tiistai 10. kesäkuuta 2014

Sivunuttura kampaus


Pari viikkoa sitten tein Kaverin pikkusiskolle kampauksen ja meikin ylioppilasjuhliin. Mun piti ottaa siitä vaihekuviakin, mutta jo aika alkuvaiheessä totesin, että en itsekkään pysy perillä, miten päin hiuksia kieputtelin ja kiinnitin.
Mimosa halusi sivunutturan, mikä onkin hyvä valinta ylioppilaslakin kanssa!

Ponnareita kannattaa kiinitellä niskaan. Latvat kiharsin raudalla. Sitten hiuksia kieputetaan ponnareiden tyvestä ja kiinnitetetään pinneillä.
Näiden ponnareiden lisäksi laitoin vielä yhden ponnarin orvan etupuolelle, jotta kampaus jatkuu riittävän eteen.
Päälimmäisten osioiden kiinnityksen kannattaa käyttää hengettömiä.
Ponnareiden jälkeen kaikki on ihan sommittelua, miten mikäkin osio tuntuisi parhaiten asettuvan.


Ja onnistuu tämän tyylinen sivunuttura vähemmälläkin hiusmäärällä!
 Mimosankin kampaus näytti valmiilta jo puolessa välissä ja kampauksesta tulikin sitten sen verran korkea, että hieman  jännitti, vieläkö lakki mahtuu päähän.   Mutta kuulemma oli mahtunut:)

11 kommenttia:

 1. oi hitsi miten upea !

  http://bettinaw.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis kampaus ja apua miten ihana toi valkoinen koristeellinen pitsi/ruusu mikäliekään jakku onkaan, vitsi haluisin tietää saisko tollasen ostettua jostakin! :D

  VastaaPoista
 3. :) No, mä sanoin Mimosalle ihan samaa!! Lähettiin vielä uusiks ottaan kuvia, kun huomasin ton jakun, pitihän se saada kuvaan!

  VastaaPoista
 4. Oi vau mikä kampaus, todella upea! Tällaiset postaukset on kyllä niin tosi kivoja: saa inspiraatiota itsellekin vaikka en nyt kyllä tuollaista osais tehdä :D Mut vois kai ponnareita kokeilla kieputella muutenkin! Kiitos ideasta :)

  VastaaPoista
 5. Joo, just näin:) Tulee joka kerta hieman erilainen ja se on kivaa!
  Ponnareiden lukumäärää ja paikkaa vaihtelemalla saa paljonkin erilaisia kampauksia ja kun ponnarit ovat pohjalla, kampaukset myös pysyy hyvin!
  Kannattaa muuten jättää etuosa vapaaksi ja kiinnittää se viimeiseksi. Siihen voi laittaa vaikka tosiaan jotain letityksiä tai vaikka kihartaa se ja kiinnittää ihan kevyesti mukaan kampaukseen!

  VastaaPoista
 6. Olisi mielenkiintoista tietää minkä sarjan meikkejä käytät tehdessäsi meikkejä toisille? Tai varmaan käytät monen eri sarjan, voisin olettaa. Mutta erityisesti minua kiinnostaa, mitä käytät meikkipohjassa. Olen itsekin meikkaaja, niin sillä vaan yritän laajentaa tietoa ja napata vinkkejä ;)

  - Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!
   Joo, olen käyttänyt eri sarjoja. Muutaman vuoden käytin Truccon meikkisarjaa, sitten Emanin ja Nimuen meikkejä.
   Nyt edelliset pari vuotta olen käyttänyt niin itselleni, kuin muille Maybellinen Fit me-sarjan pohjia, peiteväriä, aurinkopuutereita. Edullinen sarja, joka on toiminut kaikin puolin hyvin! Tykkään myös käyttää mineraalimeikkivoide puuteria meikin kiinnittämiseen!
   MyösVichyn Dermablend-meikkivoiteet on ollut viimeaikoina käytössä.

   Tuolta tunnisteet kasvot&meikki löytyy muuten kaikki meikkiin liittyvät postaukset:)

   Poista
  2. Kiitokset vastauksesta! :)

   Poista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)