perjantai 23. toukokuuta 2014

Vita liberata-rusketus

 Itseruskettavilla tuotteilla on helppo välttää  "aurinko stressi" , siis se sellainen, että harmittaa, jos ei riittävästi ehdi/jaksa olla auringossa.

Sain testaukseen Vita liberata itseruskettavia voiteita. Halusin kokeilla nimenomaan sävyttämättömiä tuotteita. Vartalolla deeper deep silken touch-voidetta ja kasvoille deep.

Deeper deep on sävyistä tummin ja tuo deep vaalein.


Sävyttömällä voiteella tarkoitetaan sitä, että rusketus tulee hiljalleen muutamien tuntien kuluttua ja voide itsessään on sävytöntä. Tälläinen sävytön voide on kosteuttava ja sopii hyvin myös kuivemmalle iholle.


Voide oli helppo levittää vartalolle levityskintaan avulla ja seuraavana päivänä sävy oli aivan tasainen siitä huolimatta, että voide oli levitettäessä kirkasta.
(Kuvien valaistusta ei ole käsitelty, vaan sävyero johtuu siitä, että ennen-kuva on otettu illalla ja jälkeen-kuva aamulla.)


Tämän tuotteen parhaita puolia olivat:

-Tasainen sävy.
-Helposti levittyvä koostumus.
-Ei minkäänlaista itseruskettavan tuoksua/hajua.
-Ei lähde kulumaan alueittain.
-Riittoisaa.

Laitoin voiteen maanantaina ja nyt perjantai aamuna rusketus on vain jonkin verran kulunut ja paljon tasaisemmin, kuin aiemmin kokeilemani tuotteet.

Miinuspuolia on hankala löytää.. Ehkäpä se, että kestää lähes vuorokausi, ennen kuin rusketus on parhaimmillaan.

Näissä sävyttömättömissä tuotteissa, tämä tumminkin sävy on vähän kevyempi, kuin saman sarjan moussessa.
 Mulle tämä sävy on ihan riittävä. Sitten kun aitoakin rusketusta on pohjalla, tämä on siihen ihan sopiva lisä.

Kasvoille tarkoitettu, kevyt päivettävä  voide on ollut myöskin kätevä, koska se ei ole näkyny ikävästi hiusrajassa , ja sitä on voinut lisätä ihan päivittäin.
Voidegeeli ei ole myöskään tarttunut tummempana ihohuokosiin tai muihin ihon pieniin epätasaisuuksiin.
Täältä näet koko Vita liberata- tuotesarjan

*Tuotteet saatu6 kommenttia:

 1. Hyvä postaus! Katoin heti treen jälleenmyyjät, oonkin ettinyt tuotteita jolla saisi buustattua rusketusta esim. Juhliin tai välipäivinä kun ei juuri ehdi tai ei vaan paista:)

  VastaaPoista
 2. kiitos:) Joo, tää on ihan loistotuote! Pysyy pitkään ja sen minkä lähtee kulumaan, niin lähtee tasaisesti:)

  VastaaPoista
 3. Mä just tästä tämän päivän tilaisuudessa puhuin, sain itseni ihan raitaiseksi tällä. :D Ehkäpä vika oli minussa eikä tuotteessa... Oli kivaa tavata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli kiva tutustua!
   Voi harmi, oliko sulla tuo levityskinnas käytössä? Se auttaa kyllä tasaiseen levitykseen:)
   Käytitkö muuten tätä sävyttämätöntä vai sävyllistä tuotetta? Mulla ei olekaan , ainakaan vieä, kokemusta tämän sarjan mousseista tai värillisistä geeleistä..

   Poista
 4. Voi vitsit kuulostaa hyvältä, ja ennen kaikkea näytti kyllä sulla törkeeeen hyvältä tuo rusketus! Innostun aina jos luvataan itseruskettava joka ei lemua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:)) Kyllähän pieni sävy talven jälkeen on aika kiva, oli se sitten purkista tai auringosta:) Tää ei todella haissut juuri miltään!!!

   Poista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)