torstai 1. toukokuuta 2014

Four Reasons -40%

Suomalainen Four Reasons täyttää 15-vuotta ja  sarjan kaikki hiustuotteet on -40% toukuun ajan!


Suosittelen erityisesti:

  -Jos hiukset ovat huonokuntoiset tai veltot:

Four Reasons / Repair"Voimaa ja ryhtiä käsitellyille ja rasittuneille hiuksille. Repair-tuotteet sisältävät B5-proteiiinia, joka rakennepaikkaa ja vahvistaa käsiteltyjä, vaurioituneita ja voimattomia hiuksia. Uudistava kasviuute palauttaa hiusten elinvoiman ja kiillon. Kaikissa tuotteissa on väri- ja UV-suoja, hoitosuihkeessa myös lämpösuoja. Raikas omenan tuoksu.
Repair-perheeseen kuuluu myös tehokkaasti rakennepaikkaava hiusnaamio, joka elvyttää hiuksesi käsittelyiden aiheuttamilta vaurioilta ja palauttaa terveen elinvoimaisuuden. Tuote myös parantaa huomattavasti hiusten vetolujuutta  saat tuntuvasti vahvemmat hiukset. Käytä kerran viikossa tai aina kun hiuksesi kaipaavat ekstrahellyyttä saat kaikki Repair-sarjan parhaat ominaisuudet supertehokkaassa muodossa!"


- Pikakampausten pohjaksi tai avonaisiin hiuksiin antamaan rakennetta:

Four Reasons / Duster

"Siroteltava muotoilupuuteri antaa rakennetta ja runsautta helposti ja nopeasti. Lisää kontrollia ja himmeää tuuheutta. Tällä uskomattoman helppokäyttöisellä tuotteella häivytät myös tyvestä liian latteuden pesukertojen välillä! Mitä enemmän tuotetta käytät, sitä napakamman tuen saat. Toimii erinomaisesti myös kampausta rakentaessa volyymin ja tuuheuden lisääjänä."


 -Blondeille: 

Four Reasons / Silver

"Silver-sarjan tuotteet sopivat vaaleille, vaalennetuille, raidoitetuille ja harmaille hiuksille. Vahvistavat huokoisen hiuksen rakennetta ja poistavat epätoivotun keltaisuuden. Uudistava kasviuute palauttaa hiusten elinvoiman ja kiillon. Silver-tuotteissa on UV-suoja, hoitosuihkeessa myös lämpösuoja. Vaniljalla maustettu valkoisten kukkien tuoksu.
Four Reasons Silver Mist on markkinoiden ensimmäinen hiuksiin jätettävä, rakennepaikkaava hopeasuihke! Suoraväripigmenttiä sisältävä suihke taittaa keltaisia sävyjä. Hoitaa, korjaa vaurioita ja selvittää."-Lämpötyökalujen alle:

Four Reasons / Heat Styler "Muotoileva lämpösuojasuihke suojaa lämpötyökalujen aiheuttamilta vaurioilta. Helpottaa käsiteltävyyttä ja nopeuttaa muotoilua – suihkuta ennen rautoja ja suoristus tai kiharrus käy käden käänteessä, hiusta vahingoittamatta. Saat sileämmät ja kiiltävämmät hiukset entistä helpommin ja nopeammin. Sisältää lämpö- ja kosteussuojan – satoi tai paistoi, hiukset pysyvät mallissaan. Kanelinen vaniljan tuoksu."


*Tuotekuvaukset ovat
 KC:n sivuilta , josta  näet myös kaikki Four Reasons-tuotteet ja ostopaikat.

3 kommenttia:

 1. Moikka Lila!
  wow, kerrassaan hieno blogi! Hienoja kuvia!
  Äitisi kertoi joskus käydessään meidän luona hesassa, että sinulla on blogi. Yritin joskus löytää sitä Googlettamalla nimeäsi, mutten onnistunut...
  Tutkin tässä 4d ultraa ja mitä se tarkoittaisi. Kuvalinkit johdattivat tänne!
  Terkkuja, Kirsi

  VastaaPoista
 2. Kiitos Kirsi!! Kiva, että löysit tänne :)
  Joo, me käytiin 4d ultrassa. Se on kai aika sama kun 3d ultra, mutta siinä näkyy lisäksi lämpötilaerot? olikohan se niin..:)

  VastaaPoista
 3. great blog :)
  follow? :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)