tiistai 10. maaliskuuta 2015

Arvonta: Hiustenpidennykset

Mun blogi on nyt 2-vuotias!  
Tai oikeastaan jo päivän päälle, mutta kun en eilen ehtinyt postailemaan, niin lupaamani arvonta käynnistyy tänään.


Pääsenkin nyt arpomaan jollekkin teistä lukijoista piiiitkän, tarkalleen ottaen 50 senttisen tukan!
Kyseessä on Chloe´sin klipsipidennykset, jotka mulla itselläkin on nähty muutamassakin aiemmassa postauksessa : Parhaat klipsipidennykset  & Väriä pidennyksiin.


Värin saat tietenkin valita itse ja arvonta päättyy viikon päästä tiistaina, eli 17.3

Osallistuaksesi arvontaan, kerro mulle kommenttiboxissa, minkä sävyn valitsisit.  Näet vaihtoehdot TÄÄLTÄ
Kerro myös mikä on sellainen tapahtuma/ tilaisuus, johon haluaisit pitkän tukan laittaa.
Muista myös sähköpostiosoite, jotta saan yhteyden voittajaan.

Ilmoitan voittajalle myös sähköpostitse ja arvonta suoritetaan taas videolla, kun Kosmo-poika nostaa arvan.

Arpaonnea!

146 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Vaalea sekoitus #p27/613, kummityttöni syntymäpäiville ehdottomasti. Plikka on kummastellut, kun hetki sitten koin muodon muutoksen, platinanvaaleasta tummempaan sekä pituus lyheni reippaasti. Itsekkään en tähän ole tottunut, ja näin ollen hiukset pysyvätkin kiinni. Pidennyksiin satsaisin ihan ehdotomasti, jos vain ylinmääräistä olisi, en omaksu tätä lyhyempää tukkaa :D entinen00@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Onnea 2-vuotiaalle! :)
  Musta tuntuu et mä antaisin sun valita mulle oikean sävyn, mun tukka on tosi oudon värinen nyt :)

  VastaaPoista
 4. Onnittelut! :) tuhkanruskean saisi varmaan sopimaan omaan päähän. Käyttäisin arkisinkin tuomaan mittaa tähän omaan tynkään. Ja ai niin kesällä on tulossa miehen veljen häät!

  VastaaPoista
 5. Onneksi olkoon! Vaalea #60, tukkani on tälä hetkellä värjätty harmaaksi, ja arvelisin tuosta saavani samansävyisen.

  VastaaPoista
 6. Blogisi on todella mielenkiintoinen, toivottavasti jatkat vielä pitkään! Valitsisin Täyteläisen ruskean #4 ja erityisesti tulevien synttäreiden kunniaksi kaipaisin taas pitkää tukkaa, onhan se vaan niin ihanaa kun on paksu pitkä tukka! heidi.horppu@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Valitsisin vaaleanruskea sekoitus #p6/27. Kaikissa juhlissa tulisi käytettyä, mutta myös arkena ehdottomasta. Vähän pientä piristystä arkeen :) johanna.syyrakki@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Valitsin Täyteläisen ruskean 4 :) ! Hiuksia käyttäisin niin arkena kuin juhlissakin :)! katri-tuominen@wippies.com

  VastaaPoista
 9. Valitsisin itse mustatukkaisena mustan. Leikkasin loppuvuodesta ensimmäistä kertaa elämässäni hiukset lyhyeksi. Pidän pituudesta kyllä, mutta välillä toivoo ja muistelee vanhoja kuvia katsellessa että olisipa pitkät hiukset. Pidennysten avulla niistä saisi pitkät silloin kun toivoisi niiden olevan :) Esimerkiksi tuli mieleen keväällä tulevat juhlat, joissa hiukset olisi pitkät ja kiharretut.
  essi467@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Onnea! Valitsisin Jazzin ruskeaa #p6/60. Joka luultavasti menisi aivan metsään! Tällä saisi loihdittua kesän uuden tukkatyyliin
  millasuntinen@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Toivoisin pidennykset ensimmäisen hääpäiväni viettojuhlallisuuksiin. <3
  Väri olisi Vaalea Sekoitus #p8/24.
  millu1@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Mulle mätsäis mahtavasti toi Herkullinen suklaa #3 ! Tukka olis matkassa mukana aina viikonloppusin ja varmasti myös arkena, oli se sitten rauhallinen kahvihetki ystävän kanssa tai villi baari-ilta :)

  janika.kyostila@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Onnea kovasti ja valitsen sävyn Ultravaalea sekoitus #p27/613!:)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Onnittelut kaksivuotiselle blogille! :) Minulle kävisi väri tuhkanruskea#14. Varmaan pitkät hiukset tulisi laitettua kesällä terassille piipahtaessa ja toki juhlavampiin tilaisuuksiin.

  VastaaPoista
 15. Onnea Blogisi johdosta!:) Valitsisin sävyksi Vaalea Sekoitus #p8/24. Klipsipidennyksiä tulee käytettyä ihan päivittäin ja olisi mahtavaa saada paketti laadukasta tukkaa :) Kesällä myös Ibizan reissu tulossa jonne ehdottomasti tarvii saada uusi kesätukka ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja sposti osoitteeni on: martiina.pajunen@gmail.com :)

   Poista
 16. #p8/24 sävy ehottoamsti! Väri on upea ja pitkään olen kyseiseen väriin halunnut oman tukkani laittaa :) Pitkät ihanat kiharat tahtoisin ehdottomasti laittaa siskon pojan rippijuhliin! Myös kaipaus isoon nutturaan ihan arkikampauksissa on kova! Opiskelijan pelastus olisi kyllä voittaa vielä hyvälaatuset pidennykset, sillä ebayn tukka on melkeimpä ainut ja lyhytikäinen vaihtoehto jos pitkä tukka pitäisi saada! ;<

  janna.nikula@hotmail.com

  VastaaPoista
 17. Hiuksiini sopisi parhaiten sävy Tähdenvaale #613. Omat ylioppilasjuhlat lähestyvät ja parhautta tietenkin olisi uusi pitkä tukka. Pitkästä tukasta saisi tehtyä juhliin varten mitä hienoimman kampauksen. :)

  Unkka_96@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Klassikonvaalea sävy ja omat synttärit kesällä olis kiva juhlia pitkillä kutreilla! :)
  Julia.m.nieminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Mulle tulis sävy #4! Siis, mähän käytän klipsipidennyksiä ihan joka paikassa! :D Nyt mun omat on mennyt huonoksi ja oon joutunut ne leikkaan oman tukan mittaisiksi, olis niin huippua saada pitkät hiukset kevään ja kesän juhliin!

  VastaaPoista
 20. Klassikon vaalea #60! Pitkiä hiuksia käyttäisin varmaan koko ajan, ikävä niitä :(
  millaturunen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 21. Varmaankin pehmeä kastanja #8, mustasta vaaleaampaan päin on vienyt tietysti paksuutta tästä muuten piiitkästä tukasta, mutta paksuutta olisi mukava saada lisää ihan jokapäiväiseen käyttöön. :)
  ronja.1997@hotmail.com

  VastaaPoista
 22. Täyteläisen ruskea olisi minun valintani. :) Olisi niiiiin ihana saada pituutta ja paksuutta tähän ohentuvaan tukkaani. Menisi arkikäytössä, juhlia ei näillä näkymin ole tänä vuonna tulossa.
  tuopeh@hotmail.com

  VastaaPoista
 23. Jes! Kerrankin mä huomaan arvonnan ajoissa!! :) Mä siis valitsisin varmaankin ton tähdenvaalea 613!? Ja sopivasti tulee paljon juhliakin, häät ja tuparit nyt ainakin ;)
  koivisto.annukka@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Jaa, varmaan tuo #18 olisi tällä hetkellä... vaalennusprojekti vähän vaiheessa. Ollaan lasten kanssa menossa toukokuussa Tukholmaan ja oishan se mageeta kun pitkä tukka hulmuaisi tuulessa laivan kannella.
  taina.malm@icloud.com

  VastaaPoista
 25. Pitkä taisteluananas undercutilla ei ole se kaikista naisellisin kampaus, mutta toistaiseksi kasvatusvaiheessa oleva reuhka kaipaisi vähän piristystä ja jotain mitä haaveilla. Lajivalintana on paini jossa hiukset tuntuvat katkeilevan kuristuksissa ja muussa pyörimisessä jonka takia lyhyempään tukkaan tuli siirryttyä. Olisi kiva tuntea taas itsensä naisellisemmaksi kun voisi heittää pidennykset päällysananakseen ja tukan taakse samalla kun vaihtaisi verkkarit pikkumekkoon ja lähteä ihan vain ulos iltaa viettämään hikisen dojon sijaan. Värivalinta olisi Ultravaalea Sekoitus #p18/60 ja sähköposti on mirvainio@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Moi.
  En tiä saako mun hiuksiini pidennyksiä mut aina voi yrittää :D
  Väri vois olla vaik ultravaalea sekoitus.
  noorasetala@gmail.com
  T:Noora :)

  VastaaPoista
 27. Täyteläisen ruskea. Hyödyntäisin juhlakampauksissa :) mira.niittylahti(at)gmail.com

  VastaaPoista
 28. https://chloes.fi/klipsipidennykset/klipsipidennys-tumma-kaakao-2 voisi olla mulle sopiva väri.
  Tuttavien häät olis tiedossa, sinne vois laittaa uudet hiukset.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Minulla on liukuvärjätty hennapunainen tukka, joten siihen sopisi vaaleat latvat. Eli varmaankin tuo Auringonvaalea #22 olisi paras. Minulla on tulossa synttärijuhlat keväällä, kun kaksoissiskoni, minä ja meidän isä täytetään samana päivänä yhteensä 100 vuotta! Sinne olisi mahtava laittaa kampaus pitkään tukkaan :) solina.efia@gmail.com

  VastaaPoista
 30. mulle menisi yön musta #1 ja tukka tulisi yo-juhliini! nennakyro@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Tumma Kullanruskea #p2/6 vois sopia juuri mulle. Lisäpaksuus ja -pituus mun tukkaan ois enemmän kuin haluttua :) Käyttäisin muhkeuttamaan nutturoita ihan arkena sekä juhlissa esim. kiharakampauksiin.
  ninakristiinapenna@gmail.com
  -Nina

  VastaaPoista
 32. Itse valitsisin Ultravaalea-sekoituksen (#p18/60), joka vaikuttaa sopivan neutraalihkolta. Ja omiin häihini tarvitsisin ehdottomasti lisätukkaa, että kampaaja saisi aikaiseksi haaveilemani prinsessakiharat :)

  lotta.siuro@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Valitsisin ehdottomasti täyteläisen ruskean #4 paksuutta ja pituutta tuomaan! Käyttö kesän arkeen sekä juhlatilaisuuksiin ^^. tinjatahtinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 34. #33 energinen kastanja ja pidennykset tulis käyttöön Miss Rock -kisassa jos sinne finaaleihin päästään ;P mun sähköposti marikamattus@gmail.com ja facesta saa kans kiinni! :)

  VastaaPoista
 35. Hei!

  valitsisin ultravaalean sekoituksen.
  Ihanalta näytti kaikki.
  Miia.heinisuo@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Onnittelut! Itselleni olisi sopiva varmaankin Täyteläisen Ruskea #4 ja käyttäisin niitä ainakin tulevissa vapputanssiaisissani, sekä varmaankin myös ihan arkipäivänä! Tää on ihan mahtava arvonta! :) villimeininki@gmail.com (sori ku tää tuli anonyyminä, kirjoitin tabletilla. )
  -Vilma

  VastaaPoista
 37. Mä valitsisin ultravaalean sekoituksen :) mulla on tässä keväällä tulossa monetkin eri juhlat joihin nää ois kyllä huiput! :) tietysti käyttäisin arkenakin.
  Sandumoii@hotmail.com

  VastaaPoista
 38. Klassikonvaalea #60 olis mun valintani. Mulla ei oo koskaan ollut minkään valtakunnan pidennyksiä, joten olishan niitä hauska kokeilla. Ainakaan vielä ei oo mitään tiettyä tilaisuutta/juhlaa tiedossa, mutta laittaisin noi varmaan jokaisiin kissanristiäisiin! Luulen, että rakastuisin niihin! :D

  meekkupiste@gmail.com

  VastaaPoista
 39. Valitsisin varmaan kullanvaalean tai auringonvaalean, vaikea sanoa noista kuvista kumpi on lähempänä hiusteni sävyä. Käyttäisin pidennyksiä ihan milloin vain tuomaan vaihtelua lookiin! minna. karjalainen (a) wippis. fi

  VastaaPoista
 40. Jazzin Ruskeaa #p6/60 Olisi mun valinta. Kesällä on tulossa tilaisuus johon täytyisi saada kampaus, joten näistä olisi suuri apu siihen:-)

  Turhamaisuus (a)hotmail.com

  VastaaPoista
 41. Mulla sopis varmaan toi Pehmeän ruskea #6 . Laittaisin poikaystäväni Yo-juhliin ja tuttujen rippijuhliin,toki myös nuo olisi kyllä ihan arkikäytössäkin!:) Sähköpostini on Salla.kopalainen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 42. Energinen Kastanja #33 ja laittaisin kun haluaisin laittautua vähän hienommaksi esim. illan istujaisiin tms ja ihan muutenkin :) outi.teeriaho@hotmail.com

  VastaaPoista
 43. Oi ihana arvonta!!! :) En osaisi sanoa mitään tiettyä tapahtumaa, käyttäisin niitä varmaan koko ajan, sillä siitä on liian monta vuotta kun oon viimeksi pitkän tukan omistanut :P Täytyy sanoa että en äkkiseltään osaa arvioida mikä sävy olisi mulle paras, joutuisin kyllä pyytä sulta konsulttiapua :D Ehkä tähdenvaalea? larazone at hotmail fi

  VastaaPoista
 44. Onnea 2-vuotiaalle! :) Valitsisin sävyn Ultravaalea Sekoitus (#p18/60). Voin kuvitella itseni tuleville kesäkaduille ja -festareille fiilistelemään rento boho-tukka hulmuten :D
  juttamoi@netti.fi

  VastaaPoista
 45. Uskon että käyttäisin myös arkena, mutta kohta koulussa alkaa kevätjuhlat yms niin sinne. Valitsisin sävyn Tumma Kaakao #2.
  jonnatee12@gmail.com

  VastaaPoista
 46. Onnea 2- vuotiaalle! Ihana arvonta!

  Valitsen Tumma kullanruskea #p2/6 ja omille synttäreille huhtikuussa haluan pitkät hiukset! ;)
  tiia.tuomainen@wippies.fi


  tiia.tuom

  VastaaPoista
 47. Valitsisin värin #4 täyteläisen ruskea :) pidennykset tulisivat poikani 1v synttäreille. Yh äitinä ei oikein ole valitettavasti varaa ostaa tämmöisiä muuten.. murott@luukku.com

  VastaaPoista
 48. Ultravaalea Sekoitus #p18/60. Sopivat vaalea, kuitenkin hiukan luonollisempi. menen kesällä naimisiim joten sinne sopisi täydellisesti <3 cisse.rosa@hotmail.com

  VastaaPoista
 49. Valitsisin sävyn #p8/24,vaalea sekoitus, minulla on ollut piiiiitkä projekti kasvattaa oma hiusväri koko tukkaan ja pikkuhiljaa alkaa olla projekti voiton puolella. Näillä pidennyksillä saisin kivaa raitaista sävyä sinne joukkoon. :)
  Pitkät hiukset haluaisin kesäksi festareille, missä voisi leikitellä erilaisilla lettikampauksilla ja pistää moshaukset pystyyn keikoilla! karoliina-h@hotmail.com

  VastaaPoista
 50. Valitsen sävyn herkullisen suklaan #3 ! Käyttäisin pidennyksiä parhaan ystäväni tulevissa ylioppilasjuhlissa sekä serkun keväällä syntyvän vauvan ristijäisissä!

  Milla
  mil-lie@hotmail.com

  VastaaPoista
 51. Klassikon vaaleat pidennykset saisin luultavasti värjättyä punaisiksi. Omiin valmistujaisjuhliini pidennykset olisivat oiva lisä. (:

  mechinote@gmail.com

  VastaaPoista
 52. Jos arpaonni osuisi kohdalleni, valintani olisi Vaaleanruskea Sekoitus #p6/27. Tällä hetkellä hiukseni ovat kasvatusvaiheessa lyhyehköstä polkaksi, joten käyttäisin pidennyksiä melkeinpä joka päivä peittämään tämän kamanlan välimallin tukan.. audreyhorne79@gmail.com

  VastaaPoista
 53. Energinen kastanja - värisävy olisi valitsemani sävy. Ehdottomasti tulevilla kesän festareilla olisi ihana käyttää tällaisia! :)
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 54. Ultravaalea sekoitus ehdottomasti :) suuren työn olen tehnyt ja luopunut pitkistä hiuksistani, ja tällä hetkellä tulos on mustasta kohti omaa kaunista vaalea ja pituuttakin olan alle tallella. Blogistasi huippuja vinkkejä saanut ja kiitos goldwellin v10:lle ;) Mutta mihin spesiaaliin klipsit laittaisin? No todellakin treffeille oman rakkaan mieheni kanssa, yllättääkseni. Hän on hartaasti seurannut projektiani oman värin kasvatuksessa, antanut mun kyynelehtiä kainalossa jokaisesta leikatusta sentistä. Ja edelleen se jaksaa mua kannustaa :) hänet jos kenet haluaisin yllättää järkkäämällä unohtumattoman illan ja yllättäisin kauniilla pitkillä hiuksilla. Maili on. mari.saarela@suomi24.fi

  VastaaPoista
 55. Kesän vaalea sävy :)!!
  Leikkasin juuri hetki sitten hiukseni pitkäksi polkaksi, ja olisi kivaa vaihtelua saada taas pitkät hiukset. Kampauksetkin onnistuisivat helpommin. Pidennykset olisivat täydelliset tuleviin valmistujaisiini, joita juhlitaan kahden kuukauden päästä!! Saisi tehtyä kauniin kampauksen.
  Sähköposti on henuli1@hotmail.com

  VastaaPoista
 56. tumma kullanruskea olis siisti sävy! Ja pitkän tukan haluaisin ystäväni häihin nii saisi näyttävyyttä hiuksiin! Ja muutenkin oon kaivannu viime aikoina muutosta!

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 57. Herkullinen suklaa, #3. Itse leikkasin jokin aika sitten lyhyen polkan, kuontalo rähti käsiin värjätessäni platinablondista tummaan ruskeaan. Ja sitten lähti tukka, ensin katkeili ja harveni, lopulta oli aivan käsittämättömän huonossa kunnossa. Sitten nips, naps ja pitkät, vaaleat hiukseni olivat muuttuneet tummaan polkkatukkaan. Vaikka tässä mallissa viihdynkin hyvin, silti välillä ikävöin sitä pitkien hiuksien tunnetta. Mukana olen siis,
  lotta.nari@gmail.com

  VastaaPoista
 58. Klassinen kastanja ja jatkot pääsisivät jatkuvaan käyttöön kasvatusprojektin tueksi :)

  VastaaPoista
 59. Onnea =) Mikäli arpaonni suosii, valitsen värin Vaalea Sekoitus #p8/24. Hiusten kasvatusprojekti meneillään, joten nämä toisi toivottua pituutta niin arkeen kuin juhlaan. niinhein@gmail.com

  VastaaPoista
 60. Vaalea Sekoitus #p27/613 Olisi pidennysteni väri mikäli sellaiset voittaisin :)
  Minulla on haaveena pitkät hiukset, tällähetkellä olkapäihin asti joten kasvatusprosessi on vielä kesken.
  Klipsit olisi mukavaa vaihtelua :)
  mimmuli91@hotmail.com

  VastaaPoista
 61. Pehmeän ruskea lienee paras väri miulle. Uuden asunnon tuparit on vielä pitämättä, joten pitkä tukka pääsisi niissä pippaloissa kokeiluun :) katja.suutarinen@luukku.com

  VastaaPoista
 62. Mun valinta olisi Ultravaalea Sekoitus #p18/60 :) Klipsit laittaisin, kun haluaisin oikein tuuheat kiharat tai upean kampauksen! virpi_92@luukku.com

  VastaaPoista
 63. Onnea, tää on ihana blogi! Minä valitsisin tumma kullanruskea, ja käyttäusin ehdottomasti omissa valmistujaisissa parin kk:n päästä. Kun valmistuin edelliseen ammattiin 8 vuotta sitten, valmistujaiskuvat oli yks katastrofi kun satuin olemaan kuumeessa :D Tällä kertaa haluaisin itselle hyvän muiston hienosta päivästä, ja toki kuontalo pitää olla ojennuksessa ;D
  Sähköposti on vilmarebecca1@gmail.com

  VastaaPoista
 64. #6 pehmeä ruskea olisi mun valinta. Tällä saisi ihanasti lisäpituutta ja erilaisia kampausmahdollisuuksia siskon häihin!

  marja01@gmail.com

  VastaaPoista
 65. Onnea 2- v. blogin johdosta! Blogisi antaa paljon inspiraatiota ja hyviä vinkkejä! :)
  Jos voittaisin, niin sävyksi valitsisin #p6/27. Valmistun toukokuussa ja olisi mahtavaa olla pitkähiuksinen juhlissa! :)
  S-posti anna.pount@outlook.com

  VastaaPoista
 66. Valitsin värin Jazzin Ruskeaa #p6/60. Oma tukka on jo aika pitkä, mutta tuuheutta tosiaan kaipaisin pidennysten muodossa :D Mitään tarkkaa päivämäärää ei mihinkään tapahtumaan ole, johon pidennykset haluaisin, mutta kesällä on tiedossa useammat sukujuhlat, joihin olisi kiva tälläytyä ihan omaksi iloksi. On ylioppilas- ja rippijuhlaa tulossa, ja ehkäpä yhdet kihlajaisetkin... Ja mökin "ristiäiset"!Niin ja onnea blogille "synttäreiden" johdosta! :D xcvbnm315@gmail.com

  VastaaPoista
 67. Hei! Jos arpaonni suosisi, ottaisin hento ruskea #20. Pidennykset olisi ihanat tulevissa kavereiden häissä. Ja miksei ihan vaikka viikonlopun riennoissakin! sanninasti@gmail.com

  VastaaPoista
 68. Hmm pehmeä ruskea olisi varmasti lähimpänä nykyistä väriä hot toffee :) Pojan nimijuhliin tai äidin ensimmäiseen bileiltaan vois karvaa laittaa enemmänkin. :) Rebekka.Annala@pp.inet.fi

  VastaaPoista
 69. Olen melko uusi lukija ja löytänyt blogiisi raidoitusvinkkejä etsimällä. Onnea kaksivuotisesta uurastuksesta. Valintani pidennykseen väriksi olisi tuo vaaleanruskea sekoitus ja pitkä tukka tulisi käyttöön erityisesti kesän juhlissa, oma hius kun ei ole koskaan noin pitkäksi kasvanut. matleena__@hotmail.com

  VastaaPoista
 70. Paljon onnea 2- vuotiaalle blogille :). Valintani pidennyksistä olisi vaalea sekoitus #8/24. Niille tulisi erityisesti tarvetta tuleviin juhliin sekä välistä olisi taas kiva väkertää kampauksia ja lettejä. Teippipidennysten entisenä omistajana tuntuu ettei omien hiusten pituus riitä mihinkään. samja.karam@gmail.com

  VastaaPoista
 71. Onnea 2-vuotiaalle!
  Mun valinta ois Jazzin Ruskeaa #p6/60, toivottavasti ei ihan mäkeen menis sävy mutta musta ois mahtava kokeilla ihan kunnon pitkiä hiuksia. Ennen oon ollut ihan lyhyt hiuksinen mutta kasvattanut nyt monen monta vuotta, nyt tuntuu että hiukset ei kasva enää yhtään pituutta ja se ärsyttää kun haluaisin tehdä ihania kampauksia yms. mut niistä ei saa niin hienoja ohuilla hiuksilla kun haluaisin. Eli ois varmaan tosi paljon käytössä.

  VastaaPoista
 72. Valitsisin väriksi yönmusta #1. Käyttäisin hiuksia sekä arjessa, että juhlissa. Hiukset toisi paljon tuuheutta ja pituutta omaan tukkaan lisää, jolloin myös voisi tehdä hienoja ja tuuheita kampauksia! :) johanna.syrjalae@gmail.com

  VastaaPoista
 73. Pehmeä ruskea #6 ois varmaan paras. Mä en kyllä vielä tiedä missä mä käyttäisin, mulla on nyt olkapäille ulottuvat hiukset nii pitäis vähän totutella pitkiin :D Mutta eiköhän johonki juhliin ne päähän eksyis!

  lauravolyym at gmail piste com

  VastaaPoista
 74. Onnea 2-vuotiaan inspiroivan blogin johdosta! Valitsisin varmaankin pehmeä ruskea #6 ja käyttötarkoitus olisi omat häät ensi kesänä :)
  tiia.mattila@helsinki.fi

  VastaaPoista
 75. Onnea synttärisankarille :) Oma valintani olisi varmaankin tuo p8/24. Ja kesähäät, niitä varten olisi ihanaa saada piiitkät hiukset :)

  VastaaPoista
 76. Onnea onnea! :) Valintani olisi varmaankin Täyteläisen Ruskea #4. Kesän juhlia ja terassikelejä varten olisi avian mahtavat nämä! :)
  susanna.aarrekangas@suomi24.fi

  VastaaPoista
 77. Paljon onnea <3 Pakkohan tähän kisaan on osallistua. Musta pidennykset ovat kivat niin arkeen kuin juhlaankin :) serkkuni synttärit on pian, niin sinne olisi kiva ilmestyä pitkillä hiuksilla jos ne vaan mun hiuksiin menee :) Väri olisi varmaankin kullan-ruskea #27 :)

  annatiinamaria@gmail.com

  VastaaPoista
 78. Oi, tämä arvonta tuli kuin tilauksesta! Minulla on käynnissä tukan kasvatusprosessi ja nämä helpottaisivat tätä ns "odotusaikaa". Olisi ihana päästä fiilistelemään pitkää tukkaa ja tilaisuus jossa näitä käyttäisin olisi siskonpoikani ristiäiset sekä ihan arkenakin!

  Sävyni olisi Klassikonvaalea #60

  fia.hollmen@gmail.com

  VastaaPoista
 79. Onnea kaksi vuotiaalle!
  Nyt kun olemme vihdoin päässet kampaajani kanssa oikeaan sävyyn hiusteni kanssa, pidennysten sävy olisi ehdottomasti "Vaaleanruskea Sekoitus #p6/27".
  Pidennykset tulisivat ensimmäisen kerran käyttööni syntymäpäivänäni, jolloin voisin häikäistä mieheni ;) Muuten pidennyksiä käyttäisin silloin, kun kaipaisin piristystä lookiin. Oli se sitten shoppailu- tai ruokakauppareissu. Leikkasin vuosi sitten vyötärön mittaisesta tasapitkästä paksusta pötköstä, ihanan keveän pitkän polkan, joten hyvin kotoiseltahan nuo pidennykset tuntuisi :)

  r.villasukissa@gmail.com

  VastaaPoista
 80. Onnea!Blogisi on ihana<3

  Sävy "vaaleanruskea sekoitus #p6/27".Käyttäisin synttäreillä,joita tulossa muutamat nyt keväällä ja ihan arkenakin.:)

  t,kataliina012@gmail.com

  VastaaPoista
 81. Pehmeän ruskea #6 sopisi mun hiusten väriin.

  Hiustenpidennyksillä saisin lisää näyttävyyttä keikka lookkiini! Esiinnyn baareissa ja yksityistilaisuuksissa meidän duo kokoonpanon kanssa jossa laulan. Pidennykset tulisivat kyllä varmasti muutenkin käyttöön! ;)

  Kiia.purontaka@gmail.com

  VastaaPoista
 82. Ihana arvonta!
  Täyteläinen ruskea #4
  En ole ikinä mitään pidennyksiä käyttänyt, mutta nyt on kova tahto kokeilla niitä, koska hiuslaatuni on hento ja pituuttaa hiuksissa ei ole tarpeeksi unelmien hääkampaukseen. Hääpäivänä haluan sen elämäni hienoimman kampauksen ja se vaatii vähän extraa omien hiusten lisäksi.
  tkeranen(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 83. Vaaleanruskea-sekoitus olisi väri valinta. kirsi.kivijarvi@gmail.com

  VastaaPoista
 84. Ihana arvonta! Jazzin ruskea olis varmaan oikea sävy. Eipä ole lasten ( lue: sulkasadon) jälkeen ollut noin pitkiä hiuksia.. nyt on kasvatusprosessi menossa polkkamitassa joten pidennys olis ihana tulevaa 20- vuotis Hääpäiväjuhlaa varten.. margareta.korhonen@gmail.com

  VastaaPoista
 85. Auringonvaalea 22. Onnea hurjasti blogillesi!! :) t. Inari

  VastaaPoista
 86. Sävy Auringon vaalea #22
  Olisi ihanaa saada superpitkä tukka omiin ylioppilasjuhliin nyt keväällä <3 saisi niin unelman kampauksen!

  VastaaPoista
 87. Laittaisin pitkän tukan poikaystäväni valmistujaisjuhliin, jotka järjestän. Jouduin leikkauttamaan oman pitkän tukkani lyhyeksi huonojen latvojen takia, joten olisi huippua saada pidennykset :) valitsisin sävyn kesän vaalea, #p24/60
  Netta.hamalainen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 88. Voi olispa ihana saada hiuksiin hieman piristystä pidennyksillä! Sävy olisi Vaaleanruskea Sekoitus #p6/27. Kotiäidille nuo pidennykset olisi jokatapauksessa mahtava juttu, mutta ennenkaikkea kohta syntyvän vauva nro.3 tuleviin ristiäisiin laittaisin ne ehdottomasti! :)
  katariina.kangasniemi@gmail.com

  VastaaPoista
 89. Valitsisin P18/60 ! :) uudet hiukset ois kova juttu synttäreille !
  anniv.saikkonen@gmail.com

  VastaaPoista
 90. p2/6, menisi jokapäiväiseen käyttöön :D Mitä sitä turhaan säästelemään erityistilaisuuksiin kun arjestakin voi tehdä juhlaa.

  tiia_leena@hotmail.com

  VastaaPoista
 91. Kullanvaalea #24 olisi luultavasti lähinnä omaa hiustani ja pitkät hiukset pääsisivät käyttöön siskoni valmistujaisissa pääsiäisenä :)

  heikkinen.iratiina@hotmail.com

  VastaaPoista
 92. Valitsenpa vaikkapa auríngonvaalean, toivottavasti ei mene ihan ihan pieleen. ;) Omilla synttäreilläni näitä varmasti käyttäisin. hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 93. Ihana arvonta & onnea blogille ! Tukka tulisi varmaan käyttöön niin arkena kuin juhlanakin (kesän pirskeitä odotellessa) ! Helpottaisin myös omaa kasvatusprojektin tuomia tuskia. Sävynä Klassikonvaalea #60 sopisi omaan tukkaan :)

  netskuliini@hotmail.com

  VastaaPoista
 94. Onnittelut blogille! Ylioppilasjuhlissa olisi ihana edustaa pitkien hiuksien kanssa, sävynä toimisi Kullan ruskea #27. :)
  sinna.pohjola@hotmail.fi

  VastaaPoista
 95. Sävyistä valitsen klassikonvaalea #60 ja käyttäisin kaikissa juhlissa että saa kunnon kampauksen tehtyä. :)

  kaisla_94@hotmail.com

  VastaaPoista
 96. Onnea Blogille!! :) Hiuksia kevennettin 10-15cm, ja olisi mukava saada kampauksiin lisää pituutta. Valintani olisi herkullinen suklaa.

  birita@netti.fi

  VastaaPoista
 97. Onnea blogille! Käyttäisin pidennystä kesän häissä. Värinä Herkullinen Suklaa olisi varmaankin lähimpänä omaani.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 98. Täyteläinen ruskea olisi minun valintani :) Olis ihana saada hiuksiin tuuheutta ja pituutta lisää.

  heliheli_86@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle sopis parhaiten klassikonvaalea #60 :) mulla on ollu pari vuotta suht lyhyet hiukset, haluaisin poikaystävän valmistujaisiin pitkät hiukset pitkästä aikaa :)

   annika.kokkola@saunalahti.fi

   Poista
 99. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 100. Ottaisin itselleni klassikonvaalet #60 ♥ Pidennyksiä pitäisin sekä arkena, että juhlassa. Rakastan niin pitkiä hiuksia♥

  katriinajanette@gmail.com

  VastaaPoista
 101. Mulle sopis varmaan parhaiten Ultravaalea Sekoitus #p18/60. Vaalennuksen jälkeen tukka on lyhentynyt ja ohentunut huomattavasti ja olisi ihana saada edes väliaikaisesti taas pitkä tukka kesän juhliin. :)
  eeva__92@hotmail.com

  VastaaPoista
 102. Ottaisin tuhkan ruskean :)) Haluisin mun tän kevään ylioppilasjuhliin pidennykset, näyttäis kivalta lakin kanssa!
  iida_helena@luukku.com

  VastaaPoista
 103. Onnea! Kesällä parit häät tulossa, jossa pidennyksille olisi käyttöä. Pitkät hiukset on niin ihanat =) Täyteläisen ruskea # 4 olisi varmaan oikea sävy. heini.autio@gmail.com

  VastaaPoista
 104. Paljon onnea ja iloa, ihana blogi on ollutkin! Ja tämä arvonta tuli just oikeeseen hetkeen! Mää niiiiiiiiin piän peukut ja varpaat pystyssä että arpaonni osuisi mun kohdalle. Mulla on ollu haave että kesällä mulla ois piiitkät ihanat biitsihiukset, mutta kun ei nämä kasva ikinä. Tässä ois pelastus! Mutta ennenkaikkea: En ole koko keväänä juhlinut, kun oon koittanut keskittyä terveellisempiin elämäntapoihin, mut huhtikuussa kaverilla on tuparit jota ootan kuin hullu! Pitkästä aikaa pääsee bilettään, voi kuinka laittaisin nämä hiukset tupareihin ja muutenkin kun oon vihdoin saanu kiloja pois vuosien työn jälkeen niin oi että kuinka ois upea fiilis! :) Sävy olis Jazzin Ruskea.

  hanskubansku@luukku.com

  VastaaPoista
 105. Onnea blogille! Minulle sopisi parhaiten tuo sama sävy kuin sulla on käytössä eli #P8/24 :) Tärkein tapahtuma mihin pidennykset ehdottomasti tulisivat käyttöön olisi lapseni kastejuhla <3 Ihanan aurinkoista viikonloppua sinulle!
  sanna.h.hakomaki at gmail.com

  VastaaPoista
 106. Moi, vaaleanruskea sekoitus. Olisin hippityttönä koko kesän. Ihana blogi.
  Mari_hellakoski@msn.com

  VastaaPoista
 107. Ensi kuussa ois kakskymppiset ja melkein heti sen jälkeen ois tiedossa valmistuminen parturi-kampaajaksi, joten uudet pidennykset ois kyllä molempien juhlien pelastajat, omat alkavat näyttää sen verran kärsineiltä... värinä ois #99j purppuran ruskea, joka natsais oman tukan väriin aika hyvin :)!
  jepsujau@luukku.com

  VastaaPoista
 108. Kesäkuussa on ystäväni häät, jossa saan toimia kaasona. Pitkä tukka olisi upea kesä häihin. :) Väri Ultravaalea Sekoitus #p18/60
  Marik@luukku.com

  VastaaPoista
 109. Herkullinen suklaa#3 olisi väri jonka haluaisin, pitkä tukka olisi elämän kestävään tilaisuuteen kun omani ei kasva olkapäitä pidemmäksi :)
  hilkka.tukiainen@gmail.com

  VastaaPoista
 110. Onnea blogisynttäreistä!
  Valitsisin ultravaalea sekoituksen p18/60..
  raskaana ollessa ei tule paljoa väkerrettyä
  hiusten kanssa niin pidennykset olisi ihanat! -sanna

  VastaaPoista
 111. Poikaystäväni valmistujaisjuhlat ovat kesäkuun alussa, jonne haluaisin pitkän upean tukan! :)
  Valitsisin sävyn Ultravaalea sekoitus #p18/60
  riikka_91_@hotmail.com

  VastaaPoista
 112. Vierailijana ensimmäistä kertaa blogissasi ja saan heti ottaa osaa arvontaan ^_^ Mahtia. Näkisin itseni ja hulmuavat #p6/27 pidennykseni keskiyön auringon kajossa useilla eri festareilla musiikin tahdissa nauttimassa elämästä. Elämä on <3
  riikka.m.kujansuu@gmail.com

  VastaaPoista
 113. Sävy #60 olis varmasti kaikista lähimpänä sitä mitä tavotellaan. Tosiaan, antaisin pidennykset yllärinä synttärilahjaksi mun pikkusiskolle, koska sen nykyiset pidennykset tuskin on enää silloin niin hyvässä kunnossa, että niiden kanssa on mukava olla. Todennäköisesti pidennykset tulisi ihan arkikäyttöön aina silloin tällöin.
  millanzz@hotmail.fi

  VastaaPoista
 114. Ultravaalea sekoitus olisi kai valintani, jos sen nyt seur. kampaajakerral muuta hiusväriä :P Minulla puolipitkät hiukset, joita en saa ikinä kasvatettua pitkiksi. Näillä saisi mukavaa vaihtelua hiustyyliin

  marikax@gmail.com

  VastaaPoista
 115. Apua ! Ehdottomasti mukaan tähän arvontaan. Olen menossa kesällä naimisiin, ja nämä tulisivat ehdottomasti hääkampaukseen, sävy #60. :) tiiakemppi(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 116. Hento ruskea #20 sopisi hiusteni sävyyn ehkä parhaiten. Pääsen pian ylioppilaaksi ja pidennysten saaminen olisi ihana ja toivottu lahja.
  laura.noppari@gmail.com

  VastaaPoista
 117. #33 Energinen kastanja, tuleviin kesäjuhliin. katmi(at)netti.fi

  VastaaPoista
 118. Heipsan! Itselleni valitsisin vaaleanruskean sekoituksen #p6/27 kun olen nyt vuoden ajan vaalentanut hiuksiani ja nyt hiuksista löytyy juurikin noita sävyjä:) susan.nadir@hotmail.co.uk

  VastaaPoista
 119. kastanjanruskean eli sävyn 8 valitsisin :) klipsit voisi olla sellainen viikonloppujen juttu kun haluaa laittautua ja panostaa hieman enemmän. myös tulevat serkkuni lapsen ristiäiset olisi hyvä tilaisuus näitä käyttää :)

  hanttu_88@hotmail.com

  VastaaPoista
 120. Moikka! Mahtava arvonta! Jos onni suosisi minua, valitsisin pehmeän ruskean #6. Tosi kaunis sävy ja pidennyksiä käyttäisin varmasti todella usein. Hiukseni ovat nyt puolipitkät ja kaipaan kovasti entisiä, pitkiä hiuksiani.

  holmainka@gmail.com

  VastaaPoista
 121. Vaalea sekoitus, minulla on hiusten kasvatusprojekti menossa, pitkät hiukseni menivät värjäyksistä pilalle ja pidennykset olisivat ihanat esim . Baarissa, ostoksilla maijuli82@windowslive.com

  VastaaPoista
 122. Haluaisin 18-vuotissyntymäpäivilleni upeat uudet hiukset joista olen ohuen tukkani kanssa haaveillut! Kiva arvonta :) Tosi hyvä sävyvalikoima tuolla muuten, mielettömän paljon ruskeita eri vivahteilla! Itse valitsisin sävyn #6 Pehmeä ruskea.
  nanapyl@gmail.com

  VastaaPoista
 123. Klassinen Kastanja #12 ois kiva ja rippijuhlissa käyttäisin

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 124. Onnea blogille! Ultravaalea Sekoitus #p18/60 voisi sopia minulle. Suurempia juhlia ei ole tiedossa, mutta kesän riennoissa tätä käyttäisin.
  eeva22@hotmail.com

  VastaaPoista
 125. Oikein paljon onnea blogille! Pehmeä ruskea #6 on suosikkisävyni, pidennykset pääsisivät käyttöön ainakin tulevissa ystäväni häissä! :)
  mmyheartishere@gmail.com

  VastaaPoista
 126. Onnea blogille, blogisi on mainio. Valitsen energisen kastanjan #33. Pitäisin klipesejä kesäisissä juhlissa ja ihan muuten vaan.

  VastaaPoista
 127. Hento ruskea #20

  Vappuna olisi kiva käyttää :)

  jolannian@gmail.com

  VastaaPoista
 128. Onnea blogillesi! Valitsisin sävyn "pehmeä ruskea" ja käyttäisin pidennyksiä ainakin juhlissa. Ja miksei niitä voisi laittaa välillä töihinkin.

  Maarit
  vatulat@gmail.com

  VastaaPoista
 129. Hento vaalea #18

  Iitu

  anna.ida.palli@gmail.com

  VastaaPoista
 130. Kirkas kastanja ja ystävän häihin tahtoisin laittaa lisää hiusta :)
  marvu954(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 131. Vaalea Sekoitus #p27/613
  Lisähiuksille tulisi tarvetta moniin kesän tuleviin juhliin, jotta saisi loihdittua kauniin kampauksen. Olisi myös mukava saada vaihtelua arkisiin kampauksiin! :)

  jenni.leppanen92@gmail.com

  VastaaPoista
 132. Klassikon vaaleaa ihan omaksi iloksi! mussaka@luukku.com

  VastaaPoista
 133. Mun pitäis syksyllä valmistua, ja ois mahtia jos tukasta sais uber kokosen nutturan. Sävynä ois ultravaalea sekoitus... emmiastrid@gmail.com

  VastaaPoista
 134. Kesällä on tulossa vaikka mitä juhlia, joissa kaunis tukka olisi edustava :)
  Sävynä tällä hetkellä saisi olla yön mustaa.
  pussikarhu(at)luukku.com

  VastaaPoista
 135. Onnee blogin johdosta! Ottaisin sävyksen tähdenvaalea #613
  Ja sähköpostiosoitteeni on: hete0002@gmail.com

  VastaaPoista
 136. Meinasi vallan unohtua osallistua tähän kisaan eli laitetaan vastaus äkkiä mukaan:
  sävynä olisi Yön musta, mustahiuksisena olen itse ollut jo useamman vuoden enkä väriä vaihda :).
  Tilaisuuksia käyttää pidennyksiä on niin arjessa kuin juhlassakin, tästä saisi kivaa piristystä kasvatusvaiheeseen joten ehdottomasti ollaan mukana arvonnassa. tiaylitalo(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 137. #Vaaleanruskea sekoitus#
  Kiva blogi, hyviä vinkkejä!
  elina.karvanen@suomi24.fi

  VastaaPoista
 138. Onnittelut blogin johdosta :)
  Klassikon vaalea #60
  Pitäisin niitä esim. juhlissa mutta myös arkena varsinkin viikonloppuisin kun on enemmän aikaa laittautua kun töihin joutuu aamuisin vain npeasti laittamaan hiukset ponnarille ym. nopealle kamapukselle.
  zat_u@hotmail.com

  VastaaPoista
 139. Tosi vaikea valinta, mutta päädyin lopulta: Pehmeä Kastanja #8. Pitäisin ainakin juhlissa.
  mariah-79@suomi24.fi

  VastaaPoista
 140. Onnea blogille! Valitsen sävyn #14 koska se on oman tukkani tapaan viileä sävyltään. Pidennyksiä käyttäisin kaikissa juhlissa. Toivottavasti kommentti ei tullut kahdesti :) g2x4g9(at)gmail.com

  VastaaPoista
 141. pehmeä ruskea :) ja haluaisin laittaa ne siskopuoleni häihin.
  milja.annukka123@gmail.com

  VastaaPoista
 142. Täyteläisen ruskea, ehdottomasti. Väri on lähimpänä omaa hiusväriäni. Pidennykset olisivat ihanat kesää ajatellen, saisin pieninä lepohetkinä kolmen pojan äitiydestä satsata itseeni ja siihen, että hiukset näyttäisivät hyvälle! Terkuin Kolmekuuttia (keijujakuutit) :)

  hopeatiuku@hotmail.com

  VastaaPoista
 143. Arvonta on päättynyt! Keiju ja kuutit, et ihan ehtinyt mukaan tällä kertaa. :( Kosmo nosti äsken purkista numeron, joten voittaja on jo selvillä, tosin olen vasta aloittamassa laskemaan, kuka on voittaja. Video tulee illalla blogiin!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)