sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Päikkykaverit

Mulla oli vappuna bileet! Tai siis mun parhaalla kaverilla oli tuparit ja päästiin pitkästä aikaa kanssa tanssimaan ja jutskailemaan mun parhaimpien kavereiden kanssa.

Mulla on nimittäin ollut nämä samat kaverit päiväkodista saakka. Tosin ihan kaikki ei päässyt paikalle. (Jenni, ensi kerralla sitten!!)
Tarjolla oli kaikkea perinteistä bileruokaa, noita tikkuja unohtamatta. Mä seisoskelinkin tuon saarekkeen vierssä aika pitkään.
Puolenyön aikaan laitettiin nämä möhköfantit aitauksesta pesäkopille ja lähdettiin paikalliseen venttiilin baariin tanssimaan.

Vaikka viimeviikon blog awardsit oli ihan mahtavat ja oli huippua tavata muita bloggaajia ja tutustua uusiin ihmisiin, ei mikään voita vanhojen, parhaiden  kavereiden seuraa!

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia �� Ei kuitenkaan videoo "keinosiementäjän arjesta"����

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Ei, mutta mä oon kyllä kattonut sen moneen kertaan ja aina se naurattaa:D

   Poista
 2. Oi, upeeta! Mä en edes muista ketä samassa päiväkodissa oli, kaupungitkin ovat vaihtuneet. Tosi tärkeitä tollaiset ystävyyssuhteet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, me käytiin myös koulut yhdessä, ja reilu kymmenen vuotta ollaan nähty vähän harvemmin, mutta kuitenkin silloin tällöin:)

   Poista
 3. Ois haaste sulle :) http://rosalienism.blogspot.fi/2015/05/yksitoista-juttua-ja-vastausta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! on kyllä aina kiva saada haaste:) Oon vaan hiukka jäljessä niiden toteuttamisessa, mutta tämän 11 faktaa oon jo tuossa muutama kuukausi sitten tehnyt.

   Poista

Kiitos kommentista! Jos se sisältää kysymyksen,vastaan heti,kun huomaan viestin:)