keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Nuorentava meikki L'orealin tuotteilla

Edellisessä postauksessa tein Jonnalle uuden, syksyisen hiusvärin ja tässä postauksessa näytän, miten ja millä tuotteilla tein Jonnan meikin:

 42-vuotiaan Jonnan iholle on aurinko aiheuttanut jonkin verran epätasaisuutta pigmentissä, mutta muutoin pohja on tasainen, eikä kovin rasvainen , eikä erityisen kuiva.


Peittävä, mutta luonnollinen pohja syntyy sekoittamalla meikkivoidetta primeriin tai BB-voiteeseen.
Tässä käytin näitä  tuotteita:

Laitoin molempia puolet ja sekoitin ne ennen levitystä. Tuloksena tasavärinen iho.

Pohjustuksen jälkeen lisäsin vielä Nude magique-valokynää (2medium) kuvassa näkyviin kohtiin. Jonka jälkeen häivytys.

VINKKI: Yli 30 kannattaa kiinnittää huomiota silmän sisänurkkien valaisuus ja peittää tummemmat kohdat ulkonurkasta. Se saa silmät näyttämään nuoremmilta ja on tärkeää etenkin muun silmämeikin kanssa.

silmämeikkiin käytin kätevää ombre-luomiväri palettia:
Yli 40-vuotiaan kannattaa käyttää sävyjä, jotka eivät ole vaaleampia, kuin iho. Ainoastaan silmän sisänurkkaan ja kevyesti kulmaluun alle levitettynä, ne antavat valoa ja kirkkautta katseeseen.

VINKKI: Vältä käyttämästä pelkästään kylmiä sävyjä, kuten mustaa, sinistä ja harmaata. Valitse sen sijaan ruskeita, tai lämpimällä taitettuja sävyjä. Tälläisiä ovat mm.oliivi, luumu, violetti.

Käytä paletin tumminta sävyä silmän ulkonurkkaan ja luomivakoon, ulkonurkasta alkaen. Myös alapuolen ripsien tyveen kannattaa laittaa tumminta sävyä. Pysy mahdollisimman kiinni ripsessä ja voimista väriä ulkunurkista.
Rajustussia kannattaa pidellä silmän suuntaisesti ja tehdä rajaus ulkonurkasta alkaen, rajauksen ei tarvitse syntyä hetkessä, eikä yhdellä vedolla, vaan etene pikkuhiljaa.
Keskellä silmää voi vaihtaa tussin kärjen kohti sisänurkkaa ja aivan sisä nurkka on paras laittaa hiukan avoimeen silmään, jotta sisänurkan rajauksesta tulee tarpeeksi ohut.

 Tämän jälkeen varjostin poskipäät Glam bronce aurinkopuuterin sävylla 101 ja korostin poskipäiden korkeinta kohtaa pakkauksen vaaleammalla, kevyesti hohtavalla sävyllä. Pinkki poskipuna raikastaa meikkin.
 Tästä kuvasta näkee hyvin poskipäiden varjostuksen ja korostuksen merkityksen.

Huuliin valitsin Glam shine- balm gloss kiiltopunista sävyn 914 :watermelon. Kiiltopunissa on herkulliset sävyt ja kosteuttava koostumus. Eivätkä usemmat sävyt välttämättä tarvise rajausta.

Tässä lopputulos:

Jos asut Tampereen lähistöllä ja haluat henkilökohtaisen meikinopastuksen , kysy aika opastukseeni numerosta 010 581 28 28.(Studio face, kauppakatu 6A). Opastuksen kesto on n. tunti ja hinta 50€. Saat myös itsellesi vaihekuvat meikistä. Kuvien avulla on helpompi tehdä meikki myös kotona.


*Osa meikeistä saatu L'oréalilta.

14 kommenttia:

 1. Vautsi mikä meikki! Mun pitäis tulla sun oppiin kyllä...

  VastaaPoista
 2. Voih, mun tarvii varmaan varata sulta aika :) Mitäs mahtaisi pieni ryhmä maksaa? Teetkö myös hiusjuttuja kodeissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, varaa ihmeessä! Riippuu ryhmän koosta, esim.5 hengen ryhmä voisi varata 3 tunnin ajan ja jakaa kulut. Ja tietysti sen jälkeen kannattaa mennä vähintään ulos syömään :D
   Tällä hetkellä teen hiuksiin liittyen vain näitä blogi-tutoriaaleja.

   Poista
 3. Vau, todella upea meikki! Ja mallilla on upeat silmät :)

  VastaaPoista
 4. Voi miten kiva postaus, mä haluan varata sulta ajan! :)

  VastaaPoista
 5. Mielettömän hyvännäköinen lopputulos! Sun meikkivinkkisi voisivat tälläkin suunnalla tulla tarpeeseen! :D<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks ookin:)) Niin, on ihan kiva saada vinkkejä mitkä värit ja muodot sopii. :) Itsekkin oon aina ihan innoissani, kun opin jonkun uuden jutun!

   Poista
 6. Kaunis malli ja hyvin sopiva meikki. Mulla on itselläni melkein saman väriset silmät, kuin mallilla. Kuvista huomaa hyvin, miten lämpimät sävyt sopivat. Violetti ei taida olla lämpimään taittava sävy, kun puhuit noista oliivi yms.sävyistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kyllä myös violetti käy hyvin. Oikeastaan vain musta, sininen, vaaleansininen, vitivalkoinen ja siniharmaa on kylmiä. Violetissa on kuitenkin punaista joukossa. Luumu, violetti, harmaanvioletti ja kanervan sävyt on hyviä ja käytän niitä paljon , ihan kaiken ikäisille. Tässäkin meikissä on juuri noita sävyjä:)

   Poista
 7. Oi vau, mahtavat ohjeet ja todella hieno lopputulos! Mäkin haluaisin meikkiopastukseen, oon ehkä 15 vuotta meikannut aikalailla samalla tavalla ja olis varmaan aika päivittää taitoja ja tyyliä :D Josko tulisin sulle, olis varmasti hauskaa!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olis hauskaa:D -Kiitti. Kyllä se on aina kiva, kun saa toisenkin näkökulmaa meikkaus ja hiusjuttuihin. Itseasiassa mäkin voisin mennä johonkin opastukseen, niin sais itsellekkin jotain uusia vinkkejä:)

   Poista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)