keskiviikko 12. marraskuuta 2014

2 x kampaus hiuslisäkkeellä


Mulla oli parikin aihetta, jotka odottivat kuvien ottoa, joten päätin ottaa molemmista samalla kertaa kuvat.
Kuvauksen aiheina olivat Balmainin hiuslisäkeponnari ja uudet, mustat nilkkurit, joita odottelin jo blogigaalaan, mutta ne eivät ihan siihen postitse ehtineet. Kiinasta tilatuille kengille tulee kuitenkin olemaan paljon käyttöä myöhemminkin, sillä ne ovat korkeista koroista huolimatta todella hyvät jalkaan. Platform pohja lisää niin paljon käyttömukavuutta. Lisäksi kengät käyvät moneenkin ilta-ja päivä menoon ja ne sopivat lähes asuun, kuin asuun.

                Nilkkurit Lenzishop. 44,90€

Vielä muutama kuva hiuslisäkkeiden kiinnityksestä:

Molempien kampausten pohjalle laitoin kuivashampoota tyviosaan ja hienojakoista, keskivahvan pidon antavaa hiuslakkaa viimeistelyyn.

Mun hiusten paksuuteen, tuo ponnarin ympärille tuleva klipsu oli  hieman  liian pieni. Mutta pysyi silti paikallaan ja mukana tulee pari hengetöntä, joiden avulla voi vielä halutessaan varmistaa pysyvyyttä. Tämän lisäkkeen nimi on Monaco , sävy champagne.

Seuraava, 60-luvun tyylinen lisäke mulla oli tänä vuonna Indiedayssin blog awards-gaalassa. Aikaisempia kokemuksia mulla ei hiuslisäkkeiden käytöstä ollutkaan.
Yllätyin sen luonnollisuudesta ja  kampauksen tekeminen vei vain pari minuuttia. +hiusten kihartaminen.

Lisäkkeet ovat synteettistä hiusta, mutta niitä voi silti lämpökäsitellä max. 160 asteen lämmöllä. 

Juhlissa mulla oli ihan perus hiuslenkki, mutta näihin kuviin laitoin kiinnityksen, jota käytän monesti ihan arkenakin, omaan tukkaan. Eli niskasta otetaan molemmin puolin osiot, jotka yhdistetään kampauksen takana letiksi. Letin kolmas osio otetaan hiusten takaosasta.

Tämä jälkimmäinen lisäke on nimeltään B-loved ja sävynä myöskin champagne. Täysin hiusteni sävyyn soveltuvaa värivaihtoaehtoa ei löytynyt valikoimasta, mutta valitsin sävyn, joka muistuttaa eniten hiusteni latvan sävyä.

Balmainin 7 erilaista hiuslisäkettä, värivaihtoeineen löydät täältä. (Pretty.fi)

*Tuotteet saatu.

12 kommenttia:

 1. Kauniit kengät ja upeat kuvat! Oliko teillä lisäsalamaa kun saitte pimeässä kuvat onnistumaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Meillä ei ollut samaa ollenkaan. Tuohon kodin viereen on tullut uusi, valaistu koriskenttä, jonka lamppujen alla kuvat otettiin. Hyvä, että läheltä löytyy paikka, jossa voi kuvaillamyös pimeään aikaan!

   Poista
 2. Upeita kuvia!! Ja aivan ihana tuo ponnari, tosi luonnollisen näkönen ei näytä yhtään lisäkkeeltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin, se on yllättävän luonnollisen näköinen, vaikka on tosiaan vähän vaaleampi, kuin mun hiukset. Mutta niin päin se ei yleensä haittaakaan:)

   Poista
 3. Löysin juuri blogiisi ja pakko heti kommentoida! Niin upeita kuvia! :) Mä olen varsinainen tukkatunari, joten kaikki hiusvinkit otetaan ilolla vastaan. Tuo viimeinen kampaus on aivan ihana. Jään seurailemaan blogiasi mielenkiinnolla :)

  MS / Beauty Highlights

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäsit kuvista ja vinkeistä! Tuota viimeistä kampausta onkin tullut käytettyä paljon:)

   Poista
 4. Oho, näköjään kommentit mitkä oon kirjoittanut puhelimella ei näykään täällä.. Oon vähän tunaroinut näköjään :D Joka tapauksessa on ihan tosi mahtavaa että sulta on alkanu tulee näitä postauksia missä näkyy myös sun vaatetusta, kosa sulla on muutenkin upee tyyli! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, kiva kun tykkäät! Mäkin tykkään sun tyylistä:))
   Jeps, en ite kommentoi blogeihin ollenkaan, jos luen puhelimella.Se on kyllä sillain harmi, kun ei sitä sitten tule palattua välttämättä saman postauksen pariin enää koneelta..

   Poista
 5. Moikka!
  Tarvisin apua hiustenvärjäyksessä ja sä tulit ekana mieleen. Sun postaukset ja vastaukset mun kysymyksiin on ollut suureksi avuksi projektissani kun oon yrittänyt saada vaalennettua mustasta ruskeaan. Tein kaksi värinpoistoa ja raidoituksen,(ja joka välissä tietysti sopivan tummuusasteen väri tasoittamaan) ja lopultakin voin sanoa että mun hiukset on ruskeat! Siis kiitos!
  Nyt kysyisin seuraavaan ongelmaan neuvoja. Joskus vuosia sitten ennen kuin värjäsin mustaksi, olin värjännyt kirkkaan punaisella. Väriä ei koskaan poistettu vaan värjättiin vaan mustalla piiloon. Nyt kuparin sävy tuntuu puskevan läpi vaikka olen aina yrittänyt valita kylmän sävyn. Millä oikein saisin sitä punaista taitettua pois? Kävisikö esim. joku niistä goldwellin soft colour vaahtosävyistä? Olen käyttänyt tähän asti vain markettituotteita, kampaamoista en ole ollenkaan käynyt vielä kyselemässä.. Kiitos taas tuhannesti jo etukäteen!

  (ps. oon jo muutamaan kertaan tehnyt kommentoidessani sen mokan, että kun tuossa on oletuksena "kommentti nimellä Google-tili" ja alla vain julkaise, niin painan julkaise nappia ennenkuin tajuankaan että eihän mulla mitään googletiliä ole. Ja niin kommentti haihtuu bittiavaruuteen.. AAARGH :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva kun mun postauksista neuvoista on ollut hyötyä! :)

   Joo, tuo on aika yleinen ongelma. Ja tuo alla oleva punainen väri vielä tosiaan pahentaa tuota vaalennuksesta syntyvää lämpöä.
   Tärkeintä on, että taittovärin valitsee oikessa tummuusluokassa. Eli jos hiuksesi ovat nyt vaikka 5-6 ruskeat, taittosävynkin pitäisi olla vähintää 7 tummuinen. Blondeille tarkoitetuilla, vaikkapa hopeashampoista ei ole kovin suurta vaikutusta. Four reasonilta löytyy take away colour paketeistä svy 5.1, mutta en tarkkaan tiedä sun tämänhetkistä ruskean tummuutta, joten tämä saattaa olla liiankin tumma. Goldwellin softcoloursävyistä löytyy 7N 6N ja 5N vaahtoja, joiden avulla, voi lämmintä sävyä taittaa. Sävyt eivät ole tuhkaisia,mutta neutraaleja.

   Joo, varmasti ärsyttävää! sun pitää nyt nopeesti tehä itelles google tili:)) Muistaakseni se oli aika helppo ja nopee juttu:)

   Poista
  2. Kiitos vinkeistä!
   Hiukset on viimeiseksi värjätty 6.0 värillä, tyvestä on aikalailla sitä, ja latvasta tosiaan varsinkin tietyissä valoissa punaiseen taittava.
   Oma värini on ehkä lähempänä 7, eikä haittaisikaan tästä vielä saada hitusen vaaleampaan. Mietin vielä yhden värinpoiston tekemistä ainakin alemmille hiuksille, mutta nyt vaikutusaika saa varmaan olla jo aika lyhyt. Toisaalta olis hyvä antaa hiusten nyt vähän levähtää.
   Kokeilen varmaan sitten seuraavaksi noita softcoloursävyjä. Googlettelemalla löysin juttua soft colour 6A väristä, jonka pitäisi olla tuhkaisempi. Tälläistä ei taida suomessa markkinoilla olla.. :( Mitä luulet, tekisikö se REF sävy mitään tummaan hiukseen?

   Poista
 6. Nice photos!

  http://beautyfollower.blogspot.gr

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)