maanantai 22. syyskuuta 2014

Lämpimän sävyinen polkkatukka


L'oréalin Excellence Crème- värisarjaan on tullut uusia lämpimiä sävyjä. Excellence Créme peittää harmaat ja suojaa, hoitaa ja vahvistaa hiuksia, mukana tulevan, triple care -seerumin avulla.

Pakkasin laukkuuni värit, meikit ja kameran ja suuntasin Jonnan kotiin kokeilemaan uutta sävyä. Valitsin tyveen 7.0 Joka vastaa Jonnan tyvikasvun väriä. Jonna on 42-vuotias ja harmaita hiuksiakin kuulemma on jo jonkin verran. Edellisestä värjäyksestä on tosin vain n. 4 viikoa aikaa.


Tyvikasvu tulee kasvaessaan näkyviin tummempana. Valitsemalla 7.0 tyveen vältytään selvältä rajalta tyvikasvun ja värin välillä, koska nyt väristä tulee aiempaa liukuvampi.

Latvaan valitsin uutuussävyn 9.32, eli 9 tummuisen, kulta helmiäisen. Purkin kansi ja numerointi viittaisi ehkä hieman kellertävän beigeen sävyyn, mutta väri oli kuitenkin hieman punertavaan taittuva vaalea. Kuitenkaan ei mikään oranssi, vaan kauniisti ihonvärinen ja heleä sävy,  joka sopii hyvin syksyyn antamaan lämpöisyyttä kasvoille.


Muutoinkin lämpimät sävyt sopivat nimenomaan yli 30-vuotiaille, koska ne saavat kasvot näyttämään hehkeiltä. Liian harmaaseen taittuvat sävyt voivat tehdä hieman kalvakan vaikutelman. Toisaalta kylmät sävyt sopivat tuhkaiseen tyvikasvuun lämpimiä sävyjä paremmin.


Ensimmäiseksi jaoin hiukset kahteen osaan ja levitin alaosan tyveen 7.0. Alaosassa tyviväri voi ulottua vähän pidemmällekkin hiukseen.


Tein nokkapullolla tarpeeksi tiheää sik-sakkia ja lopuksi värin voi hieroa sormenpäille kaikkialle tyveen. Värihanskat kädessä tietysti.Kaikkialle latvoihin laitoin hiuksia suojaavan ja vahvistavan keratiini-seerumin, joka tulee tämän värisarjan väreissä mukana.


Lopuksi vielä latvan väri, eli tässä tapauksessa 9.32.
Päälliosan värjäsi kapeissa poikittaissa osioissa.
 Latvan ja tyven on yhdistyttävä hyvin, ettei värjäämättömiä aleita jää. Yhdistämiskohdassa kannataa sutia väriä poikittain, ettei tummenpaa tyviväriä kulkeidu latvaan asti.

Vaikutusajan jälkeen kiharsin hiukset, ja tein meikin, josta tulossa postaus erikseen.

Oltiin molemmat oikein tyytyväisiä tähän väriin, joka näyttää eri valoissa vähän erilaiselta, toisessa valaistuksissa se on aprikoosisen lämmin ja toisissa taas luonnollisen viileä. Syksyinen sävy, joka tapauksessa ja pieni piristys tavallisen vaaleaan , johon on kuitenkin taas helppo palata, kun siltä tuntuu.

Tuo aavistuksen tummempi ja luonnonsävyinen tyviväri (7.0) toimii monen muunkin vaalean värin kanssa tyveen laitettuna, tällöin väri näyttää luonnollisemmalta ja tyvikasvu ei tule niin nopeasti esille.Kiitos Jonnalle, olit loisto malli!
Kiitos myös L'oréalille yhteistyöstä.  K

4 kommenttia:

 1. Todella kaunis tuli :). Luonnolliset värit on vaan niin parhaita :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin mustakin:)
   Luonnollisuus on kyllä munkin mielestä tosi tärkeää hiuksissa. Vaikka niissä olisi kirkaskin sävy, on kiva, että värit tulevat sulavasti esille:)
   Ja luonnollinen väri on vieläpä tosi helppohoitoinen. Uskon, että tämäkin näyttäisi vielä parinkin kuukauden päästä ihan hyvältä, vaikka sitä ei värjäisi. Tosin sävyt ehkä ovat vähän haalistuneet, mutta siitä huolimatta!

   Poista
 2. Hei, voisiko tuon 7.0 värin laittaa pelkästään? Ei siis kaikkialle hiuksiin, mutta vaan juureen.Vai tuleeko silloin liian tarkka raja. Mun omat hiukset on aika saman väriset, kuin tolla naisella, mutta pidemmät. Vai mitä väriä suosittelisit latvaan, jos haluaa nykyistä vähemmän lämpimät, mutta vaaleat kuitenkin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!
   Voi laittaa pelkästään, jos halua sulavamman liuku efektin tyvivärin ja latvan välille, voi tuohon vaihdoskohtaa levittää vaikka hoitoainetta:)
   L'oréalin väreistä löytyy esim:Casting creme gloss-sarjasta sävyt 1010 ja 1021 Préférence Récital -sarjasta 10.1 10.21 ja 9.13
   Luulisin, että joskus teen myös tämän tyyppisen värjäyksen!

   Poista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)