lauantai 4. lokakuuta 2014

Äiti, nyt voi äänestää

Viime vuonna kysyin vanhemmiltani, voisivatko he ottaa lapset yökylään, kun olen menossa blog awards juhlaan. Muutaman päivän päästä äiti kertoi mulle, että yritti kyllä äänestää mun blogia, mutta ei löytänyt sitä listalta.

Aivan, eihän se siellä ollutkaan, mutta tänä vuonna on!!! Joten  äiti, NYT  sä voit äänestää mun blogia : Tästä. 
Ja olispa mahtavaa jos joku muukin, äitini lisäksi, antaa tälle blogille äänensä.


Kävin noita kategorioita läpi ja siellä on kyllä taas tälläkin kertaa hienoja blogi-ehdokkaita, uusia ja vanhoja tuttavuuksia! Ruokablogeja en niinkään itse lue, joten taidan jättää sen ruudokon tällä kertaa tyhjäksi ja annan asiantuntijoiden äänestää, elikkäs ruokablogien lukijoiden.Oli ehdolla tai ei, niin nämä juhlat on kyllä olleet mun mielestä ihanat ja odotuksen arvoiset! Sellaiset naisten unelmajuhlat.

Onhan se ihan ainutlaatuista, kun on punaista mattoa ja ilmasta viintä  :DD 


Terkkuja äidille!14 kommenttia:

 1. Oih! Onnittelut, että pääsi ehdolle <3 Menenkin heti äänestämään sua! Itse en saanut tänä syksynä kutsua inspiration dayhin, enkä gaalaan niin ei harmi kyllä törmätä vaikka olisi ollut kiva nähdä. Mutta paljon tsemppiä sulle ihana! <3

  xoxo,Anna

  annatiinamaria.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna!!
   No, höh:(
   On ollut hauska nähdä sua siellä! Toivottavasti nähdään keväällä! Jos kutsua ei tule, niin laita mulle heti viestiä, niin nimeän sut mukaani dayhin!

   Poista
  2. Niin on ollut! Harmittaa niin paljon etten nyt pääse, mutta id:n muutokset ja uudet bloggaajat varmaan vaikuttaa siihen et en mahdu mukaan porukkaan :) Mä laitan sulle viestiä sitten keväällä jos mua ei huolita muuten mukaan! :) Kiitos tarjouksesta. Ja ääni meni sulle eilen illalla <3

   xoxo,Anna

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, se on aika kasvava joukko. Joo, Nähdään viimeistään keväällä!! Kiitos oikein paljon<3

   Poista
 3. Voi, pääsisiköhän itse joskus juhliin joissa on punainen matto! <3 Ääni lähti sinulle! Upea ja tyylikäs äiti sinulla. :)

  Katja
  http://optimismiajaenergiaavaatteilla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiass tarkemmin ajatellen, en oo varma onko siellä punaista mattoa:D No, siltä se ainakin tuntui! Kiitos äänestä! Joo, olen samaa mieltä äidistäni:)

   Poista
 4. Kaunis on äitikin ja pikkuherra se vaan on aina yhtä tyylikäs! :D

  VastaaPoista
 5. Äänestetty Päästä varpaisiin blogia:) äitisi on samannäköinen kuin teinivuosina, toki vanhentunut. Mutta todella kauniisti ja arvokkaasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia äänestä:)) Niin, onhan siitä jo yli kymmenen vuotta, kun oltiin teinejä:) Aika menee nopeesti, kohta meilläkin on harmaat hiukset.

   Poista
 6. Vau! Sun äitisi on todella kaunis ♥
  Ja ihana poitsu ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)