lauantai 11. lokakuuta 2014

Tehokasta hiustenhoitoa edullisesti

Tälläinen pikainen postaus hyvistä suomalaisista hiustenhoito tuotteista, jotka kosteuttavat tehokkaasti. Kyseessa on Lifehairin kasvipohjainen Oliivi-sarja, jossa on käytetty kylmäpuristettua neitsytoliiviöljyä. 
Hoito-aine sulkee hyvin hyvin hiuksen pinnan ja jättää hiukset sileiksi ja ilmaviksi. Hinnaltaan alle 5€ tuotteet toimivat yhtä tehokkaasti, kuin monet kampaamosarjat, tästä hoitoaineesta onkin tullut yksi suosikkini.
Tuotteet on suunniteltu värjätyille ja käsitellyille hiuksille.
-Shampoo on sulfaatiton. Se ominaisuus saa aina multa pisteet, koska silloin shampoo on hellävaraisempi myös hiuspohjalle. Shampoon koostumus on kuitenkin vähän liian paksu ja geelimäinen mun makuun.
-Hoitoaine ei tuntunut erityiseltä koostumukseltaan, mutta tehokkaan vaikutuksen huomasi heti pois pestäessä. Hiukset tuntuivat sileiltä ja vahvoilta.
-Hoitosuihkeessa on todella hienoinen sumu ja sen saa suihkutettua tasaisesti pyyhekuiviin hiuksiin.

Tuotteita myydään Sokoksella, Prismassa ja Lifehairin verkkokaupassa.

9 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä, kuulostaa ehdottomasti kokeilemisen arvoiselta sarjalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on kyllä:) Ja kannattaa aloittaa tuosta pois huuhdeltavasta hoitsikasta..se onn kyllä tämän sarjan helmi!

   Poista
 2. Kiitos tästä, terveisin kuivalatva! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan Vilma! Mulla kans latvat on aika karkeena..ja tämä hoito-aine sulkee hyvin hiuksen pinnan(tai ainakin se tuntuu siltä), jolloin hiukset ei takerru toisiinsa:)

   Poista
 3. Kiitos vinkistä :) Voisi itekin kokeilla tuota sarjaa! Muuten, sain sittenkin kutsun näin viime tippaan perjantaina inspiration dayhin, eli nähdään sittenkin siellä :)

  xoxo,Anna

  annatiinamaria.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä! Jes, hieno juttu:)) Nähdään siellä!

   Poista
 4. Kiitos tästä(kin) vinkistä, ostin nämä Prismasta ja pääsevät kokeiluun :). Onko sulla kokemusta/ tietämystä näistä luonnonväreistä, esim. Santen väreistä?

  VastaaPoista
 5. Oi, tämä täytyy kyllä laittaa kokeiluun, kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
 6. Hei, nämä ovat ihan parhaat tuotteet! Tukkani on vaatinut kalliita, kosteuttavia ja selvittäviä tuotteita (pitkä, paksu tukka, joka helposti takkuuntuu). Nämä tuotteet ovat superlöytö! Sooooooo happy!!!! KIIIITOS :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)