maanantai 20. huhtikuuta 2015

Kuvaus-stylistina ja letti tutorial

Peace & Stylen Anna-Mari ja Secret Wardroben Anna-Mari postailevat nyt blogeissaan tulevista kesätrendeistä. He kysyivät mua tekemään kuvausmeikit ja hiukset.
Kuvaukset alkoivat Helsingissä aamu yhdekseltä. Kumpikin Anna-Mari oli valinnut Polhemin showroomin valikoimasta 3 kesätyyliä, joihin sitten tein niihin sopivat lookit.
Meikeissä käytin paljon Micabeautyn tuotteita.
 Mineraalimeikkipohjaa käytän usein tavallisen puuterin sijaan. Tällä kertaa sen alle tuli uusi suosikkini, Lumenen Nude perfection fluid foundation, sävy 1. Sama sävy sopi kummankin Anna-Marin kasvoille.

Ensimmäinen tyyleistä oli chic, keski-eurooppalainen tyyli, johon tein raikkaat ja klassiset meikit ja hienostuneen tyylikkäät kampaukset, kuitenkin rennolla otteella. Micabeautyn meikkisarjasta löytyy ruskea ja musta siveltimellä levitettävä rajausväri, joista ensimmäistä käytin tähän kevyimpään meikkiin. Hohtavan valkoisella luomiväriä käytin korostuksiin, kuten poskipäille.

Seuraavaksi oli vuorossa värit ja pastellit. Lisäsin meikkeihin mustat rajaukset ja värikkäämmät huulet. Peace & Stylen Anskulle lisäsin voluumia hiuksiin. Halusin niistä tosi pöyhkeät ja ilmavat. Anna-Mari leikkautti muutama viikko sitten hiuksistaan varmaankin 2/3 pois. Tälläisen muotoilun kanssa tuo lyhyempi pituus pääsee kivasti esiin!
 Toiselle Anna-Marille tuli sivujakaus ja laineikas kihara.
Viimeisimpään lookkiin tuli voimakkaimmat meikit. Tyyli oli boheemi ja halusinkin voimakkaammalla meikeillä viedä tyylejä enempi gypsy fiiiliksiin. En halunnut liian hippi-henkistä kokonaisuutta.
boho kampaus
helppo lettikampaus
Oikeanpuoleinen kampaus syntyi ihan vinolla ylä-ponnarilla ja parilla pinnillä.
Ja toinen kampauksista, toispuoleinen lettipanta on tosi helppo toteuttaa. Ja se oli kovasti myös Anna-Marin itsensä mieleen. Tein siitä myös nopsan tutoriaalin.


Käykää katsomassa, miltä valmiit kuvat näyttävät! Postaukset löytyvät molempien blogeista:Secret wardrobe
Peace & Style
Kesätrendit kuvasi valokuvaaja Ilona Savitie.

10 kommenttia:

 1. Oii, kiitos tutoriaalista - nyt alan harjoittelemaan, jotta ehkä joku päivä osaisin istekin loihtia vastaavan :D Kiitos tuhannesti upeista meikeistä ja kampauksista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän oppimiseen ei pitäisi mennä päivääkään :D On kyll sieltä ihan helpoimmasta päästä.
   Kiitos, kun pyysitte mukaan:) Hienolta näyttää lopputulos kaikenkaikkiaan!

   Poista
 2. Mäki ihastuin toho lettikampaukseen, täälläkin on pakko kokeilla sitä jo sais onnistumaan :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla:) Se on kyllä nätti! Ja erittäin helppo:) Onnistut varmasti! Sulla on sopivasti pituuttakin. Kovin lyhyisiin tämä ei onnistu.

   Poista
 3. Aivan mielettömiä lookeja! Sä olet kyllä niin taitava! :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noora:) Nopeus oli tuolloinkin valttia. Aikaa oli 3 tuntia ja 6 lookkia, ja osa ajasta meni tietysti myös kuvien otossa..:)

   Poista
 4. Aivan mielettömän ihana toi lettikampaus ja kiitos tosta videosta! Ehkä osaan itsekkin tollasen tehdä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on super helppo, aivan varmasti osaat:))

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos Vanessa! Mä kans tykkäsin, kun ne oli selkeästi keskenään erilaisia:)

   Poista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)