tiistai 6. tammikuuta 2015

Dramaattisin look


Palailen vielä kertaalleen näihin Indiedaysin ja Instrumentariumin ja Olympuksen Fashion photoshoot-kampanja kuviin. Edellisissa kuvissa mulla oli ne keltaiset Calvin Kleinin ja Tässä kuvassa sitten voimakkaammat tumman luumun väriset kehykset. Vaikka värit olivat todella erilaiset, molempia yhdistää kuitenkin pehmeä, puhdas ja selkeä muoto.

Tähän viimeisimpään kuvausmeikkiin Jaanalla oli aika hullujakin ideoita meidän kaikkien meikkeihin ja kysyinkin mistä hän keksii näitä eri tekniikoita. Jaana kertoi olleensa kesällä ulkomailla ammattilaisten "meikkileirillä", mikä kuulosti munkin mielestä tosi hauskalta. Myös hiusten osalta Jaanalla oli selkeästi mielikuvista. Esimerkiksi tämä Annika O. :n kampaus oli yksi mun lemppareista.

Maskeeraaja Jaana Veronika teki mulle meikin, johon sävyt löytyivät noista Boss Orange -laseista.  Kehysten sävyistä violettia laitettiin utuisesti alaripsien alle. Ylärajaus jätettiin kevyeksi ja ripsiväriäkin on tosi hillitysti. Tästä meikkityyliä olen nyt kuvausten jälkeen käyttänyt omassa meikissäni, tietysti ilman mitään halloween-efektejä, kuten valuvia pisaroita. Sävyksi valitsen mieluiten hohtavaa ruskeaa tai pronssia, vaikka violetti sopiikin ruskeisiin silmiin aika mainiosti.

Nämä luumun sävyiset Bossit ovat nyt aika huimassa tarjouksessa, 84€ (norm.169€).
Alennuksessahan ovat nyt kaikki Instrumentariumin merkkikehykset, löytönurkassa jopa -80%.

 Itse teen työssäni kauneus-, kuvaus-  ja näytösmeikkejä, mutta paljon perinteisemmällä tyylillä. Ja kun meikattavana on useimmiten morsian tai mallikansiotaan rakentava tyttö, ei ehkä ihan näin rajut meikit olisi toivottujakaan.


Olympuksen kuvaaja Damian McGilliguddyn linssin alla tämäkin look sai vielää lisää dramattisuutta.

Täältä pääset vielä kampanja-sivuille, josta löytyy muidenkin mukana olleiden bloggajien kuvia
Annika O. Just my imagination Uino Life of Silja At Maria's Uusi kuu Rillan koti Tickle your fancy.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)