sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Meikkejä laivalla


Oltiin viime viikolla Studio Face:n ja Studio Move:n kanssa  Baltic princess-laivalla tekemässä stailauksia. Kevät mielessä-risteilyn Stailattavat olivat pääosin vähän iäkkäämpiä ihmisiä. Mutta oli joukussa muutama nuorempikin nainen, kuten ylläolevassa kuvassa.
 Olikin ihan mukava meikkailla pitkästä aikaa myös vanhempia kasvoja. Tosin monet asiat teen meikin suhteen ihan samoin, oli kyseessä sitten minkä ikäinen ihminen tahansa.


Saimme hiustenlaittaja Reetan kanssa ihanaa palautetta ja stailausristeilylle osallistuneiden ihmisten kanssa oli tosi mukava jutella. Naiset selkeästi nauttivat meikkien ja hiusten laitosta ja katsoivat uusia tyylejä iloisesti yllättyneinä.
Ainahan silti joukkoon mahtuu joku sellainen, joka suhtautuu epäilevästi uusiin sävyihin tai muotoihin, sekä meikin, että hiusten suhteen. Harmi, mun mielestä tekisi kyllä kaikille hyvää ottaa uudet vinkit vastaan ennakkoluulottomasti ja suhtautua niihin avoimin mielin. ja onhan se myös meille ammattilaisille mukavampaa ehdotella uusia juttuja, jos niistä innostutaan.
  Kaikki näissä kuvissa mukana olevat ihmiset olivat todella positiivisellä mielellä liikenteessä.

Ohjelmassa oli lisäksi esimerkiksi Studio Facen mallien muotinäytös ja Studio Moven tyttöjen show. Mallien kanssa oonkin tullut jo niin tutuksi, että näitä yhteisiä tapaamisia odottaa aina innolla ja taas oli hauskaa!

Pari reissukuvaa vielä:

Reeta, the hiustenlaittaja.

Reeta <3

Oikeasti tämä vika kuva on otettu heti alkumatkasta, koska Reetalla oli vähän flunssaa, mutta kuvaa kyllä just hyvin niitä paluumatkakin fiiliksia. Vaikka tällä kertaa menin aika ajoissa nukkuun, niin kyllä noi risteilyt vaan on aina sellasia, että ne viä kyllä mehut!

12 kommenttia:

 1. Heips! Se on kyllä ihan totta että mukaan mahtuu aina sellaisia jotka suhtautuvat epäilevästi uuteen meikkiin vaikka se on ammattilaisen mielestä juuri hyvä. On tullut huomattua tämä itsekin meikkaajana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, näin on ja ihan iästäkin riippumatta! :) Vaikka pakko myöntää, että ehkä itselläkin on välillä vaikea ottaa uusia juttuja vastaan ja pitää sitä omaa tapaa parhaana :D Olen kuitenkin huomannut, että kun vaihtaa asennetta, niin oikeasti oppii moniakin uusia juttuja, melkein huomaamatta! Itse helposti "jämähtää" omiin tapoihinsa.

   Poista
 2. Joo, mutta jos asiakkaan omaan mieltymykseen ei sovi se upea trendimeikki (joka meikkaajan mielestä voi olla upea, ei asiakkaan.) niin se ei ole asiakkaan vika. Makuja on erilaisia. Meikkaajan tehtävä on löytää asiakasta miellyttävä tyyli. Olen törmännyt sekä kampaajiin että meikkaajiin, jotka haluaa uudistaa asiakkaan tyyliä, ja maku on kuitenkin erilainen kuin asiakkaalla. Tulos on kauhea asiakkaan mielestä, koska se ei miellytä häntä. Asiakaspalveluahan tuo on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän hyvin, mitä tarkoitat ja kampaajana & meikkaajana olen samaa mieltä. Tärkeintä on tosiaan löytää asiakas miellyttävä look, kaikin puolin. Kuitenkin, kun nyt oli kyse stailauksista ja "ongelma" oli lähinnä se, että mitään erilaista ei haluta kokeilla, vaan kaikki pitäisi tehdä sillä tavalla, miten asiaks on aina ennenkin tehnyt. Enkä minä sitäpaitsi voi tietää voi tietää, miten asiakkaalla on itsellä tapana tehdä. Jos alan piirtämään esimerkiksi kulmakarvat asiakkaan ohjeiden mukaan, luulen, että lopputulos ei olisi kuitenkaan oikeanlainen. Kummankaan mielestä:D Ja olisi kuitenkin kiva, että nämä stailaukset toisivat vähän uuttä niihin totuttuihin meikkirutiineihin. Tai sitten voi jatkaa samalla tavalla, kuin ennenkin. Uutta on kuitenkin vaikea oppia, ellei sitä ole halukas kokeilemaan. Kyllä sen noissa tilanteissa huomaa, onko kyse siitä, ettei uusi tyyli miellytä vai siitä, että oli se mikä tahansa, niin se on "vääränlainen" , koska se ei ole tehty samalla tavalla, kuin itse sen tekisi..

   Poista
  2. Totta. Ymmärrän myös tuon puolen, sittenhän kannattaisi jäädä melkein kotiin ja meikata samalla tavalla vaan :D.

   Poista
 3. Hei! Osaisitko suositella minulle kampaamoa ja kampaajaa Tampereelta, missä osattaisiin tehdä oikealla tekniikalla Balayage -värjäys? Viime kerralla kampaajalla käydessäni tämä ei onnistunut ollenkaan.. Sain tavallisia raitoja hiuksiini. En haluaisi tuhlata enää rahaa arpomalla mihin mennä. Kiitos sinulle jo etukäteen! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Niin, balyage raidat poikkeavat muista tekniikoista siten, että lopputulos on kevyempi, kuin muilla tekniikoilla tehtynä. Pohjavärin ja raitojen kontrasti on siis pienempi. Koska raidat vaikuttavat ilman foliota, vaalennus on siten kevyempi.
   Muita balayage raitojen lopputulokseen vaikuttavia asioita on hapetteen ja vaalennusjauheen sekoitussuhde, hapetteen voimakkuus, raitojen asettelu, vaikutusaika, raitaosioden paksuus ja tietysti myös pohjaväri. En kyllä nyt osaa kuitenkaan sanoa, missä kampaamoissa käytetään minkälaisia tekniikoita.

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta, taisin kuitenkin ilmaista kysymykseni hieman väärin. Minä siis kyllä tiedän, mitä tekniikkaa siinä käytetään, mutta kampaaja ei ihan ymmärtänyt mitä olisin halunnut. Osaisitko siis vain mainita hyvää kampaamoa Tampereella, missä on osaavaa väkeä? :-D

   Poista
  3. Voisit vaikka kysyä joltakin sun kaverilta, jonka hiuksista tykkäät, että missä hän käy. Ehkä sillä tavalla löytäisit hyvän kampaajan. :)

   Poista
 4. Ihana tuo sinun "hippitukka"!! Itse olen törmännyt usein kans näihin epäileviin asiakkaisiin ja meikattaviin. Yleensä sanonkin, että teen sinusta kauneinman sinän kuin osaan. Yleensä tämä on toiminut varsinkin vanhempiin ihmisiin. (kun he kauhistuneena pelkäävät, että meikkaan heistä itseni näköisen) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mustakin on tärkeintä korostaa juuri niitä asiakkaan kasvojen hyviä puolia:)

   Poista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)