maanantai 23. kesäkuuta 2014

He saavat kasvonsa väripurkin kanteen.

Viime viikolla olin seuraamassa ja kuvaamassa L'orealin järjestämää Feria Black&Blonde makeover päivää ja kuvauksia.

Kyseessä oli siis kilpailu, jossa kaksi tyttöä ja kaksi poikaa saivat mustan tai vaalean hiusvärin ja pääsivät Feria-väripurkin kanteen. Facebookissa annettujen äänien, sekä tuomariston äänien perusteella pääsi finaaliin, josta voittajiksi valittiin Juuso, Mikko, Aino ja Oona.
Kun saavuin Helsiinkiin, Loréalin koulutus centeriin, osalla  jo värit oli vaikuttamassa. Kyselin ensimmäiseksi makeoverin voittaneiden nimet. Se olikin aivan turhaa, sillä meillä oli niin paljon yhteistä aikaa tuon kahden päivän aikana, että ehdittiin hyvin ystävystyä, ihan mahtavaa porukkaa!

Mikolle laitettiin vaalea väri.

Ja Juusolle musta.
 L'oreálilta kerrottiin, että miesten eniten käyttämät hiusvärit ovat musta ja vaalea.

Ainon, vähän kellertävään, mutta valmiiksi vaaleisiin hiuksiin laittiin vaalea väri tyveen ja pesupaikalla kaikkien hiusten päälle laitettiin kellertävyyttä taittava sävy, joka tulee mukana väri
purkissa.
Lopputulos oli sopivan viileä vaalea, joka on varmasti aika monen mieleen.
Musta oli tosi hienoa ja jopa yllättävää, että näihin kuvauksiin käytettiin vain ja ainoastaan sitä väriä, joka kyseisessä väripurkissa sitten sisällä.  Ajattelin, että tälläisissä kuvausjutuissa saatettaisiin vaikka vähä huijata. Kuten ripsivärimainoksissa käytetään tekoripsiä jne.
Kristiina sekoitteli värit. Nykyisin tämä kuvauksissa käytetty vaalea väri Preference feria P01, löytyy ylläolevasta pakkauksesta. Ja myöhemmin, ehkä lähempänä talvea, pääsevät sitten Aino ja Mikko tämän väripurkin kansikuva malleiksi.

Hauska ja taitava Ester teki kaikkien maillien hiukset. Sekä leikkaukset, että värjäykset.
Kristiina, minä ja Oona odotetaan värin kuivumista.

Oona antoi luvan vähän isompaankin muutokseen ja mustan värin lisäksi, hän sai uuden upean lyhyen mallin.

Näyttää ja tuntuu kevyeltä!

Mikko vielä odottelee omaa leikkaustaan.

Feria Preference- värisarjasta löytyy monta intensiivistä sävyä. Mukana tulevalla Hi-shine hoitoaineella hiuksiin saadaan upea kiilto.
Aino katsoo viime vuoden Feria black& blonds pakkausta. Varmaan on aika jännä nähdä itsensä tuossa muutaman kuukauden kuluttua.

Vielä muutama leikkaus, ja valmistelut on tehty ennen huomisia kuvauksia.


Meillä oli huoneet Scandic simonkentässä ja tapasimme alhaalla pääovilla , ennen L'oreálin tarjoamaa illallista.
Oona muuten kirjoittaa myös blogia:Oonan monta elämää

Black&blondsit matkalla syömään suosittuun Gaijingiin.Päädyimme valitsemaan maistelu menuun, joka sisälsi montaerilaista ruokalajia.
Illan aikana tuli kerralla maisteltua paljon uusia juttuja, kuten kampasimpukkaa.
Aivan mahtava ilta, ihania ihmisiä, hyvää ruokaa ja  onnistuneita makeovereita.

Huomenna postaus kuvauspäivästä.

2 kommenttia:

 1. Oi tää oli ihanan erilainen postaus! Vau kuinka hauskaa varmastikin bongata itsensä hiusväripaketin kyljestä ja aivan mielettömät uudet lookit kaikki kyllä saivat. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Noora:)
   Joo, tuo oli kyllä varmaan tosi hauska juttu noille voittajille:) Voin kyllä suositella kaikille tälläisiin kilpailuihin osallistumista! Mullakin oli hauskaa, vaikka vain katselin vierestä:!!

   Poista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)