torstai 22. tammikuuta 2015

Balayage-värjäys kotona Mullahan on täällä blogissa jo ohjeet balayage-värjäykseen, mutta nyt kun halusin vähän uutta raitaa tuohon hiusten etuosaan, niin ajattelin ottaa samalla videon niiden laitosta. Homma on nimittäin yllättävän helppo tehdä ja raitoihin soveltuu hyvin L'oréalin Glam lights-raitavärit.

Videon jälkeen tein vielä yhdet ohuemmat osiot, jotta sain pari kuvaakin tähän.
Raitoja laittaessa on hyvä muistaa, että ihan muutama osio riittää n.. 3-4.
Suosittelen käyttämään värjäyksessä erillisiä hanskoja, sopivan napakoita muovikäsineitä löytyy esim. tokmannilta.
Nyt on meneillään L'oréalin Color artist-kampanja ja kaikki L'oréalin hiusvärit ovat -25% alennuksessa tammikuun 2015 loppuun saakka!

5 kommenttia:

 1. Ihana video! Tosi kiva että teet niitäkin koska niistä saa varmasti paljon helpommin viestin perille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Marjaana, kiva kuulla!
   Joo, nämä värjäystutoriaalit ovatkin eniten juuri niille suunnattuja, jotka ovat kyseistä värjäystä miettineet ja luultavasti videosta on ajan kanssa useammallekkin hiusten raidoittajalle hyötyä:)

   Poista
 2. moikka! Mua kiinnostais kokeilla tätä balayage värjäystä,mutta kuinkahan kauan sen kannattaa antaa vaikuttaa tummissa hiuksissa, ku oon nyt pariin kertaan värjänny loreal paris prefence 4.15 värillä? Raitojen ei tarvi paistaa sieltä kirkkaana vaan vähän erottuen :) tarkotuksena on ensin taas värjätä tyvikasvu ja koko tukka tuolla samalla 4.15 värillä ja sitte raidoilla eloa tukkaan. Vai pitäskö värjätä pelkkä juuri eikä koko tukkaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Varmaan pelkkä tyvi riittää, mutta jos haluut, niin koko pää, vähään aikaan ku ei voi latvaan väriä laittaa, ellet halua peittää raitoja. Vaikee ihan tarkkaan sanoo, mut jos käytät tätä raitaväriä, se on vähän kevyempää, kuin perusraitaväri. Mut suunnilleen 15-20 minsaa levityksen jälkeen.

   Poista
 3. Okei minäpä kokeilen! Kiitos neuvoista :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)