perjantai 10. huhtikuuta 2015

Bloggaajan kasvot/ Zao


Tässä kuussa molemmat bloggaajan-kasvot postaukset poikkeavat hieman aiemmista. Sain nimittäin kutsun kaverini Annan järjestämille koti-kutsuille, joissa vieraat pääsivät tutustumaan luonnonkosmetiikka-sarja Zaoon ja W1-Edit koruihin. Koska koruja oli esittelemässä W1-blogia pitävä Minna,  pyysin hänet vieraaksi tähän postaukseen.
 Oikeastaan tästä päivästä on jo pari viikoa aikaa, mutta mulla oli juuri silloin vielä edellinen bloggaajan kasvot-postaus uusimpana, joten en pitänyt niin kiirettä tämän kanssa.

Menin hieman etuajassa kutsulle, että ehdin tehdä Minnalle meikin, ennen muiden vieraiden saapumista.
Olin jo aiemminkin ihastellut näitä Zaon bambu-pakkauksia ja niitä oli mahtava päästä myös testailemaan. Ne nimittäin myös sisältävät mm.bambua ja ovat 100% orgaanista luonnonkosmetiikkaa.


Minnalla on luonnonkauniit kasvot ja hän pitääkin hyvin luonnollisesta ja kevyestä meikistä.

Halusin kuitenkin testailla meikkejä mahdollisimman laajasti, joten Minnakin sai nyt vähän voimakkaamman meikin ja toisaalta, juhlimaan oltiin kuitenkin vielä lähdössä!

Kulmiin löytyi sopiva, neutraalin ruskea sävy mattaluomiväreistä. Samaa sävyä käytin myös varjostusvärinä luomilla. Liikkuvalle luomelle valitsin vaaleamman, hohtavan sävyn. Molemmat näkyvät kuvan alareunassa.

Minnan iholle olisi riittänyt hyvin myös sävyllinen puuteri,
mutta halusin päästä kokeilemaan myös meikkivoiteita, sekä nestemäistä, että kiinteää. Nestemäisen koostumus oli aika paksua, ehkä vähän moussemaista. En ole aiemminkaan innostunut luonnonkosmetiikan tarjoamista meikkivoiteista. Tästä sarjasta löytyi kuitenkin myös tuo kiinteä meikkivoide, jonka peittävyyten ja sävyihin ihastuin heti.

Meikki valmis, vielä vaatteiden vaihto ja tältä näyttää lopputulos:

Minnasta kyllä huomaa, että hän on asunut Lontoossa ja Dubaissa; kadehdittava tyylitaju ja sitten vielä täydellinen jenkkihymy!

 Minnan W1-edit korutkun oli tosi hyvällä maulla valittuja:
Sain vielä Minnalta mukaani yllätys-pussin, vai pitäisikö sanoa mieluummin goodie bagin. Sieltä löytyi tosi mieluinen sormus ja rannekoru. Käytän itseasiassa aika vähän koruja, mutta nämä molemmat lahjat on kyllä olleet ihan päivittäisessä käytössä!

Illan emäntä:
(sori, Anna! Emäntä ei ehkä ole se, joksi haluat itseäsi kutsuttava,haha).
Zaon tuotteita oli esittelemässä luonnonkosmetiikka-verkkokaupan Katja. Esittelyn jälkeen olikin mun vuoro tehdä vieraille pikameikit. Ja aika monet innostuivat hankkimaan muutamia tuotteita myös omaan käyttöönsä.
Lopuksi sain valita muutamia Zao-meikkejä ja valinta oli aika helppo, nimittäin  muutamasta tuotteesta oli heti tullut mun lemppareita ja esittelen vielä nämä tuotteet myös videolla seuraavassa postauksessa.
Niin, ja Minnakin postasi tästä päivästä, sen voit käydä lukemassa täältä

Mitä pidätte Zaon pakkauksista?  Musta ne on niin kauniita! Isteäni säväyttää enemmän tälläinen pakkaus, kuin kulta ja kimallus.
Ja entäs Minna sitten, niin chic, vai mitä!

10 kommenttia:

 1. Kaunis meikki! Mulla on Zao-sarjasta kokemusta vain parin luomivärin osalta. Tekisi mieli kyllä hankkia jotain muutakin ja tutustua sarjaan paremmin. Varmasti tutustunkin :) Rasiat ovat ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ompa kiva kuulla, että Zao on kuitenkin jollekkin tuttu ainakin jonkin verran.Huomenna tosiian vielä vähän lisää mun lemppareista, oon niistä kyllä super innoissani. Päässyt heti kyllä kovaan käyttöön!

   Poista
 2. Oli kyllä kertakaikkisen onnistunut ilta :) - anna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli! Hienoa, että viitsit tälläisiä järjestää:) Huomasinkin, että seuraavat on jo tiedossa syksylle:)

   Poista
  2. Tuut sit kanssa <3

   Poista
 3. Todella kaunis meikki, kuten myös meikkimalli! :) Odotan mielenkiinnolla mielipidettäsi Zaon meikeistä, olen ihastuneena katsellut kuvia noista pakkauksista nimittäin, mutten ole missään vielä törmännyt näihin niin että olisin päässyt kokeilemaan toimivuutta ihan livenä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Ja samaa mieltä mallista! Joo, mulla oli ihan sama juttu! Eikä näitä kovin laajati myydäkään, ainakaan vielä. Jeps, huomenna lempparit esittelyssä:)

   Poista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)