tiistai 24. kesäkuuta 2014

Féria black&blonde makeover

( Jatkoa edelliselle postaukselle).
Kuvauspäivän aamuna tapasimme hotellin aamiaisella, josta kävelimme L'orealin studiolle.

Ester Räisänen viimeisteli hiukset.
Molemmille pojille tehtiin meikin lisäksi kulmakarvojen siistiminen.
Sillä välin, kun kuvaaja Jeppe Tuomainen rakensi kuvauspaikkaa, me muut söimme vähän lisää aamiaista.
Oulusta kotoisin oleva Mikko suhtautui kaikkeen niin innolla, kuten kahviautomaattiin, josta sai "juoda niin paljon kahvia, kun sielu sietää". Tykkään ihmisistä, jotka ovat tuollaisia avoimen positiivisia!


Pojat vaihtoivat numeroita ja minä kokeilin l'orealin höyry suoristinta.

 Mikko oli lainaili välillä mun kameraa, niin mäkin pääsin muutamaan kuvaan mukaan.
Kun ensimmäisillä kuvattavilla oli kuvausmeikki ja hiukset laitettu, kuvaukset aloitettiin mustasta parista, eli Oona Aaltosesta ja Juuso Toivasesta.
Kuvattivia ohjattiin ja heitä neuvottiin näyttämään rakastuneilta ja tässä Juuso ja Oona onnistuivat  tosi hyvin, kuvista tuli todella intensiivisiä.
Tässä hieman näytettä mahdollisesta kansikuvasta.


Oonan kuvaukset takana, Ainon vielä edessä.

 Hyvää kuvaus asentoa haettiin jonkin aikaa.

Vaaleat mallit Mikko Santaniemi ja Aino Leivaara pääsivät itsekkin katsomaan kuvia.

Ja hyvältä näyttää tämäkin kansikuva.
Mukaan saimme vielä tuotekassin kotiinviemisiksi. Tietenkin unohtumattomien muistojen lisäksi. Voin nimittäin kuvitella, kuinka mieleepainuvat  kaksi päivää nämä olivat malleille, koska itsestänikin tuntui, että olisimme viettäneet Helsingissä pidemmänkin ajan. Oli ihana tutustua teihin kaikkiin, myös koko L'orealin tiimiin!

Jos haluat itsekkin osallistua tälläisiin vastaaviin kilpailuihin tai osallistua vaikka L'oreal paris-testiryhmiin, parhaiten saat näistä tiedon tykkäämällä L'oreal parisista facebookissa.

Sain myös samalla infoa tulevista väriuutuuksista, upeita sävyjä on tulossa lisää, etenkin trendikkäille tummanvaaleille hiuksille!



14 kommenttia:

 1. Heippa, haluaisitkohan auttaa? :) Minulla on olkapäille ylettyvät normaalipaksuiset hiukset, joita olen värjännyt RR@all, eli punaisella Elumenilla noin 3 vuoden ajan, eli värikerroksia on tullut huikea määrä. Oma värini on kuitenkin semmoinen perus ärsyttävän harmaa, joten kun tyvikasvua tulee yhtään niin näytän ihan kaljulta. Tästä johtuen päätin ruveta mahdottomaan, eli poistamaan Ellua pois, jotta voisin värjätä tilalle semmoisen värin kun esim tässä kuvassa: http://raaniyork.files.wordpress.com/2013/09/cara-cara-delevingne-34228669-398-600.jpg. Ensinnäkin, minkä värinen tuo oikeastaan on?! Olen kuullut tuhkanvaaleasta, hiekan väristä, tumman vaaleasta... Eli mikä tuo on, ja numeroissa mikä sävy tuo oikeastaan on, 7..? Eli tilasin 2 purkkia värinpoistoainetta ja kun ne tulee, niin rupean poistamaan väriä. Kaipaisin oikeastaan vain joitakin ohjeita tai tsemppiä tulevalle koitokselle :D onko sinulla kokemusta Elumenin poistosta? Pitääkö varautua myös normaaliin värinpoistoon, vai mahtaisikohan ehkä riittää pelkkä vaalea sävy missä ehkä vaalennusainetta seassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka:)
   Elumenin poistosta on aikasemminkin jonkin verran kyselty, mutta koska meillä ei ollut sitä liikkeessä, kuin ihan muutaman kuukauden, ennen kuin jäin äitiyslomalle, niin mulle ei ole tuost poistosta kokemusta.
   Sen tiedän, että Elumeniin on oma poistoaineensa, jota sulle on varmaankin nyt tulossa.
   Olisikin tosi kiva saada tietää, kuin kuinka hyvin sillä punainen lähti, eli jos muista/jaksat olis kiva jos vaikka tähän perään kommentoisit, miten kävi :) ?

   Tuosta Cara Devlevingnen tukasta; siinä näyttäisi, (ainakin tuossa kuvassa) olevan tyvessä n. 7-8 väliltä tummuus (varmaan ihan oma tyvikasvu) latvassa ja pituuksissa 9 ja 10 ja alla 7-8 tummuista. Sekaisin on vähän kylmempiä(tuhkaisia) sävyjä, sekä lämpimämpiä(kullan ja beigen sävyjä) ja ihan vaaleaa raitaa.
   Ylihuomenna on tulossa postaus, jossa on juuri tuo Caran hiusväri esimerkkinä. Kannattaa lukea myös se:) Ehkä siitäkin on jotain apua.

   Ehkä siinä hetki menee, kun oma silmä tottuu tuollaiseen "värittömämpään" sävyyn, jos on pitkään ollut punainen. Mutta tyvikasvusta ei tarvitse tosiaan niin usein huolehtia ja ehkä vaatteissakin väriskaala laajenee:) Kyllä muutos aina piristää!!

   Jos kysyisit vielä jatkoneuvoja, sen jälkeen, kun olet tehnyt tuon ensimmäisen vaiheen, eli Elumen värinpoiston. Sitten voit kertoa, miten paljon jäi punertavuutta yms. Sitten munkin on helpompi neuvoa eteenpäin, kun tiedän tarkemmin miltä pohjaväri näyttää:)

   Poista
  2. Jes kiiitos todella paljon vastauksesta! Laitan sulle lisäinfoa heti kun oon Returnit saanu ja niitä päähän kokeillu :D

   Poista
  3. 2x laitoin tänää Returnia ja annoin kerrallaan vaikuttaa tunnin. Väriä lähti veden mukana ihan hulluna, mutta tuloksena hieman oranssihtavan ruskehtava otsatukka ja pituudet edelleen aivan kirkkaanpunaiset :D huomenna laitan sitten hoitoaineella laimennetun värinpoiston/vaalennusaineen niin raportoin sitten taas sen jälkeen :D

   Poista
  4. Okei, vaikuttaisi silt, että tuon return poistoaineen teho on vähän samaa luokkaa, kuin removerin( käy ihan tavallisten hiusvärien poistoon), eli ei montaa astetta poista, mutta toisaalta, ainakin removerin jälkeen hiukset ovat ihan hyväkuntoisen oloiset:)

   Itse oon laimentanut vaalennusainetta vain vedella tai laittanut tavallista enemmän hapetetta, suhteessa jauheeseen.

   Jos luet tämän vielä ennen värin poistoa, niin suosisttelen, etten laita sitä ihan tyveen , vaan aloitat siitä kohden, mistä punertavuus alkaa. Muuten sulla on ihan blondi tyvi ja päänahka vaan turhaan ärtyy. Joudut kuitenkin vielä laittamaan jonkun värin siihen päälle ja se tulee kuitenkin tyveenkin.:)

   Poista
  5. Kävin nyt vasta lukemassa, mutta joo laitoin tyveen värinpoistoaineen viimeisenä ja annoin vaikuttaa vain hetken, eli tyvi on vaalea mutta ei huuda platinaansa. Nyt siis takana 2 Returnia ja 1 kaupan värinpoistoaine, ja tuloksena on erittäin oranssin/keltaisen/punaisen sekamelska. Latvat ovat edelleen aivan kirkkaanpunaiset. Nyt päässä taas Return vuorostaan, ja jännän äärellä ollaan että kuinka paljon kaupan värinpoistoaine avasi hiusta, ja kuinka paljon hius suostuu luovuttamaan punaista pois. Usko meinaa mennä, onneksi on vielä toinen kokonainen purkki Returnia, aikaa maanantain kampaajaan asti. :D

   Poista
  6. Kyllä tuo punaisen värin irroittaminen hiuksista on aina iso prosessi, jopa silloin, kun kyseessä on ihan tavallinen punainen väri. Toisaalta, ellei jaksa sitä kasvattaa pois, taitaa olla ainoa keino, tuo vaalennus.
   Hieno homma, että sulla on jo kampaaja valmiiksi varattuna.
   Luulenpa, että saatat päästä tässä vaiheessa, ehkä johonkin sinne 6 tummuiseen ruskeaan. Siihen voi sitten jatkossa laittaa vaikka raitoja:)
   Hienoa, kun infosit tänne:!! Nyt olen vähän viisaampi tämän suhteen, jos joku Elumenin poistosta kyselee.
   Tsemppiä värjäyksiin ja laita vielä viestiä lopputuloksesta:)

   Poista
  7. heippa taas, mulla on nyt about tän värinen tukka pituuksista: http://www.sexyhairchalk.com/images/products/shc-color020.jpg ja sitten tyvi on vaalean oranssin kellertävä :D minkähän väristä tukkaa uskaltais ehkä odottaa huomiselta? Tein sen kaupan värinpoiston hoitoaineella laimennettuna lauantaina, joten onko huomenna mahdollista tehdä ehkä vaalennuspesua, ja jos on niin vaikuttaisikohan se miten paljoa?

   Poista
  8. En usko, että vaalennus pesulla olisi suurta merkitystä. Luulen, että ne värit, jotka sieltä irtoaa on nyt lähteneet. Jonkin ajan kuluttua voit laittaa vaikkapa raitaa, Folionm välissä vaalennus tapahtuu tehokkaasti.
   Nyt kannattaa panostaa tasaisen ruskeaan pohjaväriin.
   Luulisin, että latva taittuu astetta tummemmalla, kuin tuo oranssi.
   Esim. 6.0+6.1
   Tyveen kannattaa laittaa hieman tummempi saävy, kuin latvaan, koska pohja on vaaleampi. väriin kannattaa lisätä myös hieman kuparia, tällöin sävy tulee lähemmäksi latvaa, josta varmasti kuultaa läpi tuo oranssisuus.
   Esim. 5.0+ 6.0 + 7.4
   Tietenkin riippuen väri sarjasta sun nykyisestä väristä. Kampaajasi osaa varmaankin sekoitella hyvän värin:)

   Toivottavasti pääset pikkuhiljaa tavoiteväriisi!

   Poista
  9. Heippa taas, vaalennuspesu tehtiin ja väriä lähti aika paljon mutta ei kuitenkaan tarpeeksi. Kampaaja koitti laittaa eri sävytteitä, jonka seurauksena hopea tyvi ja muualta epämääräinen homeen punainen. Lopputuloksena kampaaja pisti sitten mulle päähän kokonaan 5 sävyn, eli nyt sit ollaan tämmösellä mustanruskealla tukalla vaikka blondia kaipasin :( ei siinä, ihan kiva tukka mutta en yhtään osaa tottua tähän. Joskus sitten alkaa raidoitusprosessi. Kiitos paljon kaikista vinkeistä, jään seuraamaan blogia :)

   Poista
  10. No voi höh. Kampaaja yritti ilmeisesti ensin taittaa liian vaalealle pohjalle tarkoitetulla värillä ja hyppäsi sitten suoraan sinne 5 tummuuteen. Uskoisin, että kutonenkin olisi riittänyt pituuksiin.
   Kampaajan kannattaisi huomioida aina hiusten pohjaväri ja sekoittaa väri se huomioon ottaen. Eli tyveen ja latvaan pitäsi laittaa eri sävyt, jotta niistä saisi samanlaiset, kuin pohjalla on vaaleaa tyvessä ja oranssin keltaista latvassa.
   En kuitenkaan usko, että blondi olisi nyt vielä tässää vaiheessa olisi ollut mitenkään mahdollinen.
   No, onneksi väri on kuitenkin hyvä, vaikka onkin tumma. Ja yleensä se isoin tummuus lähtee pesuissa, muutaman viikon kuluessa:)
   Jep, sitten vaan jossain vaiheessa raidoitus, niin eiköhän se siitä joku päivä oo vaaleakin!
   Kiva, että jäät lueskelemaan blogia!

   Poista
 2. Oi, varmasti olikin tosi kivat päivät! Toi sun neuletakki on ihana: mistä oi mistä oot sen ostanut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä:) Kiitos, ostin sen tuolla samalla reissulla Mangosta ja siitä on kyllä tullut yks lempparivaate:)

   Poista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)