tiistai 13. tammikuuta 2015

Hääkampaukset 2015


Tänä vuonna hääkampaukset ovat rennon eteerisiä ja boheemin huolettomia. Särmää ja mielikuvitusta kampauksiin tuovat kukat, letit ja hiuskoristeet.

Kampausten painopiste on alhaalla. Osittain tai kokonaan avoimia hiuksia on nyt enemmän kuin koskaan aiemmin. Hääpuvuissakin näkyy samat trendit kuin kampauksissa, eli herkät pitsit ja runsautta löytyy pukujen alaosasta.


Kampauskukkien trendikkäimmät sävyt ovat pastellisia, kuten vaaleanpunaisia, roosan ja persikan sävyisiä. Myös vaaleat sinisen, vihreän ja liilan sävyt ovat in.


Lajikkeista ruusut ja pionit ja pionit ovat hyvä valinta. Seppelemäisiin kampauksiin voin mukaan valita myös pienempää kukkaa.


Polkkamitasta saa näyttävän ja muodikkaan kampauksen, kun hiukset kiharretaan, tupeerataan tyvestä ja kiinnitetään  muutamalla pinnillä. mukaan voi laittaa, kukkia tai hiuskoristeen.


Kukkien lisäksi vintage-tyyliset koristeet ovat edelleen suosittuja, tässä muutama kiinnitysidea:


Nyt kun kampukset ovat näin yksinkertaisia ja vähäeleisiä, kannattaa kampausta valitessa ottaa huomioon kasvojen muoto; Jos haluat kaventaa kasvoja, valitse sivujakaus tai sivuotsis. Kukilla voi myös tuoda kasvoille korkeutta asettamalla ne ylhäälle otsalle.


Ylösnostetuista kampauksista tämäntyylinen on trendikkäin:


Jos sen sijaan haluat lisätä piirteisiisi pehmeyttä, sopivat empiiriset linjat sekä seppelemäiset kampaukset.


Korkeaotsaisen seppelä kulkee otsan kautta.


 Vielä vähän erilainen, ja  mun mielestä aivan ihastuttava look:


 Viimeviikolla olin mallina Morsiuspalvelun Wedding fair-näytöksessä. Morsiuspalvelun Anna-Mari Kristiina teki kampaukset ja meikit meille kaikille kymmenelle "morsiamelle". Hääpuvut tulivat Niinatar-liikkeestä. Ja olivat tietenkin tulevan kesän uutuuksia.


Koska näytöksen aikaan oli jo pimeä, kuvasin muutaman kampauksen vielä valoisaan aikaan, ennen mekkoihin pukeutumista.
Itsestäni mulla on vain pari tälläistä selfietä. Näin aina:)
Niinattaren puvuissa oli paljon pitsiä, merenneitomallisia helmoja ja olkaimettomia yläosia. Mun puvussa tosin oli vähän umpinaisempi pitsi-yläosa. Myös glamouria löytyi hohtavista timanttikirjailuista.

4 kommenttia:

 1. Oh miten kauniita! En ehkä kestä. Voiskohan pitää vaikka hää-teemaillan ilman että kukaan menis naimisiin? ;) Pukeuduttais vaan, kaikki morsiamiksi (siis naiset).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän voisi oikeastikin olla hauskaa, varsinkin jos olisi oma hääpuku vielä tallella. Ei sitten tulisi ihan niin kalliiksi jos juomat kaatuis syliin.. paitti ehkä henkisesti:) Tämä oli eka kerta, kun kokeilin hääpukua ja kyllähän siinä oli aika juhlava olo..

   Poista
 2. Ihania! Todella kauniita juttuja! Ja tuttu kasvo siellä mallina sinun lisäksesi, upea äiti hänkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, kaikki pastellisävyt on kyllä nyt niin ihania! Jep, varmaankin kaikki oltiin täältä Tampereelta ja kauniina tietysti kaikki:)

   Poista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)