keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Ehdolla blog awardseissa!

En ole vielä ehtinyt täällä blogissa iloitsemaan siitä, että sain Indiedays blog awards ehdokkuuden!

Kategoriassa:
 Olen niin iloinen tästä ehdokkuudesta! Mun omastakin mielestä tämä blogi on lähtenyt lentoon nyt viime vuoden aikana.
Selailin juttuja, mitä kaikkee viime vuoden aikana oon tänne blogiin tehnyt. Tässä kohokohtia, alkaen viime keväältä:
Kuten kuvista näkyy, väriskaalaa löytyy kaikissa sateenkaareen väreissä. Sokerimunkit ja huulipunat vieri vieressä. On ananasta, lämpörullia, perhosia ja lettejä. Siksi tämän blogin nimi on päästä varpaisiin ja musta on kivaa, että voin laittaa tänne, mitä ikinä mun tulee mieleen ja tietenkin toivon, että niistä löytyy juttuja, joista tykkäätte!

Viime vuodelta jäi erityisesti mieleen myös postaus, jossa kerroin erilaisista kasvojenmuodoista. Ja tuo kulmakarvojen muotoilun do's & dont's oli kyllä myös aika hauska!

Miltä susta tuntuu? Eikös mun blogille sopisi tuo "blogitulokkaan" titteli :D

Jos nyt on päässyt käymään niin, että oot jo mennyt äänestämään jotain mun kilpakumppania, niin ei mitään paniikkia, otat vaan puhelimen käteen ja soitat Indiedaysin Mari Ojalalle tai Oona Grönbergille ja pyydät ystävällisesti saada uuden lomakkeen!
No, ei nyt sentään :D olin siis sanomassa, että jos olet äänestänyt jotakuta muuta blogia, joka on samassa kategoriassa, niin eipä mikään ihme. Mukana on mahtavia blogitulokkaita!

Ellet ole vielä äänestänyt ja haluat äänesi antaa, pääset äänestykseen TÄSTÄ.  Sivuilta löydät myös muut kategoriat, sekä kaikki tänä keväänä ehdolla olevat blogit!

10 kommenttia:

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)