keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Video:trendikiharat

Olen huomannut, että hiustrendit ovat menossa entistäkin rennompaan suuntaan. Mikä tarkoittaa sitä, että 2015-vuoden trenditukka syntyy raudalla ihan muutamassa minuutissa.

Tämän hetken kiharoissa tyvi kohotetaan kuivashampoolla tai tupeerauksella ja hiusten levein kohta on sivuilla. Latvat saavat olla melko suorat, jolloin lopputulos on rento ja boheemi.

Muutama esimerkki näistä kiharoista:


Kokeilin nyt ensimmäistä kertaa toteuttaa tämä tuturiaalin videona. Eilen, kun Kosmo oli päiväunilla, otin tämän testivideon, joka nyt sitten kuitenkin päätyi tänne. Edellisestä postauksesta kun on jo useampi päivä.

Video kestää 4 minuuttia, tässä ajassa siis kiharat valmistui. Aika nopea juttu, vai mitä?

Alussa suihkutan tyveen kuivashampoota, jota voi siis laittaa halutessaan enemmänkin. Tämän jälkeen lämpösuoja.
Latvaan voi tehdä tuollaisen avaavan liikkeen, kuten teen videolla tai sitten vain vetää latvaosuuden tosi nopeasti läpi.

Video siis löytyy YOU TUBESTA, koska tänne bloggeriin tuo tiedosto olikin liian suuri.

10 kommenttia:

 1. Just noista rennoista kiharoista tykkään itekki, mut oon hoksannu et mitä rennommat sen nopeammin ne suoristuu :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot kyllä ihan oikeassa siinä asiassa. Mutta, jos alle suihkuttaa jotain sellaista lämpösuojaa jossa on reippaasti pitoa ja vielä päälle jotain muotoilulakkaa(joka ei siis tahmaa)niin, se auttaa, jos haluaa kiharoiden pysyvän koko päivän. Sitten toisaalta, jos haluaa esim. seuraavana päivänä muokkailla hiuksia uudestaa, ilman pesua..kannattaa lakkaa laittaa vain vähän.

   Poista
 2. Moikka! Ois kiva kuulla (vaikka postauksen muodossa) sun mielipiteitä kampaamotuotteet vs. markettituotteet, ihan vaikka värit ja shampoot ja hoitoaineet jne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea, voisin tehdä jonkun tämän tyyppisen jossain vaiheessa. Mulla tosin ei ole niin paljon tietoa eikä oikeastaan kiinnostustakaan inci listoihin, mutta käyttökokemuksiin perustuvan mielipide postauksen voisin tosiaan tehdä:)

   Poista
 3. Mun mielestä on upeaa että tällä hetkellä tuntuu että hiusmuoti tuntuu sallivan vähän kaiken! Mitä rennompi sitä parempi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on tosi kiva,ettei tarvitse olla niin siloiteltua ja viimeistelyä. Paljon helpompi onnistua:) Toisaalta sitä helposti itse kritisoi omia kampauksiaan, jos niissä on joku "virhe" . Yleensä sellainen suttuinen kampaus on kuitenkin paljon personallisempi:)

   Poista
 4. Kivalta näyttää, harmi vaan kun ainakaan mulla noi ei yleensä koskaan onnistu yhtä hyvin :D Olet tosi kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voi harmi. Mun pitäisikin teettää pieni kysely, josta saisin tietää, mikä kohta siinä kiharruksessa epäonnistuu..En oikein enää tiedä, mitkä ovat ne raudalla kihartamisen ongelmakohdat.

   Poista
 5. Täällä kans ilmottautuu yks, joka ei osaa tehdä minkäänlaista kiharaa suoristusraudalla... Ei vaan onnistu, vaikka oon opetusvideoita kattonu ja samaan aikaan yrittäny tehdä just samalla tavalla :D Ainut mitä saan aikaan, on sellanen sivulle sojottava piipula-latva :D :D Ja vähän ärsyttää, kun se näyttää tossakin videolla niin helpolta, mutta mä en vaan osaa! Varmaan käännän kättä ja/tai rautaa jotenkin väärin, hah! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, kun laitoitte näitä kommentteja tähän, se sai mut muistamaan, että ettei muotoiluraudalla kihartaminen ole välttämättä heti niin helppoa:)) Mutta tosiaan, ajattelin tehdä aiheesta vielä jonkun yksityiskohtaisemman postauksen! Toivottavasti säkin Merja-Marja, saat siitä jotain uusia vinkkejä ja opit tekniikan. Nimittäin sitten kun sen oppii, niin se on nopea ja helppo!

   Poista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)