tiistai 20. toukokuuta 2014

L'oreál Glam lights

Nyt jatkoa viime viikon värinpoistolle, joka Jennille  tehtiin, jotta väriä saataisiin pikkuhiljaa vaaleammaksi.
Jos se postaus jäi väliin, siihen pääset tästä linkistä: värinpoisto.
Heti perään kokeiltiin Jennille L'reálin uutuutta glam lights -raitaväriä.

Aloitin raidoituksen hiusten välistä. Raidat kannattaa aloittaa parin sentin päästä tyvestä. Ihan päälimmäisissä hiuksissa voi aloittaa jo aiemmin.
Osiota kannattaa hieman kannatella erikseen, kun siihen tuon suortuvan vetää
.Aloitin raitoja välillä vähän eri kohdista. Mukana tulevaa harjaa käyttäessä, oli tärkeää aloittaa veto puolesta välistä hiusten pituutta. Vasta sitten, kun harjasta oli latvaa kohden isommat värimassat irronneet, siirtyä vielä toisen kerran lähemmäksi tyveä ja toistaa veto. Silloin tyveen ei jää mitään isompia väripaakkuja.
Paketissa oli sopivasti väriä tuohon Jennin pituuteen.


Testattiin Jennille myös paria muutakin uutuutta, nimittäin N7 pohjustusvoidetta ja Vichyn Drmablend meikkivoidetta.
Meikkauksen jälkeen otettiin muutama kuva lopputuloksesta, eli tältä hiukset näyttivät värinpoiston, värin ja raitojen jälkeen:
Kuten lopputuloksestakin huomaa, glam lights raidat ovat pehmeät ja poikkeavat vain hieman pohjaväristä.
Sävy ja vaalennusaste riippuu pohjaväristä. Lopputuloksen sävystä voi kuitenkin aina odottaa hieman lämpimämpää vaaleaa, kuin esimerkiksi folion välissä vaalennetuista raidoista.


Ajattelin tähän samaan postaukseen ottaa vielä toisen kaverin, Marikan hiukset, jotka täällä blogissa on aiemminkin ollut esillä.
Marikan Glam lights-sävy oli keskimmäinen ja lisäksi pohjavärinä L'oreál excelance creme 4.0

Tässä lähtötilanne:
Tässä värjäyksessä sovelsin liukuvärjäys tekniikkaani, mutta halusin, että vaaleus tulee hieman enemmän näkyviin kasvojen vierestä.
Väri levitetään ensin tyveen ja sen jälkeen samaan tapaan, kuten tässä alkuperäisessä  liukuvärjäys postauksessa, mutta nyt hiusta jätetään vain kapeasti päälimmäiseen osaan ja myös osa etummaisista otsahiuksista on mukana vaalennusosiossa.

lopputulos näytti tältä:

Tätä tekniikkaa käyttäessä on tärkeää tehdä värjäys jakauksen molemmin puolin. Jos tykkäät vaihdella paljon jakauksen paikkaa, silloin tämä värjäys ei ole paras mahdollinen.

Tämän värjäyksen isoin etu on, se ettei pohjaväri ja raitaväri sekoitu toisiinsa ja myös jatkossa voidaan aina vaalentaa samaa kohtaa ja pitää muut hiukset tummina.
Monissa raidoituksissahan latva vähitellen vaalenee, koska raidat tulevat aina hieman eri kohtiin.

Olisipa kiva vielä kokeilla näitä glam lights- raitoja vaaleaankin pohjaan! Katsotaan, jos joku ilmoittautuu halukkaaksi kokeilemaan.

kiitokset L'oreálille yhteistyöstä!

Ja tietysti Myös Jennille ja Marikalle<3

10 kommenttia:

 1. Kumpikohan tekniikka olisi parempi värjäämättömiin hiuksiin? Hiukseni ovat aika vaaleat muutenkin, mutta latvassa on vielä vähän vaaleampaa, auringon vaalentamaa sävyä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!
   Hiuksesi kuulostavat jo valmiiksi kivoilta!
   Kumpikin tekniikka käy hyvin värjäämättömään pohjaan:)
   Jos haluat, ettei tyvikasvua tule näkyviin, niin voit esim kampailla vain muutaman osion päälimmäisiin hiuksiin. Esim. hiusten etuosaan. Lisää raitoja voit kampailla välikerroksiin.


   Jos käytät tuota jälkimmäistä tekniikkaa, ota veneen mallinen osio, "sykeröponnarille" päälimmäisistä hiuksista ja laita glam lights- väriä seuraavaan osioon, joka voi olla esim 2cm paksuinen. Alaosan hiukset voit laittaa ponnrilla niskaan, ettei niin tartu väri:) Tässähän ei tosiaan tuota pohjaväriaä tarvitse laittaa jos tyvikasvu ja muu pohjaväri on jo valmiiksi kunnossa.

   Myös tätä värjäystapaa käyttämällä vältyt selkeältä tyvikasvu rajalta!

   Poista
 2. Mitä mieltä oot, että pystyiskö tolla glam lights-värillä tekemään ihan yksinkin raitoja, vai tartteeko ehdottomasti jonkun avustamaan? En oo ennen tehnyt raitoja itse, mutta kiinnostais kyllä kokeilla tota väriä! Jäin vaan miettimään että tulisko raidoista jotenkin erivärisiä, kun oon kasvatellut omaa väriä ja mulla on n. 10-12 senttiä tyvestä ihan omaa luonnollista väriä ja siitä alaspäin taas on aikaisemmin hieman tummemmaksi värjättyä hiusta (joka on kylläkin haalistunut jo aikalailla tyvikasvun väriseksi, ei erotu enää selkeästi). Ihan latvat mulla kuitenkin on vähän vaaleammat joskus tehdyn liukuvärjäyksen takia. Haluisin saada nyt kesäksi vähän vaaleampaa kokonaisilmettä mutta mietin että tarttuisko noi raidat sit värjäämättömään tyveen normaalisti ja hiusten keskiosa joka on tummemmaksi värjättyä hiusta jäiskin tummemmaksi/kellertävämmäksi, tai pahimmassa tapauksessa ihan oranssiksi? :D Se ei ehkä välttämättä näyttäs hyvältä. Toivottavasti ei tullut liian sekava. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kyllä tuolla mukana tulevalla kammalla on mahdollista ihan itselleenkin raidat laittaa:)

   Tässä raidoituksessa tuolla pohjavärillä on kyllä aika suuri merkitys, sillä raidat ovat aika kevyet ja vaalentavat vain hiukan hiusta, jolloin raitojen sävyyn vaikuttaa juuri se, onko hius värjäämätön vai ei ja mikä on pohjavärin tummuus.
   Kun raidat ovat esim. folion välissä tai isommassa osiossa, jossa on runsaammin värimassaa, niin silloin raita vaalenee tehokkaammin ja tasaisemmin pienistä pohjan epätasaisuuksista huolimatta.
   Mutta voi myös olla, että onnistuisikin oikein hyvin..
   Ehkä kuitenkin kannattaa laittaa, ainakin ekalla värjäys kerralla enemmän raitoja hiusten väliin, jolloin mahdolliset värin epätasaisuudet ei näy niin hyvin ja silti yleisilme on vaaleampi:)
   Samalla näet minkä sävyiseksi raidat tulee ja jos väri on tasainen, sitä uskaltaa seuraavalla kerralla laittaa reilummin myös päälimmäisiin hiuksiin!

   Poista
 3. Ää, vitsit mä voisin tulla sun hiushoitoon. Mun letti kaipaisi kovasti lisää raitoja, tää juurikasvu on niin kaamee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :Voisin mä sulle raidat laittaa:)) Matka vaan taitaa olla hiukan liian pitkä..:D

   Poista
 4. Ostin tänään itelleni tuon Glam lights sävy 3. Haluisin hiuksiini vähän nykyistä hiusväriä vaaleammanruskeita raitoja, niin että hiukset ei näyttäisi näin tasaisen yksivärisiltä, vaan luonnollisemmilta. Hiuksia oon värjäilly Loreal preferencellä, sävy 5.32, eli aika tummat suklaanruskeat on. Varsinkin nyt kun just 1½ viikkoa sitten värjäsin taas juurikasvun pois. Oisko mitään vinkkejä antaa, että onnistuisko tällä aineella luonnollisten raitojen teko edes? En tosin pakkauksen mukana olevaa harjaa ajatellut käyttää ollenkaan, vaan että kaveri sudilla ja folioilla noita raitoja päähäni tekisi. Ja mikähän vaikutusaika olis hyvä, kun paketissa lukee 25-45 min? Mitään liian erottuvia vaaleita raitoja kun en kuitenkaan haluais.

  Ei olla koskaan ennen edes tehty mitään raitoja, niin vähäsen kyllä pelottaa, että tuleekohan tää sittenkään onnistumaan, ja meneekö liian vaikeeksi... kääk :D
  Kiitos jos vielä vastaat näihin vanhempiinkin postauksiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Kannattaa vaikka ottaa käyttöön ensinpuolet paketista, eli sekoita vain puolet ja käytä loppu myöhemmin. Tehkää muutama vain muutama raita/värjäyskerta. Silloin vaalennusprosessia on helpompi seurata, eikä ensin laitetut raidat ehdi vaikuttamaan paljon kauempaa, kuin viimesimpäsnä laitetut. Suosittelen laittamaan raitoja pääosi hiusten sivuille, korvasta ylöspäin ja vaikka 4 lappua molemmin puolin. Jätä ihan päälimmäinen osia jakaukselta laittamatta. Uskoisin, että 25 min riittää, kannattaa vähän kurkkia sinne lapun sisään:) Lapun sisässä vaaleneminen on tehokkaampaa, tästä syystä lyhyempikin aika riittää! Lämpimän sävyisiä raitoja on tulossa, mutta ne sopivat hyvin tuohon pohjaväriin ja kunhan niitä ei laita liikaa, lopputuloskin on luonnollinen.:)
   Laita vaikka myöhemmin lisää, kun näet, miltä ne näyttävät ja mihin kohtaan kaipaisit mahdollisesti lisää vaaleutta/raitaa!

   Poista
  2. Oho, ei Loreal Preference vaan Excellence :D
   Kiitos vinkeistä! Toivottavasti onnistuu näillä :)

   Tuli vielä toinenkin juttu mieleen tästä värjäilystä. Oon värjännyt hiuksia nro5 sävyillä viimeiset 2-3 vuotta, mutta viime aikoina on alkanut tuntumaan siltä, että yhen sävyn vaaleemmat ois sittenkin kivemmat ja sopivammat, vitosista kun tosiaan tulee niin tummat jo. Eli esim. Excellence sävy 6.3 houkuttelisi. Vissiinkin joku värinpoisto pitäis kuitenkin tehä ennen kuin voisin tuolla alkaa koko päätä värjäilemään? Mulla ei oo mistään värinpoistoista tai vaalennuksista mitään aiempaa kokemusta. Hiukset on aina olleet hyväkuntoiset, pitkät ja paksut, enkä haluais värinpoistolla tuhota näitä. Oisko sulla tähän antaa vielä jotain vinkkejä, jos vielä jonain päivänä uskaltautuisin tämmöstäkin kokeilemaan? :)

   Kiitos vielä kovasti :)

   Poista
 5. Vau tuo jälkimmäinen vaikuttaa mahtavalta! Minulla ois tuo glam lights 3, osaatko sanoa yhtään minkä värinen siitä tulee kuparin väriseen pohjaan?

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)