maanantai 25. elokuuta 2014

Uudet sävyt testissä

ID hairin Color bomb-sarja on kasvanut kolmella udella sävyllä. Sävyttävistä hoitoaineista löytyy nyt myös sävyt : Fancy violet, Latte ja Paprika.

Sain niistä testiin kaksi jälkimmäistä.

Violetin luulin soveltuvan myös keltaisuuden taittoon, mutta kyseessä onkin erittäin voimakas violetti, joka on tarkoitettu ihan violetin värin ylläpitoon.


Kokeilin myös sekoittaa violettia vaalean hoitoaineen kanssa, jolloin sävy on aika lämpimän liila:Laten sävy on ehkä hiukan kinuskisempi/lämpimämpi, kuin odotin. Toisaalta, jos sitä kayttää vaaleammille pohjille, kuin mun n.8-9 tummuuteen, on hyväkin, että sävyssä on riittävästi lämpöa mukana ja silloin lopputulos vastaa hyvin sävyn nimeä Latte.
Mun hiuksissa Latte näytti tältä:

Ei siis mitään isoa eroa entiseen, enkä viitsinyt laittaakkaan tähän mitään "ennen"kuvaa, koska väriero on niin pieni, että jo valo vaikuttaa asiaan enemmän, kuin hoitoaine.
Mutta hyvä niin, sillä näillä sävyttävillä hoitoaineilla ei kannata ruveta hiuksia värjäilemään, vaan sävy on hyvä valita läheltä omaa väriä.

Jos Paprika-sävyn pigmenttimäärä on samaa luokka, kuin Fancy violetin, sen pitäisi olla erittäin tehokas värin ylläpitäjä punahiuksisille. Sävyn kerrotaan olevan syvä ja intensiivinin, kirkkaus aste riippuu pohjaväristä.


Muita Color bomb sävyjä:

Kuva täältä

Sävyttäviä hoitoaineita voi ostaa Kampaamoista ja kampaamokaupoista ja hinta n. 16.90€

*Tuotteet saatu ja papukaijakin lainattu olivia-lehdestä.

1 kommentti:

  1. Hienot kuvat! Ja sun hiusten sävy on tosi kaunis, latella tai ilman :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)