keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Karvatakki ja NahkashortsitJess! Viimeinkin on näiden kuvien vuoro.

Syksyllähän osallistuin  Indiedays, Instrumentariumin ja Olympuksen Fashion Photo Shoot –yhteistyökampanja kuvauksiin.
Tämä look oli ehdottomasti oma suosikkini.
Stylisti Zoe Hughes valitsi mulle mustat nahkashortsit ja vaaleanpunaisen pörrötakin, jotka olivat munkin mielestä ihan nappivalinta tälle kuvaustaustalle.

Nahkashortsit on ehkä mun käytetyimpiä vaatekappaleita, samoin karvaliivi. Olen myös sovitellut erilaisia pörröneuleita, puuteri-roosa olisi siihen suosikkisävy.

Muukin stailaus on mun mielestä onnistunut, vaikkakin erikoinen. Silmämeikkiä ei tälläkään kertaa ole, mutta poskipäät on korostettu punaisella värillä.

                                                    
                                                        Karva-jakku~Gina Tricot
                                                        Toppi~Selected Femme
                                                        Shortsit & koru stylistin omat.


Täytyy sanoa, että nämä loppukesän kuvaukset muuttivat aika paljon mun suhtautumista kuvattavana olemiseen. Aiemmin se oli aika vaivaannuttavaa ja on hieman edelleenkin, mutta Olympuksen ambassodor-kuvaaja Damian McGillycuddy antoi niin selkeitä ohjeita, että kuvissa oli yllättävän helppo olla!

 
Damian kuvasi Olympuksen OM-D E-M1- kameralla, joka saa sekä kohteen, että taustan hyvään balanssiin.
Kyseessähän on huipputason järjestelmäkamera, joka on kuitenkin kooltaan kätevämpi, eli pienempi. Kamerassa on laajat wifi-ominaisuudet ja maailman edistyksellisintä automaattitarkennusjärjestelmää ja kuvanvakainta on entisestäänkin parannettu.
Myös objektiivi valikoimaa on mahdoton määrä, saatavilla on 65 sopivaa mallia, joista varmasti löytyy sopiva joka tarpeeseen.

Mun mielestä kuviin on saatu sellainen pastellisen pehmeä sävy, vaikka taustalla oli hyvinkin voimakkaita värejä.
Lopputuloksessa kontrastit on kohdillaan, ja kuva on mielenkiintoinen, mutta kuitenkaan mikään väri tai tummuus ei nouse liikaa esille.


Mulla kävi kyllä ihan mieletön säkä, kun pääsin mukaan näihin kuvauksiin! Nämä kuvat ovat hieno muisto, unohtumattomasta päivästä. 

Muut kuvauksissa olleet bloggaajat: Annika O.,Just in my imagination, Tickle your fancy, Life of Silja, At Maria's, Uusi kuu, Rillan koti ja Uino.

Kampanjasivuilta löytyy meidän kaikkien eri lookeista kuvia .16 kommenttia:

 1. Wauu mitä kuvia! Tosi upeita :)

  VastaaPoista
 2. Ihan mielettömän upeita kuvia!!

  VastaaPoista
 3. Lila näytät superupeelta! Aivan mieletön look!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noora! Munkin mielestä tämä look oli oikein onnistunut, vaikkakin erilainen:)

   Poista
 4. Upeita upeita kuvia! Ja hyvä kuvaaja tekee kyllä kuvan siinä missä mallikin, kun osaa ottaa hyvästä kulmasta kuvan ja ohjata kuvattavaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, kuvaaja on kuitenkin se joka näkee sieltä kameran suunnasta, miltä näyttää! Myös hyvä stailaus tekee mielestäni paljon.

   Poista
 5. Oootpa upeen näköisenä! Niiin super ihania kuvia! <3

  VastaaPoista
 6. Hei! Olen käsittänyt että olet ammatiltasi kampaaja, joten voisitko hieman avata minulle yhtä asiaa:) äitini hiukset ovat tummanruskeat ja niissä on vaaleita raitoja! Hänellä on kuitenkin useamman vuoden Kasvanut jo harmaita
  Ja hän haluaisi siirtyä kokonaan harmaaseen:) miten kampaajat sen tekevät alusta loppuun? Kannattaako kotona tehdä asialle mitään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!
   Mun äidillä oli itseasiassa ihan samnlainen tilanne hiusten suhteen.Harmaata sävyä alkoi olla sen verran paljon, että on paljon helpompaa, ettei tarvitse koko ajan tyveä värjätä.
   Mutta, tähän ei oikein taida olla oikotietä, sillä tavallisestihan hiukset voi värjätä lähelle oman tyvikasvun väriä ja sillä tavalla kasvattaa oma väri esiin. Mutta harmaantuneissa hiuksissa on sekä tummaa, että vaaleaa. Ja vaaleakin on niin valkoista, että tummaan pohjaväriin, on erittäin vaikea saada yhtä kirkasta raitaväriä. Ja ainakin sitä on mahdoton ylläpitää. Jos taas värjää kokonaan oman pohjavärin mukaan, siitäkin tyvikasvun vaalea harmaa erottuu.
   Mun äidin kohdalla tehtiin niin, että Leikattiin vähän lyhyempi malli ja vanha väri kasvoi latvoista muutassa kuukaudessä, nyt hiuksissa on kokonaan oman väri ja pituus on lyhyt polkka:)

   Poista
 7. Nää on ihan överihienot kuvat, wau!

  VastaaPoista
 8. Täydellisiä kuvia!! :) ja malli!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)