tiistai 19. elokuuta 2014

Näin tehdään kuvaukselliset hiuksetAjattelin jakaa tälläisen valoraita vinkin, koska raidat on helppo laittaa jopa itse ja ne sopivat lähes mihin tahansa hiusten tummuuteen. Käy myös myös hiusmalleihin, joissa on otsis.

Kasvoja kehystävät raidat korostuvat  korostuvat erityisesti kuvissa, vaikka luonnossa raitojen ja pohjavärin ero olisikin aika pieni.


Kaikki yllä olevat kuvat http://sincerelyjules.com/   Joka on muutenkin tosi inspiroiva blogi!

Ja tälläisen kasvoja kehystävään värjäykseen riittää kun raidoittaa hiusten etuosan. Raitoja kannattaa tehdä korvan etuosasta jakaukselle saakka.  Jakauksen kohdalla lapun väliin voi laittaa vain yhden/kaksi kapeaa osiota, ihan etummaisista hiuksista.
 Raitojen on hyvä olla ohuita, mutta riittävä määrä.

12 kommenttia:

 1. Kerropas mikä tuote saa aikaan nuo raidar.. Koitin tuossa alkukesästä tehdä kotikonstein ns. liukuvärjäystä pitkiin hiuksiini. Taisi olla Ferian tuote,koitin saada sellaiset punertavat värjäykset aikaiseksi. Mulla on suht tummanruskea hius,moneen kertaan värjätty tässä elämän varrella (olen 53),eli ei ole ollut oma väri enää aikoihin ...ei tapahtunut niin mitään...toistin värjäyksen kahteen kertaan...sama tulos:ei muutosta...sama ruskea väri...Raidat ois hauskat,nyt on Syossin London red päässä...mutta millä siihen raitoja??? :) Mukavaa syksyn alkua!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!
   Tummanruskeaan pohjaan tuo Ferian punainen Ombre tekee ruosteenpunaisen sävyn. Voi olla, että kovin moneen kertaan värjätyssä hiuksessä tuo pohjan vaalennus ei ole riittävän voimakas. Tuo kyseinen väri kun on suunniteltu n. 5 tummuuteen.
   Oot siis nyt värjännyt tuolla Syossin london redillä.Googletin värin ja uskoisin, että sekään ei varmaan ruskeallapohjalla näytä samalta, kun tuossa pakkauksen kannessa?
   Tehokkaimmin raidat vaalenevat, kun ne laittaa folion väliin pienissä osioissa.
   Raitaväri Esim. Schwarzkopftin blonde sarjasta. Tai kevyempi Lorealin glam lights, jonka voi kammata hiuksiin, mutta tällä saadaan pari astetta pohjaväriä vaaleammat raidat.
   Mun mielestä ihan pienikin väri ero tosiaan toimii hyvin:)

   Kovin punaisiin hiuksiin vaaleat raidat ei kovin hyvin sovi, mutta punertavan ruskeisiin kylläkin!
   Mukavaa syksyä myös sulle! :)

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta. Olet oikeassa,ei ihan ole samanlainen hius kuin pakkauksessa luvataan ;) Täytyy kokeilla ehdotuksiasi,pini sävyero olisikin toivottavaa,ei mitää hurjan isoa! ;)

   Poista
 2. Oot kyllä todella kaunis ja kivasti saa eloa hiuksiin näinkin helpolla jutulla, täytyy kokeilla itsekin :) Kuka on tämä neljäs alhaalta päin laskettuna? Hänellä on tosi ihanan ja luonnollisen sävyiset hiukset, melkein kuin suomalainen maantienharmaa (no ei nyt ihan :D ) säväyksellä jotain mutta mitä, osaatko sanoa mitä sävyä vastaavat tai kuinka tällaisen sävyn saisi? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kitos;) Joo kokeile, Voit vaikka tehdä ihan pari ihan ohutta raitaa ensi alkuun.. On yllätävää miten ihan ohut vaalea raitakin on jo näkyvä ja eron kyllä huomaa:)

   Itseasiassa tuo kuva on ulkomaalaisesta peruukkimainoksesta:DD
   En siis tiedä kuka tuo nainen on , mutta luonollisen näköinen väri tosiaan. Kylmässä Pohjavärissä näyttäisi olevan 8 ja 9 tummuuksia ja muutama vaaleampi raita. Raidat on tehty todennäköisesti ihan raitavärillä.
   Tuollainne pohjaväri saattaa olla joko ihan oma, tai jos se on värjätty, riippuu hyvin paljon värjäystä edeltävästä pohjasta, mikä väri siihen on laitettu. :)

   Poista
 3. Aika kivasti kyllä valaisee kasvoja

  VastaaPoista
 4. Taas ihan mahtava postaus, kiitos! Taidanpa varata ajan kampaajalle, kevyet raidat olis ihanat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saara! Joo, ne sopis sulle just hyvin:)!!

   Poista
 5. Hei, blogisi on huikea ja uusi suosikkini. Olisi kysymys. Päässä on ollut vuodesta 07 mustat hiukset mutta keväällä sai riittää ja onnistuin taikomaan itselleni lämpimän ruskeat raidat. Annoin mustan värin haalistua ja kasvaa pois. Itsellä tummanruskea tukka joten juurikasvu ei ole paha :) mutta nyt kun kesä loppui alkoi hämätä tämä kohtalaisen boheemi look ja se, että päässä on kolme väriä, juurikasvu, raidat ja mustat latvat. Haluaisin koko pään lämpimän ruskeaksi, mutta myös raitoja. Pystyykö tällaista operaatiota suorittamaan kotona? Voisitko suositella tuotteita? Haluaisin nimittäin kokeilla! Kiitos tosi paljon jos vastaat ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, tosi kiva kuulla:))
   Voisit tehdä liukuvärjäyksen, jolloin saisit tuon mustan latvan vaalenemaan ja siihen myös lämmintä sävyä. Tämän jälkeen voit laittaa vaikka jonkun lämpimän sävyisen värin ehkäpä joku 6.3
   Tämän jälkeen voisit pitää vahän taukoa ja laittaa raitoja hieman myöshemmin :)?:)

   Poista
 6. Heei osaisitko neuvoa, kun minulla on tällä hetkellä tummanruskea väri päässä ja omassa tukassa on vähän punapikmenttiä ja haluaisin kylmänvaaleanruskean tukan ja kotona värjäisin? :--)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)