keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Vielä ehtii: #brandnewface

                                @kronperk

Olen mukana Yhteistyökampanjassa, jonka toteuttavat Indiedays, Brand model management, Olympus, ASUS ja Biozell.

Kyseessä on suomen suurin Instagram-mallihaku, jonka voittajalle on luvassa aika huippu palkinto, nimittäin yhteistyö mallitoimisto Brandin kanssa ja voittaja pääsee myös mukaan kansainvälisiin kuvauksiin. Ei siis ihme, että tähän mennessä mukaan on ilmoittautunut jo yli 900 persoonallista kasvoa.

Osallistumisohjeet ovat simppelit:  Julkaise kuvasi tagilla #brandnewface . Lisäksi pituus ja ikä.
Kilpailuun voivat osallistua 15 vuotta täyttäneet ja instagram tilin pitäisi olla julkinen.
Tarkemmat ohjeet löydät:TÄÄLTÄ .

Vinkki onnistuneeseen kuvaan: Pidä meikki melko luonnollisena ja kuvaa kasvosi päivän valossa, esimerkiksi ikkunan edessä.

                               @marialotttta

Tuomariston valitsemat finalistit, sekä lukijaäänestyksen voittaja kutsutaan Model Casting-viikonloppuun, jonka päätteeksi voittaja valitaan Indiedaysin Blog Awards-gaalassa.
Myös muut yhteistyökumppanit (Olympus, ASUS ja Biozell) valitsevat omat suosikkinsa. Eli palkintoja on jaossa useampi  kuin yksi!

Kaikki mukaan osallistuneet kuvat löydät Instagramista #brandnewface . Suosikkiaan voi äänestää Indiedaysin kampanja-sivuilla, jonne nostetaan parhaita kilpailukuvia sitä mukaan, kun niitä ehditään käydä läpi. Käy siis äänestämässä omaa suosikkiasi. Äänestäneiden kesken arvotaan kahden hengen lippupaketti Indiedays Blog Awards-gaalaan.

                              @iiris_sofia

Mun tämänhetkisiä lemppareita löytyy tämän postauksen kuvituksesta!
Ja oon ihan varma, että myös teissä lukijoissa on tähän kisaan sopivia tyyppejä! Toivottavasti teillä on intoa lähteä mukaan!!!
Aikaa on vielä muutama päivä, viimeinen osallistumispäivä on 31.3.

                                @belinda__s


4 kommenttia:

 1. Mä meinasin osallistua mut vielä en oo rohkaistunu :D toi eka muuten näyttää paljon samalta kun sä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo!!!Osallistu ny! Ei siinä mitään häviäkään:) Mäkin oon aina kaikissa instakisois mukana, varsinkin sen jälkeen kun ekaa kertaa ikinä voitin jotain:D Tähän mä katsoin olevani hiukan liian vanha ;) Jos ikä alkais viä edes kakkosella, niin siinä tapauksessa. Joo, se on varmaan noi tummat kulmat jne:)

   Poista
 2. Hei osaisitko neuvoa, että millå sävyttävän hoitoaineen tapasella (ihan mikä vaan missä ei käytetä hapetetta ym, kcn color maskista testattu sävyä coffee, omaan väriin ei tarttunut ja vaaleemmista vaalennetuista latvoista tuli siniharmaat) voisi elävöittää ja sävyttää esim. Astetta tummemmaksi omat maantienharmaat hiukset?:) sellainen mikä siis tarttuisi värjäämättömään hiukseen, ja låmpöisyyttä en hiuksiin halua.. Että color maskeissakin oisi hyviä sävyjä mutta niin moni taittaa lämpimään että se ei oikein päähäni sovi:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän huonosti noi hapeetteettomat värit sävyttää värjäämätöntä hiusta. Se hius on silloin niin suljettu. Ja saattaa just tulla vähän epätasainen, koska latvoissa saattaa olla kulumaa ja auringon vaalentamaa vanhaa hiusta, johon väri tarttuu jonkin verran. :/

   Poista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)