lauantai 6. syyskuuta 2014

Pikku myy-nuttura huivilla
Koska viimeviikko meni erilaisissa kuvauksissa, niin tänään ei  juurikaan huvittanut meikata, joten nämä kuvat on ehkä vähän aneemisia.
 Mutta itse kampaus on kiva ja tooodella yksinkertainen tehdä. Sain idean tähän, kun halusin pikku myy-nutturasta sellaisen, joka pysyisi paikallaan koko päivän. Ja tämähän pysyy!
Samalla nutturaan saa väriä, vaikka ihan mustakin huivi toimii.

Tee yläponnari ja ota siitä kaksi osiota. Laita taitettu/rullattu huivi mukaan. Tässä on hyvä käyttää suurinpiirtein samanminttaista huivia, kuin hiukset ovat.
 Tee ensin yksi solmu.

Ja perään toinen.

Itse tein molemmat solmut ns. etupuolelta ja solmin latvat taakse, mutta solmut voi myös tehdä vaikka päällekkäin tai solmiatakapuolella, jolloin rusetti jää eteen.(riippuen huivin pituudesta).

 Hei te, jotka olette laittaneet aikaisempiin postauksiin hiuskysymyksiä, vastaukset on kyllä tulossa, vähän vaan viiveellä!

6 kommenttia:

 1. Kasvatatko omaa hiusväriä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En varsinaisesti, mutta oon yrittänyt pysyä aika lähellä sitä:) Kiitti kysymyksestä, sain siitä nimittäin idean postaukseen! Ajattelin , että voisin vähän koostaa, millä keinoin oon saanut hiukset jo aika lähelle omaa väriä.. se vaikuttaa olevan yllättävän monen suunnitelma:) Elikkäs lähipäivinä lisää asiasta:)

   Poista
  2. Olehyvä, kiva jos auttoi postausideaksi asti :). Joo, aika moni kasvattaa nyt omaa väriä takaisin, ja kaikki postaukset asiasta olis kyllä tarpeen.

   Poista
 2. Aika hauska idea! Enpä oo koskaan tajunnu, pitääpä heti kokeilla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, tää on kätevä myös joihini harrastuksiin tai vaikka töihin, jos haluaa, että hiukset pysyy pois tieltä jne.. Kokeile ihmees, ei mee parii minuuttia kauempaa!:)

   Poista
 3. Aivan ihana idea! Mun on pakko kokeilla ^__^

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)