maanantai 15. syyskuuta 2014

Hyvä shampoo = Good hairday


Nyt täytyy hehkuttaa, sillä tämä shampoo tekee NIIN hyvän tuntuiset hiukset!! Varsinkin, kun pesin kuukauden käytön jälkeen pari kertaa toisilla shampoilla( kun joku pieni oli piilottanut tämän saunan jakkaran alle). niin ero oli ihan selkeä.

Miten voikaan olla iso merkitys, millä shampoolla pesee. Kampaajana oon kokeillut monien sarjojen shampoita ja monesta on tullut suosikkeja. Olinkin aika yllättynyt, että tämä L´occitanen repairing shampoo on ehdottomasti paras kokeilemistani. Loccitanehan ei ole varsinaisesti kampaamotuotesarja. Toisaalta tälläiset luonnonainesosiin perustuvat tuotteet on aikaisemminkin päätyneet mun lemppareiksi.

Tämä Shampoo tuli mulle loppukesästä yllätyksenä, samassa paketissa kahden sitrustuoksun kanssa ja sen jälkeen mun hiukset on tuntunut juuri siltä kun haluaisinkin: Ilmavilta, puhtailta, sileiltä. Useimpien shampoiden jälkeen mun hiukset tuntuu siltä, että niissä on kitkaa, eli ne takertuvat liikaa toisiinsa.


Yleensä, kun kirjoitan jostain tuotteesta, löydän kyllä muutaman miinuspuolenkin, mutta tämän kohdalla täytyy sanoa, että en löydä mitään huonoa sanottavaa. Jopa hinta on mun mielestä paikallaan n. 18.€ (L'occitane nettikauppa) .
Useimmat käyttämästäni shampoista on ollut hieman parinkympin päälle, eikä ne ole tehnyt juuri muuta kuin pessyt tukan.

Eli ennen kuin hankkii laatikoihin hoitoaineita ja muotoilutuotteita, kannattaa huomio kiinnittää hyvään shampooseen ja katsa sen jälkeen, miltä hiukset tuntuvat ja  tarvitsevat.

Nyt mun ei yhtään tee mieli kokeilla muita shampoita (kuin Loccitanelta:)) Sieltähän löytyi vielä tuuheuttavaa, siloittavaa, ja kosteuttavia sarjoja. Hoitoaineitakin tekee mieli testailla.
Se on ainakin varma, että yksi ainakin yksi L'occitanen shampoo on kylppäristä löydyttävä!

(Kuva L'occitane).

5 kommenttia:

 1. Oli niin hyvä "myyntipuhe", että ostin tänään kyseisen shampoon, vaikka uusi shampoo oli ihan viimeinen asia mitä olisin tarvinnut :) Toivottavasti toimii minulla yhtä hyvin kuin sinulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, tiedän, että vähän myyntipuheeksi meni, mutta se on , kun innostuu jostain:) Millään yksitteisellä tuotteella ei oo ollut näin iso positiivinen vaikutus mun hiuksiin , kuin tällä!
   Uskon kyllä , että tää toimii myös sulla ja olis kiva kuulla, mitä oot mieltä tästä, kun oot pari kertaa kokeillut! :)

   Poista
 2. Sama, pakko kokeilla kulostaa sen verran hyvältä! :

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on erinomainen:) Ite tosiaan huomasin eron parhaiten silloin kun pesin jollain muulla välillä...ei oo kyllä paluuta niihin tämän jälkeen!

   Poista
 3. Ooh, täähän kuulostaa täydelliseltä shampoolta! Pakko kokeilla kunhan saan nuo edelliset shampoot ensin käytettyä pois. :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)