maanantai 4. toukokuuta 2015

Kokemuksia sokeroinnista

Tamperelainen kauneushoitola OLO urban spa, kutsui mut kokeilemaan jotakin palveluistaan. Valitsin sokeroinnin, koska blog awards juhlat olivat tuolloin vasta tuloillaan.

säärten sokerointi

Tottakai mua olisi houkutellut myös joku rentouttava vartalohoito. Tai luonnonkosmetiikalla tehty kasvohoito.
Talvella sääriä ei tule kuitenkaan sheivailtua yhtä tehokkaasti kuin kesällä, ja tästä syystä mulle tulee nousee helposti punaisia pilkkuja höyläyksen seurauksena.

Tarkoituksena oli vielä ennen juhlia laittaa vähän rusketusta pullosta, niin ajattelin, että senkin saa sitten tasaisemmin, kun karvat on poistettu juurineen ja ihokin on tavallaan kuorittu, sokeroinnin vaikutuksesta.
Sokerointi sopi siis  tuohon hetkeen parhaiten. Muutenkin toukokuu on paras aika aloittaa sokeroinnit, jotta kesällä sitten pääsee vähemmällä.

Olo urban spa tarjoaakin toukukuussa kaikki sokeroinnit -15% ja blogini lukijoille brassin hintaan 49€ , joka on muuten kosmetologi Johannan mukaan suosituin heillä tehtävistä sokeroinneista. TÄSTÄ näette sokerointien norm. hinnat.
Itse ainakin ajattelin vielä tässä kuussa hyödyntää tuon tarjouksen. Sokerointi kun on hyvä tehdä noin kerran kuussa.

kauneushoitola tampere
                     Olo urban spa sijaitsee tampereen keskustassa, Rautatienkatu 17.


Mun lähtötilanne oli aika karu, puolentoista viikon karvojen kasvatuksen jälkeen tilanne näytti tältä:
karvanpoisto sokeroinnilla
Koska tämä oli ensimmäinen sokerointi kerta pariin vuoteen, täytyy karvan olla riittävän pitkää. Jokaisen käyntikerran jälkeen karvasta tulee pehmeämpää ja se voidaan poistaa lyhyempänä. Hentoiset karvat, kuten huulten yläpuolella, voidaan poistaa sokerilla, lyhyestä parin millin mitasta huolimatta.

Osa kokee sokeroinnin on vahausta kivuliaampana, mutta mun mielestä se tuntuu vain ehkä jotenkin tehokkaammalta.
Karvat poistetaan sokeroinnissa kasvusuuntaan, joten ne eivät katkeile.
Sääristä tuli siloiset, lukuunottamatta  joukossa olevaa uutta, lyhyempää karvaa, jota ei kyllä muutamien seuraavien päivien aikana edes huomaa. Juhlarusketus onnistui ja sääret näyttivät sileiltä.

 Nyt parin viikon jälkeen niihinkin on tullut sen verran pituutta että kohta voisi olla aika niiden poistolle.

Iho oli hieman punakka heti sokeroinnin jälkeen, mutta tasaantui muutamassa tunnissa. Sokeri ei muutenkaan aiheuta, ainakaan useimmiten, iho-oireita, kuten vaha saattaa herkimmille aiheuttaa.

OLO urban span Johanna oli mukavan rento ammattilainen, jonka kanssa oli mukava jutella siinä samalla.
karvanpoisto tampere

Mukaani sain kuorintavoiteen, jolla estää lyhyimpien karvojen sisäänpäin kasvun ja tuolla samalla kuorinnalla sain hyvän pohjan myös yläkroppaan, rusketuksen pohjalle. Skin regimenin voide on tehokkaimman tuntuinen kurinta, jota mulla koskaan ollut, tosin hintakin on aika korkea. Tarkoitukseen käy tietysti muutkin kuorinta-aineet.

Vinkiksi vielä tamperelaisille; liikkeen meikkisarja uudistuu ja loput RVB.n myyntituotteet ovat myynnissä lähes sisäänostohinnoin. Meikkivoiteet vaikuttivat tosi hyviltä, niin koostumukseltaan, kuin sävyiltään. Odotan myös mielenkiinnolla Diego della palman hoitola-meikkisarjaa, joka pääsee siis seuraavaksi käyttöön Olo urban spassa.

  Mä ajattelin nyt tänä kesänä säästää itseni lähes päivittäiseltä höyläämiseltä ja käydä kesän ajan  kerran kuussa sokeroinnissa. Tällöin karvatuppi pienenee, eikä karva myöskään kasva sänkenä, vaan ohuempana ja pehmeämpänä. 

Nyt sitten vaan mekko-ja shortsikelejä!

8 kommenttia:

 1. Loistavaan aikaan tuli tämä sun postaus. Olen tässä arponut vahauksen ja sokeroinnin välillä. Sain tarpeekseni viime kesänä sheivaamisesta ja lupasin itselleni ettei enää samaa rumbaa. Olen käynyt pari vuotta sitten vahauttamassa sääreni säännöllisesti ja se sattui aina yhtä paljon :D Lisäksi jalkojen iho oli arka ja näpyillä seuraavat pari päivää. Sait mut vakuutettua tästä sokeroinnista, joten testaan nyt siis sitä ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kanssa molempia testannut ja tämä sokeri on mieleen enemmän, vaikka mulle ei vauksestakaan mitään iho-reaktioita tullutkaan. Sheivaus jättää kyllä jälkensä, varsinkin alkukesästä, kun alkaa taas tiheämpään tahtiin ajelemaan. Eikä tässä hinnankaan puolesta isoa eroa ole vahaukseen nähden. Kyllä vaan olis helppoo, kun ei olis karvoja ollenkaan, paitsi päässä:D

   Poista
 2. Toi sun asu on ihan älyttömän upea! Pystyt kantamaan kimallemekkoa ilman että se näyttää yhtään teinibilehameelta, asia minkä itse oon kokenut haasteelliseksi.. Respect!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjaana:) Asiaan auttaa se, että mekon ylä-osa on umpinainen ja löysä. Jos yläosakin olisi paljettinen ja avonainen+ tiukka, olisi mekon tarvinut olla pidempi helmasta. Myöskin nuo vaaleat sävyt teki siitä enempi sellaisen glamour-tyylisen.

   Poista
 3. Jos vaan pystyis kävisin ympäri vuoden sokeroinnissa ja jättäisin kaikki sheivaushommat kokonaan pois! Mulla karvankasvu loppui melkein kokonaan kainaloissa jo kolmannen kerran jälkeen, eli sokerointivälikin pitenee kun karva alkaa vähitellen kasvaa hitaampaa ja tyrehtyy! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niin just! Kesän käynneistä luulisi olevan iloa vielä pitkälle syksyynkin:)

   Poista
 4. Miksi maksaa maltaita jossain liikkeessä sokeroinnista, kun saman tuloksen saa kotona epilaattorilla....?? Olen jo yli 10 vuotta poistanut kaikki ei-toivotut karvat epiloimalla, enkä enää IKINÄ vaihtaisi sheivaukseen; ei tule sänkeä, iho pysyy pitkään sileänä, eikä sisäänkasvaneita karvojakaan ole juuri koskaan.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)