maanantai 9. kesäkuuta 2014

Ohuet ja lyhyet hiukset? Kampaamossa käytin tätä Davineksen merisuolasuihketta poikkeuksetta kaikkiin lyhyisiin/polkkamittaisiin hiuksiin, joihin halusin saada kohotusta tyveen ja kevyttä pitoa pituuksiin.

Tätä tuotetta ostettiin eniten ja sitä myös haettiin yhtä paljon lisää, toimi siis hyvin myös kotona, eikä pelkästään kampaamon tuolissa! kuva

Syy siihen, miksi tämä tuote sopii nimenomaan ohuille hiuksille, on sen keveys ja hienoinen sumu.
Ohuissa hiuksissa moni tuote, kuten tyvikohottajat ovat ehkä liiankin "tönkköjä" ja mattaisetkin vahat muuttuvat ohuissa hiuksissa muutamassa tunnissa raskaiksi ja rasvaisuus tulee esiin.


Jos tykkäät viimeistelyssä siitä, että hiukset voi vain "möyhiä" koholle, mutta näyttävät kuitenkin puhtailta ja ilmavilta, tämä on siihen aivan loistava tuote. Vaikka tuote suihkutellaankin pyyhekuiviin hiuksiin, ennen kuivausta, niin viimeistelyyn ei välttämättä tarvita vahaa tai muita viimeistelytuotteita.

Myös polkkapituiset hiukset saavat ryhtiä ja mattapintaa Sea salt primeristä. Samalla kun tuote tekee hiuksista paksumman näköiset, mineraalit vahvistavat hiusta.
 Suihke vähentää hiusten liukkautta, estäen kampausta lässähtämästä.

kuva
 kuva
 kuva

Ja sopii tämä tuote myös pidempään ja paksunpaankin tukkaan, varsinkin rentojen, surffi/beach kampauksien pohjalle antamaan mattaisuutta ja naheutta, jolloin kampaus on helpompi "nitoa" kokoon!

Toimii hyvin myös miesten hiuksissa.  Ja onkin myös isäni suosikki tuote! 

Salt Water sprayta voi ostaa joidenkin kampaamojen lisäksi Bangerhead.fi nettikaupasta.
100ml/ 12.90€

*Tuote saatu

11 kommenttia:

 1. No jos mun tukka näyttäis tuolta voisin todellakin harkita sen polkan leikkaamista :) Oon muuten huomenna menossa kampaajalle, luulen kuitenkin ettei pituuteen kosketa, vaan tuo tyvi raidoitetaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä uskon, että se näyttäis aikaslailla tuolta! Vähän merisuolasuihketta, kuivaus ja vähän lisää suihketta ja rutistelua ja voilá :)
   Ja kyllä tuo suihke tuohon nykyiseenkin pituuteesi toimii! Mutta kyllä se polkkakin olis hieno!!

   Poista
 2. Vitsit, auttaiskohan tähän mun liehulettiin? Tuntuu, että lettejä on välillä vaikea tehdä, kun hiukset liukuu. Mutta mä en kyllä muutenkaan osaa tehdä mitään erikoista hiuksille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, just siihen tää toimii hyvin, varsinkin pitkien hiusten kohdalla:)

   Poista
 3. Voi hitsi kun mulla on lyhyt tukka ja toi kuulostaa niiiiiin kivalta.. Mutta oon tämmönen ituhippi ja käytän vain täysin eläinkokeettomia hiustuotteita nykyään :/ höh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä tuotetta ei ole testattu eläimillä. Mutta,kuten varmasti suurinta osaa kosmetiikasta, tämänkin tuotteen jotakin ainesosaa on mahdollisesti tutkittu eläimillä..
   Kunnioitettava päätös!:) Valikoiman pienuudesta huolimatta!


   Poista
  2. Kiitoksia! Joo valikoima on välillä hiusjutuissa aika pieni.. Meikkejä ja muuta kosmetiikkaa kyllä löytyy! :)

   Poista
 4. Voisi toimia meikäläisen ohuueen pitkään polkaan siis tämä tuote? Joskin mulla ongelma: rakastan kiiltävää hiusta (kun kuohkeahan tämä ei ole ikinä kun on tämmöinen liinatukka). Harkitaan siis, voisi toimia. Olen noista lukenutkin, mutta kun en oikein osaa noita käyttää niin ovat jääneet kokeilematta :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tämä sopisi sulle hyvin tyviosaan antamaan nostetta.. tällöin hiukset pitäisi kuivata föönillä. Latvaan sitten joku kiiltoa ja runsautta antava tuote, kuten Paul Mitchellin super sculpt :)
   Tämä sea salt primer tosiaan tuo mattaisen fiiliksen hiuksiin.

   Poista
 5. Mä testasin suolasuihketta ekaa kertaa nyt tänä kesänä ja jäin heti koukkuun!! Ihan huippuhyvä tuote antamaan hiuksille rakennetta! :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri ihastelinkin sun tukkaa noissa uusissa rantakuvissa!! :)
   Jep, vähän samaan tyyliin, kuin hiuspuuteri, mut vähän kevyempi..ainakin tää Davinesin.

   Poista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)