sävyt ovat sopivia
ja kesällä nämä nude-sävy on parhaimmillaan.Tästä pääset vielä katsomaan lisää before/after kuvia Vichyn facebook sivuilta. Vähän päästä toi munkin kuva löytyy sieltä. Joku osallistuneista voittaa nimittäin New yorkin matkan! Jos innostut hankkimaan jonkun Dermablend tuotteen, niin kannattaa osallistua!
 Aikaakin on vielä n. kuukausi.

Dermablendiävoi tilata myös netistä:Apteekkituotteet/Dermablend

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)