tiistai 21. lokakuuta 2014

Haluatko hiusmalliksi tai testata tuotteita  Nyt, kun blogilla on myös facebook-sivut, ajattelin, että sitä kautta olisi helppo etsiä sopivia malleja erilaisiin tutorial-postauksiin. Eniten teen värjäys- tutoriaaleja, mutta välillä myös kampaus ja meikki ohjeita.


Saan testiin väri-uutuuksia, joihin tarvitsen malleja. Toisinaan esittelen myös erilaisia värjäys tekniikoita, joissa tärkeää on hiusten pohjavärin lisäksi hiusten pituus ja malli. Joihinkin esimerkkeihin tarvitaan pitkähiuksisia ja välillä taas lyhyempää hiusmallia.


Näin homma etenee:

Kerron Päästä varpaisiin facebookissa, minkälainen tutoriaali olisi seuraavaksi tiedossa ja jos olisit kiinnostunut olemaan mallinani, voit laittaa mulle viestiä. Kun sopiva malli löytyy, sovitaan päivä ja tulen teille työvälineet mukanani.
Otetaan pari ennen kuvaa ja levitän värin. Sillä välin, kun peset värin pois, voit keittää mulle vaikka kahvit:)
 Tähän voivat siis osallistua lähinnä Tamperelaiset.

Tämän jälkeen laitan hiuksiin tarvittavat tuotteet, kuivataan, muotoillaan ja viimeistellään.
Sitten jatketaan meikillä. Lopuksi otetaan vielä kuvat lopputuloksesta.


Näissä värjäys-tutoriaaleissa hiuksia ei leikata, ainoastaan muotoillaan.
2. KOKEILE ITSE:

Tähän voit osallistua, asuitpa sitten missä puolella suomea tahansa.


 

Etsin myös sopivan pohjavärin omaavia henkilöitä testaamaan erilaisia sävyttäviä hoitoaineita ja hiusvärejä. Jos haluat lähteä testaamaan ehdottamaani sävyä, laita mulle viestiä.
Jos olet sillä kerralla valitsemani tuotetestaaja,  pyydän yhteystietosi ja kohta sinulle sopiva hoitoväri tai hiusväri on postissa. Tuotteen saatuasi, otat pari ennen ja jälkeen kuvaa ja lähetät ne minulle .
 (tarkemmat ohjeet tuotteen käyttöön ja kuviin saat tuotteen lähetyksen yhteydessä).
Jotta mahdollisimman moni pääsisi näkemään värjäysten lopputulokset, kuvat julkaistaan facebookissa ja täällä blogissa. Kuvan ei välttämättä tarvitse olla kasvokuva.

Homma starttaa heti tänään, kun haen sekä hiusmallia, että tuotetestaajaa.

 Facebook sivuille pääset tästä:
Päästä varpaisiin facebook

Tuotteet toimittaa  L'oréal paris ja IDhair.

10 kommenttia:

 1. Hyvältä kuulostaa! Jos joskus tarvitset puolipitkää vaaleaverikköä niin otan yhteyttä;)

  VastaaPoista
 2. Mä olisin kiinnostunut jos johonkin tarvii oikeen pitkiä hiuksia. :) Ollaan siis kuulolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, seuraile noita FB hakuja, jos jossain vaiheessa tulee sellainen sun mieleinen suunnitelma kohdalle, niin ilmoita itsesi mukaan!!:)

   Poista
 3. Hyvältä kuullostaa, mutta ehkä lähinnä tuo meikkipuoli, olen yrittänyt nyt olla värjäämättä muilla kuin noilla ns. Luonnonväreillä, mutta jos niihin tarvitset testaajaa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, meikit, kampaukset jne voisi olla sulle sopivimpia ja en osaa sanoa, ehkä joskus testailen jotain luonnonvärejäkin..:)

   Poista
 4. Heeeei mä oon kans valmis meikkimalliksi anytime!! :))<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa! Laittele vaan sitten viestiä, jos joku haku on kuulostaa siltä, johon haluaisit malliksi:)

   Poista
 5. Hei,

  Facen puolella etsit testaajia ID-Hairin Gold Silver shampoolle. Asun Porvoossa, joten kampausmalliksi en voi hakea... Mutta shampootestaajaksi, kyllä kiitos, enemmän kuin mielelläni.

  Täällä raidoittelen itse hiukset ja valitettavasti ne kellertää ja aika pahasti. Omassa keskiruskeissa hiuksissani on punapigmenttiä ja tuntuu, että se heijastuu kun raidoittelen hiuksia. Hieman olen neuvoton, joten shampootestaus voisi sopia jetsulleen minulle, voisi hyvinkin tuoda apua. <3

  Eli innokkaana hakemassa testaajaksi.

  Kivaa kun järkkäätte tälläisiä, kiitos siitä. :)

  Iloisin terkuin Tiia

  tiia68@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, mä ajettelin, että kun en itselleni tietenkään ihan kaikkia sävyjä voi testailla, niin laitetaan testiin jollekkin lukijalle, kenellä olisi oikeanlainen pohjaväri. Sitten, kun testauksista tulee kuvia, niin muutkin sitten näkevät, minkälainen vaikutus milläkin sävyllä on hiuksiin.

   Tämä kyseinen IDhairin Colour bomb on siis sävyttävä hoitoaine, mutta toimii hyvin samankaltaisesti ,kuin pigmenttishampoot:)

   Poista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)