keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Lettikampaus etuhiuksiin - videotutorial

 Elikkäs tämä mun blog awards kampaus:
Lettikampaus ohje video

Tämä kampaus on ollut täällä blogissa aiemminkin esillä, mutta nyt tein viedä videotutorialinkin, vaikka nyt on kyllä sen verran helppo kampaus kyseessä, ettei se suurempia ohjeita kaipaa.
Tämä kampaus sopii myös polkkahiuksisille, jos vain etuosassa riittää pituutta ja paksuutta.

 Puolentoista minuutin lettikampaus:6 kommenttia:

 1. Ei liity otsikkoon, mutta pakko kehua meikkiä ja tunnustaa, että laitoin sun selfiekuvan blogiini, olit niin kaunis siinä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, meikki oli aika perinteinen juhlameikki mulle, mutta oli siinä pari uutta juttua, joista lisää myöhemmin. Joo, saa laittaa, kiva:). Mä en sitten jostain syystä osallistunutkaan siihen kisaan.

   Poista
 2. Näytätpä taas upealta, olet sinä kyllä sellainen ilmestys! :) Näyttää helpolta tuo kampauskin, täytyy ottaa kyllä testiin! Vielä kun sais jostain nuo sinun taidot tehdä tukkataikoja.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vilma:) Yritän esitellä täällä helpoimpia keksimiäni kampauksia. Tosin hiusten pituus ja paksuus vaikuttavat tietysti moniin kampauksiin,. Mutta jos ne osuu kohdille, niin pitäisi onnistua hyvin:)

   Poista
 3. Moi! Tästä sun blogista saa aina paljon uusia vinkkejä hiusten hoitoon! :)
  Mulla on saman värinen oma tyvi kuin sulla ja kampaaja teki niihin liukuvärjäyksen vaalentamalla... hiuksista tuli melko keltaiset. Miten saisin häivytettyä keltaisuutta? Tai miedosti värjättyä esim. beigen väriin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiva kuulla:)) Ehkä nyt aluksi kannattaa kokeilla esimerkiksi goldwellin vaahtosävyjä. Itse käytin vaalennuksen jälkeen sävyjä N8 ja REF sekaisin.Noita saa kampaamokaupoista esim.Harlekiini ja useimmista Prismoista. Erittäin hyvät kampaamosävyt löytyvät KC colorin Luxima sarjasta. 8-10.26 ja 8-10.13 sekoituksella tulee tosi näytti beige vaalean päälle. Kaupanväreistä voisi toimia vaikka 9.13, mutta niissä on aika voimakas hapete, joten en sitä nyt heti vaalennuksen päälle suosittele, vaan vaikka muutaman viikon päästä laitettavaksi:)

   Poista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)