keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Väriä pidennyksiin

 Viimeksi suunnittelin klipsipidennysten värjäystä hiusliiduilla ja sainkin Nuttura.com Mageilet hiusvärinappeja testiin.  Värjäsin yhden paksumman pidennysosion kolmella eri värillä ja lisäksi kaksi kapeampaa osiota yhdellä värillä. Vieläkään en ole löytänyt pastellia/vaalean liilaa hiusväri nappia, mutta näiden kolmen värin yhdistelmässä on sellaista keväistä fiilistä, mitä halusinkin.

 Nyt kun värjäsin vain muutaman lisäkkeen, mun ei myöskään tarvitse pestä, kuin ne kolme osiota, jos haluan värin pois. Tosin ihan pelkästään harjaamallakin värit haalistuvat jo paljon. Mageilet- värinapit kuluivat aika paljon jo kerta värjäyksellä, tosin väriä tarttui hiuksiin mukavan helposti. Suosinkin tälläisiä nappimuotoon tehtyjä liituja, joista väri tarttuu helposti hiuksen pintaan, ilman osion kostutusta tai  hiuslakkaa.
 Puhuin myös klipsipidennys-kampauksista, mutta niitä tulossa myöhemmin, asupostausten piristeenä!
Tällä viikolla sain kulutettua parin päivän bloggailu-ajan tuon blogin sivupalkin muokkaamiseen. Jos huomasitte, tein sinne tuollaiset uudet linkit, joita klikkaamalla pääsee kätevästi lukemaan esimerkiksi kaikki hiustenvärjäystä käsittelevät postaukset. Noiden väsäämiseen meni aikaa, koska joiduin muokkaamaan kaikkien blogitekstien tunnisteet uudestaan, mutta nyt olen tyytyväinen!

 Oon edelleen ihan innossani näistä  Chloe´s-klipsidennyksistä! Asuihin saa niin kivasti vaihtelua, kun voi päättää myös laittaako pitkän vai puolipitkän tukan, keväisillä pastelliväreillä vai ilman.

Hei muuten tamperelaiset, viikonloppuna vietetään Koskikeskuksessa naistenpäivää. Olen lauantaina koskarin keskusaukiolla tekemässä pikameikkejä kaikille halukkaille 11-17.
Meikkivinkkejä siis tarjolla!

9 kommenttia:

 1. Vauu upeat!!!! Mulla oli jo instassa tippua silmät päästä ko oot niin kaunis nainen <3

  VastaaPoista
 2. Upeelta näyttää! En oikeesti kestä kun näytät aina niin hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka! Niin, tänne blogiin valikoin tietysti parhaat kuvat, mutta kyllä paljon on joukossa huonojakin. Puhumattakaan siitä naamasta, joka mulla on aamuisin, varsinkin meikit päässä nukutun yön jälkeen, EI hyvä;D

   Poista
 3. Vitsi, upeat! Itsekin haaveilen pastellin sävyisitä kesähiuksista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo, sulla onkin juuri hyvä pohjaväri pastellihiuksiin!!

   Poista
 4. Wau miten upeat hiukset! Mahtavia kuvia taas ja oot kyllä älyttömän kaunis! :) <3

  VastaaPoista
 5. Tosi onnistuneet pidennykset! Ja toi värikin on just nappi, vähän punk mutta ei kuitenkaan överi :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)