tiistai 19. toukokuuta 2015

Feikki lempparit

Itseruskettava
Feikki-sanassa on ehkä vähän negatiivinen sävy, vai mitä? Musta on kuitenkin ihan okei vähän huijata näissä ulkonäköön liittyvissä asioissa ja onhan jo pelkkä meikkikin tavallaan hämäystä.
Mitä kaikkea niitä trikkejä onkaan:

-Itseruskettava/solarium
-Ripsienpidennykset/tekoripset
-Hampaiden valkaisu
-Topatut liivit
-Hiustenpidennys
-Rakennekynnet/dipit

Jätin nyt tältä listalta kauneusleikkaukset ja botoxit pois. Siitä syystä, ne eivät ole mitään pientä hämäystä ja niihin sisältyy terveydellisiä riskejä.

Oon aina ollut sitä mieltä, että pari feikkiä kerrallaan on hyvä. Saa nimittäin olla tarkkana ettei niiden kanssa mene liiallisuuksiin ja käykin niin, että lopputulos on huonompi, kuin lähtökohta.
Jos kuvittelee ihmistä, jolla on nuo kaikki luetellut kerralla, niin mitä tulee mieleen?
Tuleeko jollekkin muullekkin sama; Johanna Tukiainen

Toisaalta, jos huomioi luonnollisuuden myös näissä feikkijutuissa, pääsee paljon parempaan lopputulokseen. Hiustenpidennysten väri pitäisi sulautua hyvin omien hiusten väriin, olivatpa ne sitten tummat tai vaaleat. Pituudessa tai paksuudessa ei kannata liikaa hullutella. Ripsienpidennyksissä sama juttu. Myös kynnet näyttävät mun mielestä paremmilta, jos niissä ei mennä ihan överiksi. Ja voimakkaan rusketuksen kanssa kannattaa vältellä vaalean pinkkiä huulipunaa! Koska monet itseruskettavat taittavat hieman keltaiseen,varsinkin jos pohjalla on vaalea iho, on luontevampaa käyttää hieman kevyempiä aineita, ennen kuin pohjalla on jonkin verran aitoakin rusketusta.
Usein käy kuitenkin niin, että näille jutuille tulee sokeaksi ja kun samalla rahalla saa enemmän, pidempää ja isompaa, niin helposti tulee otettua koko rahan edestä.


Mun omat feikkilempparit on siis:

-Pitkät hiukset. Tällä hetkellä mulla on aina silloin tällöin käytössä nuo Chloe´s in klipsipidennykset. Mulla on ollut aiemmin myös teippipidennykset. Tällä hetkellä nämä klipsit tuntuu järkevämmältä ratkaisulta, koska oon niin paljon kotona.  Pituutta näistä löytyy aika maksimaalisesti se 50 cm, mutta jätän usein pari osiota laittamatta, ettei niistä tule liian paksut. Sävykin soveltuu niin  hyvin mun omiin hiuksiin, että mun mielestä lopputulos on, pituudesta huolimatta, aika luonnollinen.

-Rusketus. Kuvissa näkyvä kevyt rusketus on peräisin itseruskettavasta Supersunic spraystä, jota myydään ainakin Pretty.fi ssä  .Tykkään tuotteesta, koska sen saa aina tasaisesti ja sävyä tulee sopivan kevyesti hyvin vaalealle talvi-iholle. Ja kuluu tasaisesemmin pois, kuin monet muut kokeilemani ruskettavat tuotteet.  Solariumista en tykkää. Mulle tulee lievä ahtaanpaikankammo siellä maatessa. Ne pari kertaa kun olen solkussa käynyt elmäni aikana, oon peittänyt kasvot liinalla. Välttelen myös kasvojen auringon ottoa, ilman suojakerrointa.
Ruskettuneena kroppa näyttää kuitenkin paljon tasaisemmalta ja hoikemmalta, ainakin omaan silmääni. Siksi haluaisin olla kevyesti ruskettunut ympäri vuoden. Talvella noita ruskettavia tuotteita jaksaa harvemmin laittaa.

-Valkoiset hampaat. Kävin hampaiden valkaisussa 3 vuotta sitten ja nyt käytän Yotuel-tuotteita, joista tulossa vielä erikseen postausta.

Hampaiden valkaisu
Hiustenpidennykset

 Nämä Nico Engströmin ottamat kuvat  ovat muuten alunperin tarkoitettu Sloggi Wow lace!-yhteistyö postaukseen. (Oon lisännyt niihin tuollaisen vanhan kuvan filtterin).
 Kävi vaan niin, että valitsin nämä rintaliivit väärästä sarjasta. Stocmannilla oli meneillään hullut päivät ja koitin vaan mahdollisimman pian päästä ulos sieltä. Se olikin ensimmäinen ja todennäköisesti viimeinen kerta niillä päivillä. Liian hullua mulle!

Noi Sloggi-liivit on kyllä olleet ihan parhaat, jotka mulla on, joten ei yhtään harmita, vaikka tulikin tehtyä tavallaan virheostos.  Näissä ei toppausta juurikaan ole ja ne istuvat just hyvin vaikka kumartelee ja muuta, niin ei lähde hörhottään mihinkään suuntaan! Nykyän en niinkään tykkää käyttää kovinkaan topattuja liivejä, vaikka pienirintainen olenkin. Mutta kyllä multa parit push upitkin löytyy, joidenkin asujen kanssa ne sopii paremmin.


Ripsien pidennykset mulla on ollut kerran. Ne oli sekoitus 12 ja 13mm. Pituus oli mun mielestä hyvä, mutta kaarevuutta oli vähän liikaa mun makuun. Koska tykkään meikata, niin tuosta ripsienpidennyksestä ei ollut ollut mulle niin paljoa hyötyä. Ensinnäkin niiden kanssa ei tarvinnut juuri meikata, kuin pohjan ja jos silmämeikkiä laittoi, niin se oli tavallista työläämpää poistaa.

 Kynsissä mulla ei oo koskaan ollut, kuin lakkaa. Ja sekin usein puoliksi kulunut. Eniten kiinnostaisi kokeilla jotain kestolakkauksen tapasta. Hmm, onkohan sillä joku muukin nimi.
 Kerran työpäivän jälkeen kävin terassilla yhdellä ja joku vanhempi mies tuli siihen jutteleen ja kysyi mun työtä. Kerroin olevani kampaaja. Mies sanoi, että ei uskois, jos katsoo mun kynsiä!! Heh, niissä oli kyllä aina silloin jotain hiusväriä, joka oli pesupaikalla niihin tarttunut.


Mikä on sun lempifeikki? Tai mitä haluaisit kokeilla?

23 kommenttia:

 1. Itseruskettava, ehdottomasti. :) Tosin välillä pelkään että olen tullut sokeaksi sen käytölle, kun käytän jatkuvasti. Viimeisen vuoden ehkä olen käyttänyt tosin vain kasvoille. Toisaalta mun iholle itsetuskettavatkin tekevät sen verran hentoa jälkeä, että uskon (?) näyttävän luonnolliselta. Mutta selvästi sen käyttöön jää koukkuun, jos olen jättänyt kerrankin ruskettamatta, niin näytän omasta mielestäni ihan kalpealta ja sairaalta. :D

  Ripsipidennykset haluaisin ihan vaan arkea helpottamaan, olen vähän laiska meikkaamaan ripsaria kummempaa arkisin, ja pidennysten kanssa ei tarvitsisi sitäkään. Mutta en kyllä uskalla, olen niin allerginen että tuskinpa silmät kestäisivät, enkä oikeastaan halua kokeillakaan. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, et oo tullut sokeaksi:) Näytät tosi luonnolliselta!! Kasvoille mäkin laitan vita liberataa lähes joka päivä, eikä se siitä kyllä liian tummaksi mene. Toi supersunic spray sopi kyllä kasvoillekkin tosi hyvin. Niin, voi olla että herkkäsilmäisen kannattaa vältellä ripsienpidennystä. Sama varmaan allergian kanssa.

   Poista
 2. Sulla on kyllä upea kroppa. :) Mä en käytä noista feikkijutuista mitään. Ovat liian kalliita/en osaa käyttää (esim. itseruskettavasta saan itseni aina raitaiseksi, vaikka sitä Vita Liberataakin niin kehuttiin!). Ripsienpidennykseen ei rahat riittäisi ja ne ovat monesti omasta mielestäni aika överin näköiset. Kynnet otin kerran, häihin ja ne lentelivät viikon jälkeen pois, en osannut niitä varoja ja lilluin häämatkalla meressä yms. :D Hampaat olisin valkaissut Thaimaassa, mutta koska toinen etuhammas ei ole "aito" eli sitä ei voi valkaista, niin sekin jäi. Hiuksia sentäs värjään. Solariumin ehkä tiputtaisin näistä feikkijutuista pois, sillä sehän on suunnilleen auringonottoa vaarallisempaa säteilynsä takia, muut näistä feikeistä ovat kuitenkin kohtuu harmittomia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika monet ruskettavat on kyllä vaikea saada tasaisesti levittymään, varsinkin, jos on vaalea pohja. Sprayllä on kyllä vaikee saada raitoja aikaseksi, musta se on helpoin!!! Tai sitten asteittain päivettävät voiteet. Mäkin vähän epäilen, osaisinko olla pitkillä kynsillä.Ja ihan perus lakat on siinä mielessä kivoja, että sävyä voi vaihdella vaikka joka päivä...jos siis jaksais :D Kyllähän siinä ihan älyttömästi rahaa palais, jos alkais näitä kaikkia ylläpitämään. Joo, solariumia en kyllä suosittele.

   Poista
 3. Haha!! Joo hullut on mullekin liian hullut. Kestän siellä noin viisi minuuttia :D

  Jaa.. mikähän olis.. Varmaan perus kosmetiikka, koska en kai muuta oikein käytä..? Aikaisemmin oli ripsenpdennykset(en tykännyt, liian hankalat), hiustenpidennykset(en tykännyt niistäkään, oli hankalat) ja geelikynnet. Nekin oli hankalat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Niin tuskahiki tuli, kun koklasin yläosia! Ihme kyllä koppiin eo tarvinut jonottaa, eikä edes kassalle, mutta sen kaupan läpi käveleminen oli kyllä aika tunkemista:D Kyllä perus kosmetiikka on kyllä mullekkin se päivittäinen juttu! Lisätukka tulee sitten vaihtelun vuoksi. Mutta ei sitä kyllä ihan muuten van jaksa laittaa. Vaikka viekin vaan muutaman minuutin aikaa..:)

   Poista
 4. Kiva postaus! :) Mulla on aikoinaan ollut hiustenpidennys, ja geelikynsiä olen kerran kokeillut. :) ripset on vielä testaamatta, toisaalta olis kivat että helpottaa aamuja, mutta mietin osaanko elää niiden kanssa varovasti. :D mutta kyllä nekin on vielä testattava heh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti:) Nyt kesäksi niitä vois olla kiva testata, osahan käyttää vasn kesäisin:) Kyllä niihin aika äkkiä tottui, suihkussa tosin meinasin aina unohtaa ne ja pyyhkäsin vettä naamasta vähän turhan kovakouraisesti.

   Poista
  2. Kiitti:) Nyt kesäksi niitä vois olla kiva testata, osahan käyttää vasn kesäisin:) Kyllä niihin aika äkkiä tottui, suihkussa tosin meinasin aina unohtaa ne ja pyyhkäsin vettä naamasta vähän turhan kovakouraisesti.

   Poista
 5. Clip onit on myös mun suosikki tällä hetkellä. Oma tukka yltää just yli hartian, ja vaikka viihdynkin parhaiten puolipitkässä, on ihan kiva joskus pistää megaletti! Oon myös haaveillut septum-lävistyksestä, niin sellanen feikki löytyy välillä käytöstä. Näin kesän kynnyksellä suihkurusketus ois ihana, sitä ei oo koskaan tullut kokeiltua. Ripset mullakin on kerran ollut muutaman kuukauden, mutta on vähän samat syyt kuim sulla, miksei niihin ole tullut koukututtua. Plus en jaksa käydä niin usein huollossa! Kulmatuuhennos on varmaan kokeiltava, kun mun työkaveri alkaa tehdä niitä! :-D Mut veikkaan, et niissäkin lyhyt huoltoväli jättää kertakokeiluksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, lävistyksiskin on feikkinä:) Mä kiinnostuin jokin aika sitten poskipään microdermalista, mutta se innostus meni sitten ohi. Sitä ei kai saa oikein feikkinäkään pysymään. En ookaan vielä nähnyt, kuinka kulmien tuuhennus tehdään. Oiskin kiva, jos teet aiheesta postauksen:) Mulla tosin ei taida olla sille kovin suurta tarvetta, vaikka olishan se ijan kiva, jos tuolla reunoillakin kasvais ihan hieman tuuheammin ..:)

   Poista
 6. Kulmatuuhennus..? Okei.

  Oma suosikki hiukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kaikkea sitä kehitellään, mutta aina näistä joillekkin on iloa. Tiedän monia, ketkä on nyppinyt kulmat melkein olemattomiin nuorempana, niin ehkä tästä on iloa..vaikka en tosin ole vielä yhtään tuuhennusta nähnyt:) Hiukset on kyllä kiva lisä, jolla oikeesti saa vaihtelua! :)

   Poista
 7. Hiukset ja rusketus on ne mun jutut! Oon kanssa ehdottomasti sitä mieltä, että kaikki feikkaaminen pitää tehdä hillitysti. Jos heittäytyisin liian pitkien vaaleiden hiuksien ja liian tumman rusketuksen vietäväksi, lopputulos olisi aika äkkiä juurikin se Tuksu.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on sitten samat kun mulla , sun hampaathan on ihan hohtavat ihan luonnostaan:) Jep, ihan vaalean tukan kanssa saa tosiaan olla extra tarkka just rusketuksen ja ehkä ripsienkin suhteen. Mutta onnistunut lopputulos näyttää kyllä tosi hyvältä:)

   Poista
 8. En ole koskaan noista muuta käyttänyt kuin topattuja (push-up) liivejä :D Muutoin kyllä mennään niin natural-linjalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin hyvä linja! Näyttää varmasti luonnolliselta ja fressiltä:)

   Poista
 9. Mun mielestä se on mahtavaa myöntää että käyttää jotain "feikkejä" apukeinoja kaunistautumiseen. Musta tuntuu että jossain vaiheessa esimerkiksi itseruskettavan käyttöä tai tekoripsia yms piti hirveesti selitellä, sillee ni kuhan kokeilin tyyliin :D ehkä ilmapiiri on nykyään vähän muuttunut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä en aonakaan pysty salaileen mitään, ku oon kaikesta täällä postaillut:D Jos laitan pidennykset, niin heti ne tutut, jotka blogia lukee, niin tietää, että tekotukkahan se;) Nykyään on kyllä tosiaan aika paljon kaikennäköisiä lisukkeita:D Musta olis jopa kiva pitää välillä vaikka vaikka peruukkia, ihan vaan vaihteluks, mutta se on, ainakin vielä, vähän liian outoo..+ sellanen olis varmaan vähän hiostava..

   Poista
 10. Itselläni ei ole tällä hetkellä mitään "feikkiä" (on muuten negatiivisen kuulonen sana..), mutta nuorempana mulla oli lettipidennykset ja tykkäsin niistä kyllä todella paljon. Ne olivat kyllä tosi koukuttavat ja päädyinkin luopumaan niistä, koska tiesin, että ei niitä voi ikuisuutta pitää!
  Ripsipidennyksiä en ole koskaan kokeillut, mutta olen ajatellut, että olisi kiva kokeilla ja varsinkin kesällä! :)

  Nuo sun hiukset on kyllä täydellisen väriset!!

  VastaaPoista
 11. Niin, toi feikki-sana on luonnollisuuden vastakohta, ja luonnollisuus on kyllä kaikinpuolin nyt in. Ja siks oliskin hyvä, että mahdolliset feikitkin kuitenkin näyttäis aika luonnollisilta:) Lettipidennykset oli kyllä aika muodissa jossain vaiheessa ja ehkä ne tulee joskus uudestaankin.?.!:) Kesällä ripset vois olla kätevät kyllä, varsinkin ellei ihan kauheesti sauno.

  VastaaPoista
 12. Moikka! Mitä merkkejä suosittelet hiustenpidennysten shamppoo ja hoitoauinneksi?:)

  VastaaPoista
 13. Kaikkia muita paitsi hampaiden valkaisua olen kokeillut ja sitäkin välillä harkitsen. :P Hiuksissa tykkään käyttää joskus juhlissa clip-in-pidennyksiä, oma tukkakin on kyllä aika pitkä ja paksu. Ja yksissä pikkujouluissa oli tekoripset ja ne oli ihanat...tulispa vaan sellaisia juhlia taas, johon vois laittaa. Ja kunhan ehtisi taas käyttää itseruskettavia, viime kesänä käytin paljonkin. Viime kesänä oli varpaankynsissä geelaukset, mutta ne eivät olleet hyvät, koska potkin toisen ukkovarpaan kynnen melkein irti, taidan itse laittaa niihin ihan vain kohta geelilakkaa, kun alkaa sandaalikelit, saa itse laitettua ja poistettua, kun omistan lampun. Minusta nää feikkijutut on ihania, mutta kohtuus kaikessa. :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)